Huddinge Guldsmedja AB

Omdömen om Huddinge Guldsmedja AB

2011-05-10

Marlene

Otroligt missnöjd/ledsen

Min ring med 20 diamanter tappade en av dem i december. Jag lämnade in den för lagning och kontroll av infattningarna. Fick tillbaka ringen i januari, och i mars lossnade en till, så jag gick tillbaka och påpekade att de inte kollat infästningarna så bra, och bad att de verkligen skulle kontrollera dem, samt återigen ersätta den andra som lossnat med en ny. Efter att nu ha haft den i 1,5 vecka (!) har den tredje diamanten lossnat. Tydligen slarvas det rejält med kollen av infästningarna, alt. så är de okunniga.

Jag har ett kontorsjobb, så ringen utsätts inte för några påfrestningar, och har efter det att andra diamanten lossnade inte haft den på mig vid något som skulle kunna störa. På guldsmeden svarar de att jag "nog stöter emot massa saker, som dörrhandtag och sånt" och att ringen är "gammal" (den är antik, men har tidigare klarat 15 år sen förra kollen hos en annan guldsmed). Om de inte klarar av lagningar borde de säga till innan jag betalar totalt 2 000 kronor.

Varning, alltså.

2010-12-26

Pjoder

Otroligt trevliga

Väldigt trevliga och väldigt professionella.
Rekommenderas starkt!

2010-08-27

Erika

Toppen!

Jag är super nöjd!

2010-04-29

Robban

Dom är GULD !

En mycket bra och personlig guldsmed med ett bra och skiftande sortiment.
Dessutom en proffsig, och kunnig personal som sätter kunden i centrum och även lockar mig till ett leende !
Kan varmt rekomenderas !
/ Robert Karlsson