Omdömen om Skåvsjöholm Möten & Upplevelser
2011-05-09
SL
Vi har till idag haft ett stort antal konferensdagar på Skåvsjöholm och är helt otroligt nöjda. När jag läser Dans text nedan så undrar jag om han varit på samma ställe:-)? Underbar natur, fräscha lokaler, trevliga och rena rum plus en helt grym personal som bara har service för ögonen. Maten som serveras är riktigt bra, flera i vårt sällskap på över 20 pers tyckte att det var bland den bästa konferensmaten i Stockholm.
Skåvsjöholm tillhör enligt min mening toppen av konferensanläggningar i Stockholmsområdet.
2010-09-03
Dan
Vårt företag hade en större konferens på anläggningen. Tydligen var det "överbokat". Jag tvingades övernatta i något som de kallade annexet. Fick bo i en orenoverad sunkig 70-talshus i mexitegel som stank mögel. Orange-kaklad toalett, inredning som påminde om nån gammal fjällstuga från 70-talet. Dagen efter första natten så ska ytterligare en gäst, från något annat företag och dela boende med mig!? Jag satt i en sunkig fotölj och kolla på tjock-tv när nån helt okänd bara staplar rakt in och säger att vi ska dela... Jag lämnade konferensen och åkte hem i förtid, aldrig mer detta sunkiga ställe, mår fortfarande dåligt när jag tänker tillbaka på mögellukten.
Deras julbord är kanon med fräscha inslag av skaldjur, Relaxen är bra med bar och servitör.
Har varit på flera julbord här och dom håller riktigt hög kvalite