Fler träffar Begravningsbyråer Sundbyberg
Sundbybergs Begravnings- & Eldbegängelsebyrå
Tel 08 - 564 877 40, Stureg. 14, 172 22 SUNDBYBERG3 omdömen för Sundbybergs Begravnings- & Eldbegängelsebyrå:
RSS2009-01-22
helena
hej
snälla ta bort mitt omdöme från er sida jag vill inte att det ska stå där av personliga skäl
2008-12-19
Helena
Otroligt dålig service
Det blev fler gäster änn väntat på mammas begravning trots att jag talade om det för begravningsbyrån och beställde mer kaffe och tårta så hade det blivit någon miss så det räckte inte till alla som kom, pinsamt. Sen blev mamma inte spridd i minneslund förrän 6 månader efter sin död eftersom dom glömde henne på krematoriet , jag rinde och undrade varför vi inte fick någon bekräftelse på att askan blivit strödd och det var då det visade sig att det inte skett p g a glömska. Otroligt oseriöst, har aldrig kännt mig så kränkt någon gång !!Fick någon halv dann ursäkt !!! Rekommenderas inte !!!
Slarv och fusk.
Vid min mammas begravning fick vi papper som tillhörde begravningen innan. Efter mammas begravning skickades fel papper till fel person. Fakturan skickades inte med i det kuvertet jag fick som de påstod. Vi fick därför betala 22% i förseningsränta för en räkning jag inte fått.