Omdömen om Nbj Bygg & Kakel, AB
2012-02-09
Det hela började bra, och själva arbetet blev vi nöjda med. Tills en dag, ca två månader efter arbetet slutförts. Då började golvet i allrummet utanför badrummet bukta. Japp - vattenskada! Jag tog kontakt med NBJ för att de skulle komma och åtgärda problemet, vilket de också gjorde. De hade glömt bort tätskickt vid tröskel, varvid vatten obehindrat runnit ut i allrummet :-/ nåja, de kompletterade tätskicktet. Men lämnade allrummet till sitt öde. Trots att jag måste ha ringt chefen för NBJ minst ca 40 gånger under månaden som följde, har jag till dags dato, ännu inte fått höra dennes stämma. Enbart kontakt via mail, vilket avsevärt har försvårat läget för oss som småbarnsfamilj. Det har varit fruktansvärt frustrerande och jobbigt att inte veta hur det blir. Vår kontaktperson var underbar!... tills problemen uppdagades och vi blev "jobbiga". Även hos denne har jag haft stooora problem att komma i kontakt :-/ Blev lovad ett flertal gånger att efter helgen kommer vi. Hmm, jag visste inte att vi infört två veckors helg i sverige!
Jag fick hjälp av konsumentrådgivningen Uppsala hur jag skulle agera, efter detta löste sig allt. Konsumentrådgivningen har ett flertal ärenden med NBJ, de gav mig rådet att INTE anlita dessa igen, samt att de tyckte det var anmärkningsvärt att en så nyetablerad firma har så mycket hos konsumentrådgivningen redan. Till er som skriver kontrakt med NBJ, gå inte på det färdigskrivna kontraktet som jag gjorde - skriv ett ordentligt kontrakt tillsammans m
2012-01-19
Vi på 33an
Tack för vårt fina badrum, allt är toppen.
2012-01-16
Hagaström
Vi anlitade NBJ För att göra vårt badrum, Vi trodde nog inte att dom skulle klara av att göra badrummet på 10 dagar! MEN dom kom på den dagen dom skulle, och dom var klara på torsdagen dvs, på 9 dagar! det är snyggt och bra utfört.Vi kan varmt rekomendera NBJ!
2011-11-30
Nöjd Uppsalabo
Allt som nbj har gjort har varit snyggt och väl utfört. Ett trevligt bemötande från killarna som har varit hos oss och badrummet var klart i tid.
2011-11-14
Gustav källbergsväg
Nbj gjorde vårat badrum, vi är mer än nöjda.
Vi trodde att det läckte från ett rör eller koppling så ringde vi till kontoret och snabbt var killarna på plats och man kunde konstatera att det var kondens från kall vattnet. Toppen service.
2011-11-07
Eksätravägen
Vi anlitade NBJ för att bygg om vårt badrum.
Vi är jätte nöjda med allt! trevliga killar(Jimmy, Niklas,Johan) tack för ett snyggt och bra jobb som gick på 8 dagar. Grymt! Vi skulle gärna använda NBJ Igen.
2011-10-29
Uppsalabo
Det mesta blev fel med vår badrumsrenovering. Dålig plattsättning, bakfall mm . Även vi anlitade en besiktningsman som ansåg att jobbet ej är fackmannamässigt utfört.
2011-10-28
Missnöjd
Inte många saker gick rätt under vår renovering.
Till att börja med var fakturan var felaktig, vilket blev korrigerat efter att vi påtalat det. Sedan var vi inte alls nöjda med hur badrummet såg ut (Så väl kakel som taket var snett samt flera små detaljer som drog ner helhetsintrycket.) men den stora chocken kom när vi anlitade en besiktningsman som klassade hela arbetet som "ej fackmannamässigt utfört".
Efter att nu ha sökt lite mer information om NBJ så hittade jag följande citat: "Mitt råd till dem som sitter och funderar på att anlita NBJ bygg är att kontakta konsumentrådgivningen i Uppsala."
Synd bara att vi inte gjorde det innan vi anlitade dem.
Dom kan börja med att undersöka saker som fukt i platta och i regelverk innan dom kör sitt race som går ut på att göra jobbet fort och mestadels fel. Dom lyckas inte med tätsikt, bakfall, plattsättning som en tvååring hade gjort bättre och ett rörjobb som är under all kritik fel stl på avloppsledningar, inte riktigt monterade rördelar samt snedmonterad golvbrunn , tror det räcker så. Ta bort denna vilseledande reklam på rix fm tack.