Djurkliniken i Sundsvall

Omdömen om Djurkliniken i Sundsvall

2012-01-24

morgan

kösystem

jag satt i kö och när dom stängde så sa dom att är det akut så ring akutnummeret o då hade jag sutte 11min i kö gör man så mot ett djur

2011-08-20

Fia

Ojämn kvalitet

Jag har besökt Djurkliniken ett flertal gånger senaste året och jag måste säga att jag känner verkligen igen både ris och ros som framförs här. Många gånger är det super. Professionellt och förtroendeingivande. Andra gånger är det rörigt och total stress. Ingen tid för frågor och information känns det som. Det är också tråkigt med den höga personalomsättningen. Vore skönt att kunna träffa samma veterinär i några år i alla fall.

2011-08-12

Marie

Jag tycker kliniken är super! Trevliga sköterskor och veterinärer! Det enda man har att klaga på är att man ibland känner sig stressad och inte riktigt hinner fråga om saker man känner är viktiga.

2011-06-15

Birgitta

nöjd kund

Personalen är trevlig och vi är nöjd med behandlingen på våra katter.
Dom som klagar på ditt och datt har förmodligen problem med sej själv, för lite att göra helt enkelt.
Djuren får bättre vård än vad vi får.
Näe, sluta klaga och tänk på alla som har det sämre här i världen.

2011-06-04

Kajsa Eriksson

Trevlig Personal

De är proffsiga och trevliga !

2011-05-23

Smygarens familj.

Fantastiskt nöjd, Lillmatte,matte o husse!

Våran kattpojke lyckades få i sig eldningsolja o blev rätt sjuk, förgiftad. Vi fick komma till Djurkliniken med våran kattpojke, där dom tog hand om honom på alla sätt. Dom såg även oss o våran oro, där dom också visade hänsyn o stor empati. Vi känner oss otroligt tacksamma över hela omhändertagandet, såväl av våran kattpojke o oss själva Tack!

2011-04-15

BORIS

BESVIKEN HUSSE

Var med min väldigt sjuka hund på djurkliniken i Sundsvall. Ofroffsiga, dåligt bemötande, går aldrig tillbaka dit. Usch !!!!

2011-03-18

AA

Tycker att de var inte professionella och informerade dåligt och en chef med mycket dålig bemötande. Chefen var fräck och anklaga mig för att inte ha skött mitt djur, jag som hade varit vaken och vakat över mitt djur hela natten. Tänker alldrig besöka denna klinik.

2010-12-14

CH

Hundägare

Bokade tid för utdragning av persisterande mjölktänder i ÖK i somras. Sköterskan på telefon sade inget om att man bara kunde betala med kort/kontakter. Stod med en halvt medvetslös 6 månader gammal valp i händerna och kunde inte betala för att de inte hade berättat för en NY kund att de inte accepterar faktura.

Vi var första kund in den morgonen och det var fullt med grus och damm på golvet i undersökningsrummet. Hur ofta får ni besök av städ? Förstår att det är en pengafråga, men en sop och skyffel kostar bara några hundralappar.

2010-12-04

J

Usch och FY!

Det stressas igenom allting, det finns inga utrymmen för frågor.
När jag kastrerade min hona och skulle hämta henne så i princip kastade de ut mig, jag fick inte ens tid att fråga hur det gick.
Nej usch och fy, dit går jag aldrig mera.

2009-11-20

Dålig stil!

Dålig stil!

Ringer akut en fredag efm och vill ha hjälp då min hund är väldigt sjuk, men när dom inte kan hjälpa mig, så fråga jag om de finns något annat ställe som har jour!?!? Då blir jag ombedd att kontakta distriktare eller strömsholm! Får sedan redan på att de finns ett annat ställe i Sundsvall som har jour. Och dom tar in mig omgående. =) DÅLIGT att inte skicka vidare.

2009-11-02

Besviken

Får ej beställd veterinär

Dåligt av kliniken när man önskar en viss veterinär och blivit lovad tid hos henne och får en helt annan. Tyvärr så hade jag kommit in på ett rum innan jag fick veta det annars hade jag gått till en annan klinik.

R1002523;Veterinärer - Leg.: Privatpraktiserande