Omdömen om Älvsjö Konditori & Bageri AB
2011-07-04
Emelie
Verkligen jättegoda bakverk, bröd och smörgåsar men tyvärr så är personalen inte alltid så värst serviceminded, ibland t.o.m på gränsen till otrevliga.
Skicka dem till kundservicekurs!
2010-11-23
Älvsjö konditori är ett av dem bästa ställena i stan! Har aldrig ätit godare bullar, speciellt smörbullarna är sååååå goda! Sommartårtan är den godaste tårtan jag ätit!
2010-01-19
Anders E.
Jag har handlat här sedan 1994 och alltid varit nöjd. Alltid. Beställning av tårtor har alltid fungerat bra. Fräscht och gott. Sedan har de öppnat servering och den är varmt välkommen till en som gillar fika. Bra lunchmeny och trevlig personal. En höjdare helt enkelt
2009-12-16
Magnus
Var där idag och fick riktig skitservice, kommer aldrig mer gå dit! Jag förstår nu de som tidigare varit kritisk till deras service.
Hej Magnus! Tack för dina synpunkter! Vi blir förstås väldigt ledsna av att höra att vi inte levt upp till dina förväntningar. Kan du beskriva för oss, på vilket vis du blev drabbad, för vi vill verkligen att våra kunder ska vara nöjda med oss. Vänliga hälsningar Anders Olsson
2009-08-24
Eljen
Jag har två favorit affärer i området där jag bor. Älvsjö konditori är det ena. Jättegoda bakverk och det är äkta hantverk! Sen är ju Högdalens fiskaffär också värt ett besök. Två affärer med känsla för produkterna som de säljer!
2009-01-22
Anita
Visst! Underbara bakverk men vart har servicekänslan tagit vägen! Trots beställning flera dagar i förväg gick det inte att ordna det, eller det, eller det! Synd men det finns faktiskt andra konditorier som också har underbara bakverk!
2009-01-15
Amanda
Alldrig har jag ätit så goda bakelser någon annan stans än älvsjö. Det finns bara inte godare!!! Dessutom är det mkt trevlig personal.,
2008-08-07
Hazze
VÄRLDSKLASS ! ! ! Alltid goa å runda bullar. Dovrekakan är bara den en helt egen klass för sig... Magnifik!
2008-02-09
Nathalie
Jag praoade där och jag kunde inte ha haft en bättre praoperiod. Alla var otroligt trevliga och snälla mot mig och det var två riktigt roliga veckor. Rekommenderar det varmt!
2007-11-09
Carro
...vad gott det är att fika eller luncha på Älvsjö kondis! Beställde tårtor till halloween, de var jättegoda och fina. Bästa konditoriet Stockholm!!
2007-05-22
Kattis
Älvsjö bageri är toppen, det märks inte minst på deras fantastiskt goda princesstårta
2007-03-28
Lennart K
Fantastiska bakverk och bageriprodukter såväl till smak som utseende i kombination med en utmärkt service måste resultera i en första plats, alltså Guld!
2007-03-07
Tyresöbo
Jag kan inte göra annat än att hålla med. Det är det bästa bageriet. Prinsesstårtan, ja alla tårtorna har jag provat under åren och de ÄR verkligen det godaste jag har ätit. En stor eloge till er alla. Trevlig och kunnig personal. Cafét är ofta fullt så det är värt att vänta om man bara vill fika. Riktigt gott kaffe.
2006-10-14
Magnus
Garanterat godaste semlorna i stan. Doverkakan är något man längtar efter. Swartzvaldsbrödet på lördagar är gudomligt.
2006-08-26
Anders S
Definitivt inte billigast. Men man får kvalitet för pengarna. Värt en omväg för att handla på!
Alltid fräscha bakverk, gjorda med omsorg och gott handlag!!
Sortimentet tar slut på eftermiddagen så kom i tid.
2006-06-18
Angeli
Här köper du alltid frächa tårtor, färska bullar, mycket goda bakverk, choklad praliner, gott bröd och innehållsrika sallader och mycket mycket mer.
Trevlig och duktig persional.
Bästa konitoriet i stan!!!
2006-05-22
Anita
Här finns mellersta Sveriges underbaraste tårtor, bakelser, bisquier, you name it!
2006-05-03
Ulla
Inte bara goda utan fantastiskt vackra att titta på tack vare den fina dekorationen, långt ifrån bleka räkor på rad. Så vackra att man nästan inte vill sätta kniven i men när man gör det får man en smakupplevelse utan fet majonnäs som håller samman tårtorna. Jag åker gärna från city för att köpa dem.

Saknar ord...man tror man kommit till paradiset...mums!