Dennis Kött AB

Spånga Torgv. 8, 163 51 Spånga

Omdömen om Dennis Kött AB

2012-03-07

Hlda

fast jag bor ett stenkast bort var det en kollega som bor i Solna och åker hit varje vecka som tipsade! Underbart att vårt centrum har en utmärkt köttaffär! Men servicen kunde vart bättre....

2011-12-15

Fantastiskt kött, mindre service

Fantastiskt gott kött men det vore trevligare om personalen tog sig lite mer tid att lyssna och småprata, som man hoppas det ska vara i mindre affärer.

2011-06-03

Eldsjälar

Kanon bra med en genuin köttbutik med personal som har ett brinnande intresse för de dom säljer!

2011-04-16

bara bra

Bästa affären om du vill ha bra kött. Härliga egna korvar och strålande service. Toppklass.

2011-02-23

Kobe

Kobe

Att det finns ett himmelrike för köttälskare i lilla Spånga vet vi alla som bor där! Må så vara att det kanske i vissa fall kostar lite mer men det är det helt klart värt. Kvalité och service på hög nivå!

2011-01-07

thord

fläsklådor

herregud så dyrt åker till kungsbyn utanför enköping större lådor billigare pris å vet ni vad jag kan tanka bilen på resan å ändå blir det billigare

Fler företag i Spånga