Omdömen om Jd Solid Bil AB
2012-03-15
Werner Ericsson
Jag köpte en Hundai Tuson förra sommaren till ett pris som är svårslaget här i Småland. Välvårdad, recond, samt garantier. Försäljaren hämtade mej vid tåget och enligt mitt tycke var seriös och så ärlig en bilförsäljare kan vara:). Jag kommer att kolla den firman även nästa gång jag köper bil.
2012-02-16
Johan
Köpte en BMW av av som förra helgen. Vi gick igenom pappret från den senaste servicen på bilen där BMW-mecken hade noterat ett par brister på bilen. Bland annat en torr och sprucken rem, oljeläckage från bakaxeln hål i en luftslang, och en del mindre saker.
Jag fick intrycket av säljaren att samtliga fel va åtgärdade, men när jag kom hem märkte jag att de mindre felen som noterats inte va åtgärdade.
Jag började naturligtvis undra om resten av felen va åtgärdade. Skickade ett mail till säljaren på lördag kväll och förklarade detta för honom.
Han ringde upp mig kvällen efter och sa att jag skulle komma förbi med bilen så detta kunde undersökas. Säljaren ringde mig igen på måndag och jag åkte dit med bilen, han va dessutom skysst nog att ge mig en lånebil under tiden bilen va på verkstad.
Idag ringde han mig och berättade att verkstaden hade åtgärdat samtliga fel på bilen. De hade dessutom bytt bromsbelägg, Ac-remen och skylltbelysningen och och jag behövde inte betala en krona.
Efter att ha läst vad många andra skriver om beganade bilhandlare tror jag knappast att denna typ service hör till vanligheterna!
Stort tack Daniel!
2012-02-10
Mikael
Ringde dem och bad dem i detalj att redogöra för skicket och eventuella brister och slitage. Det var endast en liten repa på 3 cm sas det, väl framme så såg bilen ut som den blivit blästrad på huven och taket, blinkers var spruckna och bilen luktade unken röklukt. Detta trots att det var djur & rökfri, samt i nyskick enligt säljaren. Blev så klart väldigt irriterad på deras dåliga omdöme och dåliga sätt att respektera andras tid och pengar för att ta sig till Stockholm. Utan förståelse eller en ordentlig ursäkt. Skulle aldrig någonsin rekommendera någon att lita på vad de säger över telefon.
Mikael..... Mikael, du har inte blivit lurad av någon..
Det du letar efter är en ny bil och det är inte en 10år gammal bil. Bilen såldes på morgonen efter,trots att kunden läst ditt omdöme.Han tyckte bilen va jättefin. Hoppas du hittar din bil!!! Mvh Solidbil...
2012-01-06
Erik S. med familj
Vi är super nöjda med bil köpet.....
Toyota Rave4
2011-10-11
Pierre
trevliga och service minded åkte upp med flyg köpte en bil utav dom! stannade tom kvar efter stängningsdags för att göra klart affären!Kanon!
2011-08-12
Mycket trevliga killar, jätte bra service
Rekommenderas starkt
2011-08-08
Göran Audi A4 2,0TQ -07
Efter att vi i familjen letat bil i ca 2 månader och varit runt typ överallt så va detta helt outstanding, fin bil bra pris och ett bemötande som va otroligt. Garantier som inga andra hade fick vi utan extra kostnad. Vi i familjen Ekholm vill ge våra bästa rekomendationer.. Tack Solidbil
Vi köpte en Volvo V70 som var 5 år gammal. Vi tyckte bromsarna hackade när vi provkörde men försäljaren sa att det troligen berodde på att bilen inte körts på ett tag. Men efter ett par månader så märkte vi att bromskivorna bak var dåliga. Vi kontaktade Solid bil. Vi lämnade in bilen följande vecka. De bytte ut bromskivorna och vi behövde inte betala något för det. När vi köper nästa bil kommer vi absolut vända oss till Solid Bil. Tack för en sådan service. Vi är toppen nöjda.
Johan och Susanne