Bilteknik I Lund AB

Omdömen om Bilteknik I Lund AB

2012-05-23

Nöjd kund

Toppservice

Ger alltid god service och har vid flera tillfällen åtgärdat min bil med kort varsel. Rekommenderas varmt!

2012-05-08

Daniel Bengtsson

Bra mekaniker!

Vanligtvis servar och lagar jag min bil själv, men ibland hinner/kan jag inte själv. Då lämnar jag bilen till grabbarna på Bilteknik i Lund. Jag har anlitat dem flera gånger under många år för att reparera mina bilar och alltid blivit helnöjd med resultatet. De gör alltid det där lilla extra som de inte hade behövt göra, men gör det ändå för att ge en god service, tex byta ut gamla skruvar mot nya. Förvånansvärt många verkstäder verkar återanvända de gamla skruvarna och muttrarna för att spara några ören.

Kan varmt rekommendera denna verkstad om kunnighet, ärlighet och service är begrepp man värdesätter.

2012-04-15

Me

Varning!!

Mycket viskande(Tyst spion prat) bland personalen i bilägarens närvaro. De inte är noga att utföra arbetet på rätt sätt d.v.s nåra skruvar kvar efter reparationen.

Svar från Bilteknik I Lund AB
2012-05-02

I Sverige använder vi alltid normal samtalston till varandra även i de fall det inte berör eventuella kunder. Beträffande överblivna skruvar kan det kanske bero på att vi valt att sätta dit nya istället för de dåliga som satt där.

2012-01-28

Bra service!

Bra service med trevlig och kunnig personal! Bra priser!
Kan alltid ställa upp och fixa snabbt.

Bil, båt och motor
R1000605;Bilreparationer