Bergs Bil

Omdömen om Bergs Bil

2012-05-06

magnus

VARNING FÖR BERGS BIL I STORA MELLÖSA

Varnar folk för att köpa bil på BERGS BILAR i stora mellösa .Någon mera oseriös firma får man leta efter . Dom vill bara lura till sej en underskrift på kontraktet sen skiter dom fullständigt i dej och svarar inte dej sen ,när bilen visar sej ha fel . Ett riktigt blufföretag !!!!

2012-03-20

Andreas

Rekommenderas

Kan inte annat än att instämma med föregående. Jag är mycket nöjd med affären jag gjorde med Bergs bil. Bra och tillmötesgående personal som jag gärna gör affärer med igen.

Mvh
Andreas (BMW X5)

2012-02-12

Oskar

Enkelt

Kan bara instämma med föregående.
Snabbt smidigt problemfritt.

Tack grabbar för en bra affär

Mvh Oskar (Ford Mondeo)

2011-10-16

Återkommande kund

Reklamation

Hej.

Servicenivån är stor.
Köpte en bil av Niclas & Janne, glade och mycket trevliga. Oturen var framme redan dagen efter då bilen gick sönder... bävar för att ringa men gjorde det och till min förvåningen så blev jag glatt bemött. Dom tog tillbaka bilen och lagade den och fick tillbaka bilen efter 2 dagar och nu fungerar den igen *L* Rekomderas varmt

2011-08-24

Bergs bil har tagit hand om servicen på min bil. Fungerar smärtfritt alla gånger :-)

2010-12-03

Supernöjd.

Riktigt trevlig personal & väldigt fint skick på alla bilar i hallen vad jag kunde bedömma. Rent & snyggt även på verkstaden gav mig ett bra intryck. Hela bilaffären gick väldigt smidigt & dom tar även hand om servicen. Kort o gott riktigt bra. //Peter

Fler företag i Stora mellösa