Omdömen om Condis Bar & Kök
2011-08-03
Per
Har nu besökt Condis ett par ggr på väg från Stockholm till fjällen (eller tvärtom) och har varje gång blivit lika nöjd. Alla de provade mackorna och varmrätterna har varit fantastiska. Ett numera givet stopp på vägen!
Halloj!
Vad trevligt att läsa!
2011-03-01
Gävlebo
Mysigt ställe, känns som man sitter bland vänner i vardagsrummet samtidigt som man serveras fantastisk mat! Trevlig personal och goda drinkar!
2011-02-17
Carino
Tänk att hitta denna pärla i lilla Järvsö!
Här finns en meny både för stora och små, och man kan äta både med smaklökarna och ögonen! Toppklass!
2011-02-17
MAF
Condis har god vällagad mat för kropp o själ och maten läggs upp och serveras snyggt vilket blir en fröjd för alla sinnen!
kan ge varma rekomendationer har själv varit där många gånger och är alltid lika nöjd!
EW
Vill man ha perfekt service, underbart prisvärdig mat i en trevlig miljö, finns då bara ett ställe man kan åka till: CONDIS I JÄRVSÖ. Rekommenderar detta ställe, passar både gammal som ung. Ni kommer inte att ångra er, ni kommer att bli "stammisar".
Bengt
En toppen restaurang i Järvsö.Bra mat och service till bra priser.Gör ett besök.
2011-02-16
Bra mat ,Bra personal,Bra sortiment,både på mat,kakor,och även i baren.Har bara gott att säga om condis i järvsö.Åker ni dit så blir ni inte besvikna.Det kan jag lova er!!!!!!
SEF
Bra enkel mat med modernt snitt.
2011-01-18
Janne
En mysig restaurang för alla, från barn till äldre. Menu med en hel sida för barn, med allt från barnmat i burk till vuxenmat i halva portioner.
Nyttigheter såsom sallader trängs med goda kött och fiskrätter. Fantastiskt trevlig peronal.
Tack! Vad trevligt att du gillar oss. Varmt välkommen tillbaka.

Ett fantastisk ställe. Så bra mat trodde jag aldrig man kunde få serverad norr om Gävle. Mycket hög klass på så väl service som mat. Rekommenderas starkt!
Trevligt att höra det är det vi jobbar för!