Media Markt Västerås

Omdömen om Media Markt Västerås

2012-04-28

Erica B Erica B

Pretty good

Pretty good range, but the service is pretty bad and the conditions for a product as well. But I have to give 4/5, because one time when I broke the package and regret my purchase I got to change it for another product.

2012-01-31

Rut Karlsson

Aldrig MERA MediaMarkt

Försäljare som vet lite om en vara är alltid säkra. Föräljare som kan mycket om en vara är aldrig tvärsäkra. Dom är lyssnande och ödmjuka. Tyvärr finns det inga såna säljare på MediaMarkt.

2011-08-01

Joacim

Inte nöjd

Vem kan hjälpa en? Ingen som ville hjälpa mig i butiken. Gick runt i 45 min och ingen sa hej.

2011-06-10

ALEX

UNDERBART, UNDERBART OCH BÄST

JAG ÄLSKAR GREJEN MED ATT SÄLJARNA HAR EN SÅN GRRRRYM KOMPETENS. Oavsätt vem jag kommer in och frågar om råd så är säljarna alltid trevliga och framförallt extremt kunniga till skillnad från (F)elgiganten... Priserna tycker jag är riktigt bra överlag. Men framför allt kampanj varorna är ju sjuka. Var in idag och köpte en ny topp modell LG DIRECTLED, vad var prislappen? Jo 11000kr billigare än samtliga på nätet bla netonnet och (F)elgiganten. Är alltid så nöjd och blir alltid glad när jag går in där!!! MEDIA MARKT FOR PRESIDENT!!!

Fler företag i Västerås