Omdömen om Stenfirma Bror Törner AB
2011-08-25
Björn
Jag har beställt stenskivor av firman tidigare och det är inget fel på resultatet men servicen är otroligt dålig. Skulle göra en ny beställning och efter påminnelser flera veckor i sträck fick jag svaret att jag skulle kontakta en annan stenfirma. Man häpnar... Redan vid första tillfället då jag faktiskt fick göra en beställning upplevde jag dålig kundservice och viss arrogans.
jag är tacksam för mera konkreta reklamationer än att bara framställa att servicen inte var bra.Om det är konkurrenter som vill smutskasta vårt företag, så förstår jag dett, då leveranser de senaste åren i den nya verkstaden fungerar mer än väl.
Vd Lennart Törner
2010-12-21
Ursprungligen fick jag ett mycket bra intryck, men kan med facit i hand konstatera att servicekänslan hos vår kontaktperson var så dålig att man inte trott det skulle kunna vara sant. Tråkigt!
jag är tacksam för en närmare beskrivning av vad som var fel i vårt hanterande mot er.
Lennart Törner
Som tidigare nämnt var det initiala intrycket bra. Efter detta fick vi tjata till oss en offert och upplevde samtidigt att de ansåg oss som störande och jobbiga.... Det finns helt klart ett hål i marknaden att fylla; starta en konkurrent som satsar på service och en trevlig och korrekt attityd. Det hade kunnat bli en jäkla massa affärer för dem, men nu väljer vi någon annan aktör. Trist då produkterna är bra..
Kan du beskriva vad du upplevde som störande och vad för typ av produkt du sökte efter.jag känner faktiskt inte igen den typ av kund kontakt som du beskriver.Vi har som policy att svara på offerter inom 2 dagar.tacksam för relevanta beskrivningar av de problem som ni har utsatts för