2008-12-25
Anders
Det bästa med den här restaurangen är dess läge, vid fiskeläget. Själva inredningen är lite lagomt halvtrist, menyn har väl sett lika ut de senaste 100 åren, i Söderhamnsmått mätt en riktigt bra restaurang, men kommer man utifrån blir man kanske inte så imponerad, mer än just läget där restaurangen ligger.
2008-11-05
miss P
Underbaraste stället i Söderhamn. Detta är en gammal fiskarby som är K-märkt. Här kan man äta god mat med en vacker utsikt mot havet och alla gamla båthus och röda fiskestugor. Det är så otroligt mysigt och vacker ute i skärså. Det är bara ett måste att besöka Albertina.
2007-07-16
Carina
Varje år åker vi till Albertina på vår bröllopsdag så även i år. Härlig mat och underbar personal som fixar det mesta. Rekommenderas varmt!
2007-06-25
Marie A.
Åker du/ni till Söderhamn så får du/ni absolut inte missa Albertina! Romantisk restaurang vid vattnet o härlig mat! Ta en tur med familjen, eller varför inte med din käresta... Perfekt resaurang för romantik.... God service, trevlig personal o jättegod mat! :o)
2007-05-31
Jessica.S
Kommer du till Söderhamn får du inte missa Albertina. Det är en fiskerestaurang som har allt du kan önska dig. Laxtallrik med varmrökt, kallrökt och inkokt lax, stekt aborrfilé med räksås är några godbitar ur menyn som kan nämnas. Som avslutning kanske en hemgjord äppelpaj med vaniljsås... Albertina måste helt enkelt upplevas!
2007-05-28
eva
Pingstafton och perfekt utflyktsväder gjorde att vi hamnade på Albertina en mysig fiskeresturang direkt vid havet.Trevlig miljö rustik inredning glad personal som alla bar sjömanskläder.Orginellt men kul. Stället var till bredden fyllt med gäster,men när vi "bara" skulle fika kunde vi själva ta för oss och betala i kassan,vilket gjorde att det gick mycket smidigt.Värdsgoda reäla räkmackor starkt gott kaffe i serveringskanna allt väl tilltaget, helt klart prisvärt.Ett ställe vi rekommenderar !
2007-05-13
Lennart
Albertina är ett riktigt smultronställe för dig som vill uppleva något svenskt matställe på väg utmed Norrlandskusten. Här kan du smaka vad Östersjön bjuder i en miljö av Norrländskt fiskeläge strax norr om Söderhamn.
2007-03-30
Helt klart en utmärkt resaurang som ligger vid vattnet och utsökt mat. Helt klart bästa resturangen att gå med första dajten
2007-03-28
Birgitta
Bra och trevlig personal.God mat och man blir mätt.
Ett bra utbud av goda fiskrätter och en väldigt trevlig miljö i den lilla fiskebyn.