Omdömen om Frisörerna Min Bror & Jag
2012-03-24
Marre
Härliga Christer, fixar mitt hår med elegans och säkert omdöme.
Överjordiskt bra, på klipp och färg.
Kommer du en fredag har man alltid dukat lite tilltugg.
Lyxigt och proffsigt!
Utmärkt bemötande.Här ska jag gå allt tid!
2012-03-16
Cecilia
Jag är så snygg i håret...har svårt att slita mig själv från spegeln. Har nu gått till Cinna två gånger och det var ett lyckodrag, har verkligen hittat en frisör som "kan" hår. Färgen sitter längre, håret glänser och sist när jag även klippte mig så fick jag en jättefin frisyr. Är lite petig med mitt hår, vill ha långt men förstår förstås att det måste klippas för se fint ut. Cinna hanterade detta på bästa sätt, hon klippte rejält så att håret ser friskt ut men jag har ändå känslan av att ha långt hår kvar. Jag är verkligen så nöjd och får ständigt kommentarer om hur fin jag är i håret. TACK!!
2012-02-07
Sara
Jag har klippt mig hos Cina i många år nu. Av olika anledningar har jag vid enstaka gånger tvingats gå till någon annan men alltid återgått till Cina. Hon klipper så mitt självfall kommer fram på bästa sätt. Hon gör slingorna så att de blir alldeles lagom i färgen. Hon är lyhörd och lämnar gärna förslag och åsikter. Jag har aldrig gått därifrån utan att vara nöjd. Dessutom är hon fantastiskt duktig på att färga fransar och bryn! Färgen blir lite intensivare och håller lite längre än alla andra ställen jag provat. Vill du ha en trygg och erfaren frisör som lyssnar på dig ska du absolut gå hit!
2011-06-24
Guldkanta tillvaron
Efter tre besök på salongen, kommer jag att bli stammis. :-) Mycket nöjd med färg, frisyr, tips för skötsel av min frisyr. Klippexpert även för yviga hår. Tack! Trendigt utan att förlora förmågan att lyssna in mina behov och min "typ". Fräck salong med det lilla extra, snygg inredning, mycket trevliga, kunniga frisörer. Verkar veta allt om färg. Atmosfär som andas ro, harmoni och vänlighet.
Gott kaffe med kaka får man också, i läcker kopp!
Bra läge med närhet till parkering och kommunikation. Plus för massage i fåtölj och manuellt i hårbotten. En ren njutning! Rekommenderas!
2011-05-18
Pia
Jag var för första gången på salongen förra veckan och måste säga att jag blev supernöjd. Trevlig atmosfär redan när jag klev innanför dörren och jag blev jättenöjd med frisyren. Har definitvit hittat min nya frisör nu :) Tack!
2011-04-05
Anneli
Har gått hos Christer i många år och är jättenöjd. Alltid bra resultat och trevligt bemötande. Är kanonnöjd.
Du Ursäkta - Ingela menar säkert att hon gått hos en viss frisör i flera år och inte på just den nyöppnade salongen.
2011-04-04
Lisa
Är mkt nöjd med mina besök på salongen, sköna massagestolar, mysigt lugn miljö och blir välklippt. Känner mig omhändertagen.
2011-04-04
Sanna
Ingela: Hur kan du ha varit "återkommande kund sedan flera år" när salongen öppnade för endast några månader sen??? Du som skriver detta vill bara släta över föregående (Maria) recensionen!
2011-03-31
Ingela
Mycket proffsigt och vänligt bemötande.Är supernöjd och har varit återkommande kund sedan flera år. Min bästa frisör.
2011-03-30
Blev otroligt besviken över mitt kycklinggula hår, skulle ljusa upp utväxten vilket resulterade i ett gult hår. Jag var tydlig med att jag absulut inne ville ha håret gult. Ringde senare på dagen och önskade hjälp att få det fixat. Pratade med kvinnan som driver detta och fick ett mycket oproffsigt och otrevligt mottagande. Först efter 3 dagar kunde de klämma in mig och fixa håret. Detta klarade jag inte, gå till jobbet, trivas osv, så jag bokade tid hos en annan, seriös frisör. Tråkiga pengar. Kommer inte återkomma och kommer varna andra.

Här blir jag alltid nöjd! Christer vet alltid hur han ska göra för att jag ska känna mig snygg! Även min dotter tycker att Christer är den bästa frisören som finns!