Genius Scissors AB

Omdömen om Genius Scissors AB

2012-05-11

Marcus

Tack!

Tack för en fin klippning och fantastiskt bra service! Gott kaffe och härligt bemötande av ett gäng trevliga damer! Om 6v är jag tillbaka hos er för att bli fin igen, byter ALDRIG salong!

2012-05-11

Björn

Perfekt!

För mig som hatar att gå till frisören är detta perfekt! Jag är väldigt petig och hatar samtidigt att sitta och bli klippt, men här kan jag slappna av för att jag vet att det alltid blir bra och så får jag gott kaffe och en Ipad i handen vilket gör att det tråkiga blir väldigt lyxigt och trevligt! Det viktigaste är så klart att jag får en riktigt STILIG frisyr!

2012-05-08

Veronica

Bäst!

Lyxigaste salongen i världen med BÄSTA servicen!

2012-04-19

Erika

Tack!

Tack för att ni finns i Göteborg! Tack för att ni är så proffesionella och tar hand om vårt hår på bästa sätt!

2012-03-12

elham

Jätte bra service och en jätte trevligt bemötande Tack så jätte mycket Bästa Shadi jag är jätte nöjd <3

2012-03-08

Elaine Gustavsson

Lyx i Göteborg!

Amazing wonderful salon! World class! And they have thought of all the details. From iPads instead of outdated magazines to offerings of wine and champagne on weekends. Amazing chairs that give shiatzu massage at hair washing stations. Love it all. Plus wonderful welcoming 'Genius' hair stylists. Feel luxurious!

2012-02-12

Finaste Löshår!

Har vart och gjort världens vackraste löshår på salongen. Har aldrig vart så nöjd som nu. Så naturligt, så fint och helt fantastiskt! Tack Shadi, Detta var värt vart enda öre!!

2012-02-11

Wonderful!

I just love coming to my hair dresser. She is so talented! All girls here really takes care of me! I highly recomend this salon, it is GENIUS!

2012-01-31

annelie

UNDERBART!!

Fantastiskt att komma till denna salong! Man är alltid i trygga händer och allt är bara sååå PERFEKT!!! rekomenderas!!

2012-01-22

Marie

SÅÅ BRA!!!

Har letat efter en bra frisör i 32 år...Har aldrig lyckats, jag har provat varje salong i Göteborg, har aldrig vart mer än 70% nöjd. NU Äntligen har jag hittat rätt!!!! ÄNTLIGEN! Ni är BÄST!! Är alltid mer än 100000% nöjd!!

2012-01-19

Susanne Berglind

Julia är grym. Jätte nöjd varje gång jag går här i från. Tack. Jätte trevligt med gott kaffe med tilltugg.

2012-01-18

Lollo

Bäst!

Detta är verkligen en salong i VÄRLDSKLASS!! Duktiga frisörer! Rekomenderas starkt!!

2012-01-10

Tusen tack!

Tusen tack för att jag alltid blir lika fin i håret när jag går härifrån. Kanonbra service, även plus i kanten för de goda kaffet och tilltugget :)

2012-01-03

Tack Heidi!

Tack Heidi för att du alltid gör mig SÅ fin i håret!! Är alltid lika nöjd med klippning och färgerna! Bemötandet är så proffsigt det bara kan bli! Gott kaffe, avslappnande stämning.. kan verkligen rekomendera tjejerna här!!!!!

2011-12-20

Sara Strannerdahl

Grym salong med riktigt bra sevice!

Bra och fräsch salong med väldigt trevliga frisörer som ger ett professionellt intryck. Mycket bra service. Har klippt mig hos Shadi under flera år och brukar alltid vara nöjd.

2011-12-19

Helen Holm

Skönaste stunden!

Det är en fröjd att få komma och sätta sig hos Shadi och hennes kollegor efter en dags arbete. Få möjligheten till egentid, en god kopp kaffe och trevligt prat. Dessutom är Shadi en fantastiskt bra frisör! Är kräsen när det kommer till håret och har alltid lämnat Shadi glad och nöjd!

2011-12-19

Magdalena

Bästa salongen i stan!

Har gått till salong Genius Scissors sen de öppnade förra året och är alltid supernöjd och fin när jag går därifrån :) . Går till Frisörskan Shadi och kan rekommendera henne varmt. Hade det funnits möjlighet hade jag lagt upp bild(bevis) på mitt fina hår här.

2011-11-29

anonym

Missnöjd!

Genius Scissors ?Frisörer i världsklass!
På deras hemsida står:
Ett hårgeni är en person med en extraordinär begåvning för att skapa briljant hårkonst. Mjuka precisionssäkra klipprörelser formar håret och skapar de mest fantastiska kreationer, en unik upplevelse att ta vara på!

Tyvärr, jag fick inte uppleva detta som de lovar.
Klippningen var inte lyckat, fattar inte att man kan ta så mycket betalt för en klippnig.
Jag tappar humor varje morgon och det tar tid för att styla håret.
Mycket besviken!

2011-09-27

Linda

Fantastiska Shadi!

Efter att i 37 år(!) letat efter den perfekta frisören har jag ÄNTLIGEN lyckats.
Varmt tack till Shadi för att du får mig våga och för att jag alltid blir nöjd!

2011-09-29

Hallå Linda! Tack för de fina orden! Det är jättekul att läsa och det glädjer oss verkligen att vi har nöjda och glada kunder som dig!
Vi ser fram emot ditt nästa besök.
Hjärtligt välkommen!

/Shadi, Heidi, Nancy, Julia & Matilda
på Genius Scissors

2011-08-27

Sofia

Lovar mer än vad de levererar

Måste balansera omdömena lite. Visst, det var trevligt med god choklad och iPad men inte sjutton blev jag så mycket bättre i håret för det. Frisören var stressad och dessutom nybörjare så jag hade färgfläckar kring hårfästet hela kvällen plus att det tog 3 timmar!!! att klippa och slinga håret... Helt ok frisyr och resultat men jag är klart besviken då de lovar mer än vad de kan hålla (dvs extraordinär service och geniala saxar...).

Hej Sofia!
Det är väldigt tråkigt att du har haft en mindre bra upplevelse hos oss. Vi hoppas att du vill ta kontakt med oss på 031-43 11 00 så att vi får en chans att ställa detta tillrätta! Vi måste alltid hålla vad vi lovar - geniala saxar och extraordinär service!
Mvh Christers.

2011-08-22

Sussu

Sussu

Helt underbar salong och både Heidi och Shadi är superduktiga. Man blir behandlad som en prinsessa och ser ut som en också när hårgenierna är färdiga med arbetet. Underbar vardagslyx som är värd vartenda öre.

2011-09-15

Tack för de fina orden Sussu!

Bästa hälsningar!
/Heidi & Shadi

2011-08-19

billifer

bra service

Äntligen en salong där alla kan trivas, även en kille som jag som vanligtvis inte gillar gå till en frisörsalong. En god kopp expresso och en iPad att sysselsätta sig med är inte helt fel, så blir man snygg också. Kommer garanterat tilbaka.

2011-08-08

Gabriella

BÄST I STAN!

BÄSTA servicen, bästa resultaten! Prisvärt och underbart!!

2011-08-05

Marjaana

goooott!!

Sitter och dricker Kaffe med lyxig choklad och vindruvor på salongen och väntar på min tur att få en underbar huvudmassage i schampooneringen! Lyxiga massgaestolar! Detta är mitt vardagsLYX att komma till salongen - här är dom bäst på allt!!

2011-08-04

Marre

Jätte nöjd!

Idag var jag hos Julia och slingade håret. Hon var jätte trevligt och valde ut perfekta färger som jag trivs med - för första gången fick jag det precis som jag ville ha! Rekomenderar denna salongen STARKT!! Genius scissors!!

2011-08-04

Markus

Toppen!

Tack för en toppen klippning Heidi! Fin service, perfekt klippning och avkopplande!

2011-08-03

sandra

Vackert Hår!!

Vill du va snygg, fin och super nöjd efter ett frisörbesök kan jag rekomendera frisörerna här. Ni är TOPPEN allihopa! Idag har jag färgat, klippt och satt i löshår... å jag kan inte sluuuta titta på mig själv i spegeln.. kan bara säga TAAACK!!! Ni äääär BÄST!!!

2011-07-30

Anna-Karin

Toppen salong!

Jag har gott hos Heidi länge och även testat de andra frisörerna och har alltid kommit ut lika nöjd och perfekt i håret.. proffsigt resultat!! Alltid lika avslappnande och omhändetagande - SPA känsla!

2011-07-04

Sanna

Levde ej upp till förväntningarna

Har klippt mig hos Heidi några gånger. Okej resultat, sista gången blev det dock helt galet snett, tyvärr såg jag det inte förrän någon vecka efteråt. Betalar man 1800 för klipp/sling så förväntar man ju sig ingenting annat än toppresultat. Massagestol/Huvudmassage finns det på många andra salonger i Göteborg som är flera hundra kr billigare. Så nej, jag kommer inte gå dit igen tyvärr.

Hej Sanna!

Vi beklagar att du har haft en dålig upplevelse hos oss, det är absolut inte meningen att det ska gå galet snett som du skriver. Även om du inte upptäckte felet förrän en vecka senare så önskar vi att du hade hört av dig så vi kunde åtgärda det. När man kommer in till oss på Genius Scissors så förväntar man sig inget annat än toppresultat och vi hoppas verkligen att du hör av dig så vi får möjlighet att göra dig nöjd!

Mvh

Shadi Rafei

2011-06-17

Feven S

Härligt med frisörer som kan sin sak.

Kan verkligen rekommendera att klippa sig hos Genius Scissors

2011-05-29

MARIA

Världsklass

Går du hit blir du ALLTID nöjd!!!! så otroooligt skickliga frisörer med så mycket kunskap! Jag blir alltid super fin, modern och snygg!!! man känner sig även omhändetagen och som att man vart på spa, gott kaffe, underbara massage stolar, underbar huvudmassage.. helt enkelt FANTASTIST!!

2011-05-25

mATILDA

underbart!

verkligen en salong i VÄRLDSKLASS!!! Vi är SÅ nöjda!!

2011-05-21

Malin

Bästa servicen

Har alltid kommit hem mer än nöjd! Med värme och engagemang ifrån frisören (Shadi) så känner man sig som en prinsessa! Underbart..

2011-05-19

Carolina

Verkligen Världsklass!

Superfin salong med underbara frisörer! Man kan inte önska sig mer :)

2011-03-16

bästa frisörerna i stan!!!

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård