Condis Bar & Kök

Omdömen om Condis Bar & Kök

2011-09-13

Hannes

Enastående!

Ett fantastisk ställe. Så bra mat trodde jag aldrig man kunde få serverad norr om Gävle. Mycket hög klass på så väl service som mat. Rekommenderas starkt!

2011-09-29

Trevligt att höra det är det vi jobbar för!

2011-08-03

Per

Mycket bra!

Har nu besökt Condis ett par ggr på väg från Stockholm till fjällen (eller tvärtom) och har varje gång blivit lika nöjd. Alla de provade mackorna och varmrätterna har varit fantastiska. Ett numera givet stopp på vägen!

2011-09-10

Halloj!
Vad trevligt att läsa!

2011-03-01

Gävlebo

Som hemma fast borta.

Mysigt ställe, känns som man sitter bland vänner i vardagsrummet samtidigt som man serveras fantastisk mat! Trevlig personal och goda drinkar!

2011-02-17

Carino

Riktigt nice!!

Tänk att hitta denna pärla i lilla Järvsö!
Här finns en meny både för stora och små, och man kan äta både med smaklökarna och ögonen! Toppklass!

2011-02-17

MAF

Mat i Världsklass

Condis har god vällagad mat för kropp o själ och maten läggs upp och serveras snyggt vilket blir en fröjd för alla sinnen!
kan ge varma rekomendationer har själv varit där många gånger och är alltid lika nöjd!

EW

Condis Järvsö

Vill man ha perfekt service, underbart prisvärdig mat i en trevlig miljö, finns då bara ett ställe man kan åka till: CONDIS I JÄRVSÖ. Rekommenderar detta ställe, passar både gammal som ung. Ni kommer inte att ångra er, ni kommer att bli "stammisar".

Bengt

condis

En toppen restaurang i Järvsö.Bra mat och service till bra priser.Gör ett besök.

Jimmy W Jimmy W

Condis i Järvsö

Bra mat ,Bra personal,Bra sortiment,både på mat,kakor,och även i baren.Har bara gott att säga om condis i järvsö.Åker ni dit så blir ni inte besvikna.Det kan jag lova er!!!!!!

SEF

Bra enkel mat med modernt snitt.

Bra enkel mat med modernt snitt.

2011-01-18

Janne

Vattenhål

En mysig restaurang för alla, från barn till äldre. Menu med en hel sida för barn, med allt från barnmat i burk till vuxenmat i halva portioner.
Nyttigheter såsom sallader trängs med goda kött och fiskrätter. Fantastiskt trevlig peronal.

2011-02-14

Tack! Vad trevligt att du gillar oss. Varmt välkommen tillbaka.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger

Ladda upp en egen bild Visa alla bilder