Körkortsspecialisten

Omdömen om Körkortsspecialisten

2012-03-06

Caroline

Bättre finns inte!

Fantastiska människor! Lurar inte på dig lektioner som du inte behöver, hög kvalité på alla lektioner och superhärlig personal. Jag är så himla nöjd.

2011-10-31

Mad

Världsbäst!!

Världens bästa lärare! Har haft hur kul som helst under min utbildning

2011-10-23

MK

Tack!!!!

Grymt kul att ha körkort:-)))) tack alla

2011-04-01

supertrevliga!

Effektiva,personliga,proffsigtupplagt!

2011-03-28

ÅNGERFULL

dåliga

Jag har inte varit på den i kungsbacka, men hittade inte den i göteborg på rejta. de har säkert tagit bort den för de fick dåliga omdömen.

Iallafall, KÖR INTE HÄR! Min lärare tryckte ner mitt självförtroende så jävla mycket att jag inte klarade mitt körkort. Hon uppmuntrade mig inte utan sa bara "om du inte klarar det gör det inget, du kan ta fem lektioner till och köra igen"...

Svar från Körkortsspecialisten
2011-10-06

Tråkigt att du är besviken, tror dock aldrig det hänt att läraren "gjort" så någon misslyckats utan det beror på dålig kunskap i dem flesta fall, sen att du inte vågar ta det med någon ansvarig på plats är synd, för dem flesta problem löser sig med ett enkelt samtal,få saker löser sig genom gnäll, kanske du lärt dig något av detta iaf?

2011-02-19

blandat

Några dåliga lärare och några bra

2010-11-24

KS

äntligen!!!!

Tack ni alla på Körkortsspecialisten för att ni gjorde min körkortstid helt underbar!!!
Hälsar på en dag

Jobb och utbildning