Omdömen om Halms Bil
2012-04-11
Rickard T.
Vi har samarbetat med Jonathan på Halms Bil i ca 2 år och både levererat och köpt upp bilar av firman och aldrig blivit missnöjda.
Bra jobbat!
2012-03-14
Raphael
Sålde bilen till Jonathan på Halms Bil idag. Stålar direkt på kontot och en taxi hem!
Rekommenderas Starkt!!!
2012-03-13
Martin
Köpte en Peugeot 206 hos dem för en vecka sen och jag är nöjd. Killarna vet vad Service innebär.
2012-03-13
Gösta Mockfjärd
Köpte andra bilen hos Halms grabbarna igår, lika nöjd som förra gången. Lika enkelt som förra gången. Provkörde-Prutade-Skrev på!
Sen måste jag bara tillägga att jag har läst tidigare inlägg där det har skrivits negativt om firman, skitsnack säger jag bara. Dessa killar jobbar hela veckan, nonstop. Hur schysst är det när en kärring från skogen sitter och ''rejtar'' en massa dumheter om Halms Bil. Såhär kan jag tycka - Har man problem med varan, då lyfter man på luren, ringer chefen/säljaren och försöka komma på en lösning bra nog för bägge parter. Så gjorde jag med första bilköpet hos Halms, ringde upp Jonathan och talade om handbromsen som fått nedslag av besiktningsmannen, de stog för reperation. Efterkontroll-Godkänd, Svisch Pang Boom klart, saken ur världen. Inte satt jag och bloggade om ett jävla beg. bilsköp.
Men men alla är inte av samma virke, så Halms Bil hittils har jag inga onda tankar om er, Ha en trevlig fortsättning.
MVH Gösta
2012-03-08
Linda
Sålde en bmw 320 den 11 feb till en kille på halms bil, han sa att han skulle posta ägarbytet, och dumma jag trodde honom. Den 14 feb lägger dom ut bilen på blocket med mycket antal mindre mil på mätaren och en rätt sliten bil som drar 1l olja i veckan, en hel del rost och mängder av stenskott på framrutan och en väldigt dålig framaxel är plötsligt i nyskick. En vecka senare görs ägarbytet, och nu får vi en hel del parkeringsböter..dom är polisanmälda och vi ska tillbaka imorgon och göra ny anmälan om böterna. Tur att vi inte köpt nåt där iallafall
Hej Linda!
Du sålde bilen till en privatperson som annonserade ut bilen på Blocket.
Vi köpte bilen av honom.
För övrigt är bilen reparerad och i mycket fint skick.
DU behöver inte lämna ifrån dig ägarbytet om du är rädd för att få en massa böter skrivna på dig. Till nästa gång föreslår vi att Du postar ägarbytet omgående. Det är så man skall göra!
Trevlig fortsättning!
2012-02-26
Var hos halms bil under eftermiddan i lördags då jag tänkte glo på en v70 2004a, har vart hos olika bilhandlare i stockholm där det enda jag kände av var lukten av SKIT. Gick in till grabbarna i halmens bil, men titta ingen syns, wow tänkte jag, va lyckat, gick in till stora lokalen där fanns killarna upptagna med kunder, gick direkt o kolla på v70in, jävlar va fin, såg ju fan ut som ny, nån av säljarna går fram och frågar om jag behöver hjälp, nej de behöver jag inte men ja behöver en jävla bil! Bilen kördes ut på en gång och jag fick provköra, efter 5minuter åkte jag in till dom, casha av bilen och nu ja är jag skitnöjd, trygg, säker och ÄRLIG affär skeddes, grymt bra service och bemötande, så dessa killar kan jag rekomendera starkt, absolut bästa firman i Stockholm, Mvh Roffe E.
2012-02-24
Maggie
Idag gjorde jag mitt bästa bilköp.
Åkte ut till Halms Bil idag efter att man reserverat en Audi 2.0 TDI -08 med en säljare (Adam), de var bestämt att de skulle stå för en polering då små repor fanns på passagerardörren, sagt & gjort så hade bilen polerats, inga repor där inte. Kände och klämde på bilen - So far so good, allt hade talats om för mig. Provkörde Audin, Prutade ner 3 loppor för den rätt kunden har :), satt ner & skrev på.
Nu står bilen hos mig, nypolerad & omdöpt =).
Gjort bilaffärer tidigare och vet att ifall man kommer hem nöjd så har man faktiskt gjort en bra affär, kommer absolut tillbaka vid nästa bilbyte.
Ha de!
2012-02-23
Math
Bokade tid för en visning på en bil idag, en bil dom tydligen sålde på uppdrag. Pratar med säljaren innan och frågar om skicket på bilen och får svaret "den är jättefin, vi har kollat igenom den och jag har själv kört bilen". Börjar med att konstatera cigarett-brännmärken på förarsätet. Startar bilen och ser att färddatorndisplayen är helt väck och bara blinkar random pixlar. På en kontroll på 3 min lyckades jag upptäcka något som tydligen inte säljarna märkt under sin besiktning eller provkörning. För denna bil ville dom ha 39.000:-. Åker aldrig mer tillbaka till Halms bil.
Hej Math!
Bilen är på försäljningsuppdrag och det är kunden som begär 39000kr, inte vi.
Bilen ÄR begagnad och har sina ca 10 år på nacken så om du hade förväntat dig en helt ny Saab hos oss så var dina förväntningar lite för höga.
Hade du begärt att få se varudeklarationen så hade du märkt att det pyttelilla hålet på sätet och glappet i färddatorn var skrivet i varudeklarationen.
Skojare är vi inte, då hade vi inte omsatt ca 1000 bilar/år.
Vi önskar dig en trevlig fortsättning och att du hittar en Saab som passar dig!
Mvh Jonathan, Halms Bil.
2012-02-22
Stefan
Var och kollade på en bil igår, jag ringde före för att kolla om det fanns några fel på bilen "nej den är jätte fin svarade säljare". När jag såg bilen så hade den punka på ett däck, en amatörmässig lagning på framskärmen, läckte olja i motorn och det fanns knappt någon olja i motorn, och denna bil ville de ha 42 tusen för. Riktiga skojare, det var första och sista gången jag åkte dit.
Hej Stefan!
Bilen i fråga var en BMW Från -02 med 23000mil på mätaren
Två säljare hjälpte dig medans du var o kollade på bilen. Vi erbjöd dig ett helt nytt däck om det nu var så att du var sugen på bilen.
Bilen har sina småskavanker men är faktiskt Nybesiktigad och godkänd!
Helt enkelt en gammal bruksbil till ett billigt pris!
För övrigt är bilen såld och vi fick 42000kr mot att vi byter däcket som det var pysspunka på.
Ha en trevlig fortsättning!
Mvh, Halms Bil.
2012-02-20
j
ingen besiktning här inte.
Ingen soppa heller
Massa med problem.
Å inte tar de ansvar
2012-02-20
Sara och Mikaela
Kollade på en bil idag som jag var intresserad av.
Kom överens med säljaren att vi skulle hämta bilen efter att de besiktigat bilen. Det gjorde de direkt!
Ringde ett samtal, åkte o besiktigad bilen som gick igenom prickfritt!
Skitnöjd!
REKOMMENDERAS!
2012-02-18
Tord
Kom hem nyss från Stockholm där jag varit och köpt en Ford hos Halms Bil.
45 mil hem hade jag och det gick bra. Bilen var i utlovat skick och alla papper stämde.
Garanti, försäkring och registrering gjordes innan jag kört ut från bilhallen. Väldigt smidigt!
Stort tack till Adam (Säljaren)
Med vänlig hälsning, Tord.
2012-02-17
Jörgen
Testkörde en bil hos Halms Bil och var Skitnöjd.
Fick pruta ner ett par tusen pga smårepor.
Betalade bilen och köpte till en Autoconcept garanti som de erbjuder.
Full tank på köpet!
Bilhallen var full med kunder och killarna hade mycket o göra!
Tre bilar såldes under tiden jag var där.
LYCKA TILL!
mvh Jörgen som köpte Volvo T5
2012-02-17
H
För det är de värda. Bilen köptes, fel anmäldes inom 2 veckor utan reaktion. Fler fel nån månad senare, enda svar "på en bil under 30' ginns inga garantier'. Strider ju mot konsumentköpslagen.
Lagning av alla problem blir lika dyrt som bilen var från början. Hade kunnat ha en lyxbil för de pengarna. ARN nästa. Kul.... eller?
2012-02-15
Martin S.
Halms Bil har precis varit och köpt vår bil som var utlagd på blocket.se
Killarna kom, provkörde och pröjsade bilen direkt!
Seriösa och driftiga killar, önskar er all lycka!
Mvh Martin, Västerås
2012-02-14
Joel
Köpt vår andra bil hos Jonathan o gänget!
Vi är mycket nöjda med bilarna som vi använder i tjänsten.
Alltid lika trevliga och enkla att göra bilaffärer med.
Mycket kunniga i sitt område!
Tycker att folk som klagar så mycket skall köpa årets modeller istället och betala en 200-300 tusen kronor!
Mvh (Joel och Annika)
2012-02-10
Z
Köpte en volvo hos Halms bil,gav 24000 för den. Sämsta stället ja någonsin köpt en bil,kan inte stämt nånting för de blir bara fler o fler fel hittils har bilen kostat mej 12000 och nu yttligare 9000. Så tack för de och mig får ni inte sälja en bil till igen.
2012-01-27
Christian Holgestedt
Provkörde en bil hos Halms Bil och vart supernöjd.
Handpenning erlagd!
Trevliga unga killar som verkligen hjälper till med bilköpet.
2012-01-17
Rickard Lundgren
Sålde vår familjebil till Halms bil i Lunda.
Mycket smidigt, Pengarna direkt på kontot!
Vi fick även bra betalt för bilen. Mycket tacksam för den smidiga affären.
Mvh Familjen Lundgren.
2012-01-09
Joel Lundgren, Huddinge
Köpte en bil av Halms Bil innan jul. Besiktigade bilen och fick 3 nedslag (Bromsar).
Halms bil ombesörjde besiktning, reservdelar och arbetet på bilverkstaden.
Mycket nöjd kund som definitivt kommer köpa nästa bil hos Halms Bil!
2011-12-17
Tommie Blom
Köpte precis min Opel Vectra från Halms Bil till ett kanonpris!
Skitnöjd, Mvh Tommie Blom
2011-12-15
Roger
Kört min bil ( Citroen C5) från Halms Bil i ett år nu helt utan några bekymmer!
Blir snart dags o byta bil igen och då kollar jag självklart hos Halms först!
Mycket nöjd!
2011-12-15
R
efter 1 vecka rasade bilen. ingenting i anonsen stämde. Den var inte bes men enligt anonsen va den det. Fick till och med hem en återbes lapp från bilprovningen. airbagen ur funktion, bromslangar trasiga mm.. har en hel A4 med fel från motormännen. Just nu står den obes med kör förbud.
När det kommer till lagen, och kundens rättigheter så lyssnar dom inte.
Advokat inkopplad.
Hej "R"
Vi har absolut inte sålt någon obesiktigad Audi A4 till någon kund.
Förstår inte hur du kan köpa en bil som är obesiktigad..? Kollar man inte upp sådant nuförtiden? Hmm...
Tyvärr så har du antingen förväxlat oss med en annan bilhandlare eller så får du en kick av att smutskasta andra företag.
God fortsättning på det nya året!
2011-12-05
Anders
I lördags pajade min gamla Skoda som jag pendlat med i flera år och jag var i akut behov av en mindre kombi.
Tog bussen ut till Halms Bil och kollade på en Ford Focus. Provklörde bilen och fick den till ett bra pris.
Betalade och körde iväg. Är mycket nöjd med hela affären. Smidigt och snabbt!
Tack för hjälpen
Mvh Anders, Bromma.
2011-12-02
Cecilia
Vi har handlat hos Halms Bil i Lunda flera gånger och vi har alltid varit nöjda.
Första bilen var en Chrysler Grand Voyager som vi köpte hos Halms Bil för ca 1,5 år sedan.
Vi var hur nöjda som helst med den bilen.
Idag bytte vi in den mot två bilar pga att dottern ska börja övningsköra och vi behövde en mindre bil.
Alltid lika trevligt och träffa killarna då de alltid är hjälpsamma.
Såg här nedan att "helena" lagt in ett inlägg...
Är bara en smutskastning av företaget.
Inga konkreta bevis eller någon bättre förklaring
Tycker "Helena" skall gå klart skolan och lära sig stava.
Mvh Cecilia, Uppsala.
2011-11-30
Helena
var intresserad a att köpa bil av dem.. men insåg att bilen de sa hade gått 8000 mil i själv verket hade gått 20 000 mil (vid besiktningen 1 år tidigare!). uppenbart ngt fuffens med denna bilfirma och deras milmätare! VARNING!
2011-11-27
Ã?kte dit för att visa bilen och efter tio minuter var affären klar och pengarna på kontot.
Ett härligt gäng driftiga killar!
Tack för sjusen hem!
Mvh Måns, österåker.
2011-11-23
Kim Petterson
Tack till grabbarna på Halms Bil för att ni gkorde mitt bilköp enklare!
Blev hämtad av en taxi som grabbarna beställt från Centralstationen till bilhallen.
Bilen var i samma skick som utlovat på telefon.
Provkörde bilen och skrev på.
Proffsigt och seriöst!
Kommer absolut kolla med er nästa gång vi ska byta bil.
Mvh Kim från Torshälla/Audi A4 -06
2011-11-22
Sabina
Köpte precis en Peugeot 206 av Halms Bil och är supernöjd med servicen!
Fick även hjälp av Adam att köra hem min gamla bil.
Tack för kaffet!
Mvh Sabina L.
2011-11-16
Robert
jag var o titta på en bil igår och var ute o prov körde, och hittade lite fel på bilen. och dom sa att dom vägrar åtgärda felen o besikta bilen, det verkar ju uppenbart att dom inte vill sälja bilen eller visa att dom driver en seriöst bilfirma
Hej Robert!
Tråkigt att du blev missnöjd på en bil som kostade 14000kr...
Bilen i fråga är en Volvo s40 från -98 med 23500mil på mätaren. Vi fick in bilen som ett inbyte. Bilen såldes i befintligt skick och det talade vi om för dig.
Vi ger minst 3 månaders garanti på bilar över 30,000kr. Bilen blev såld 1 timme efter att du försökte pruta ner den till 9000kr. Vi fick 14000kr.
Lycka till med ditt bilköp!
2011-09-30
Sanna
Kan bara hålla med tidigare inläggen. Väldigt proffsigt och smidigt. Inget onödigt bilhandlarsnack.
Provkör, missnöjd med något? Pruta. Väldigt enkelt att göra affär med en bilhandlare som förstår kunderna.
Vi är nöjda med vårt Mercedes-köp hos Halms Bil.
Jämförde priserna hos andra bilhandlare och Halms Bilar låg väldigt bra i pris. Inget svårt val.
PS. Vi fick även låna en barnstol vid provkörningen. Inte många bilhandlare som har barnstolar för ev provkörningar där småbarnen måste följa med.
Med vänliga hälsningar Roger och Sanna.
2011-09-11
Sålde min bil till Halms, bara positivt.. Bra bemötande, snabba besked och pengar direkt på kontot. Kunde möjligvis ha fått ut några extra tusenlappar för min gamla Ford om jag hade strulat med annonser på blocket osv.. Men detta var ändå klart att föredra. Keep up the good work guys. !
2011-09-04
Rickard Blom
Köpte en Volvo av Halms bil och fick ett seriöst intryck hela tiden.
Allt var i sin ordning från första kontakten till betalningen.
Tummen upp!
2011-08-24
Shilwan
Hade ställt ut bilen hos två olika bilfirmor och inte fått iväg bilen. Kom i kontakt med Halms Bil genom en bekant som hade sålt sin bil hos de.
Efter två dagar blev min bil såld!
Är hur nöjd som helst. Innan jag ställde ut bilen genom Halms Bil så hade jag varit hos två olika firmor varav en märkeshandlare. Mycket struligt.
Hos Halms Bil var det enkelt och snabbt. Pengarna på kontot direkt och jag fick ut mer för bilen.
Bra jobbat!
2011-08-22
Magnus
Hur nöjd som helst
Har gått 5 månader sedan jag köpte saaben hos Halms Bil i Vällingby och det enda jag fått påkosta var en besiktning för 300kr, bilen gick igenom utan anmärkning.
Kommer absolut köpa nästa bil där.
Mvh Mange, Eskilstuna.
2011-08-18
Peter
Ja, vad ska man säga. Större lurendrejare har man inte mött tidigare. Sämsta bilaffären jag någonsin vart med om. Deras affärsidé verkar gå ut på att köpa skräpbilar som dom snabbfixar till för att sedan sälja så snabbt som möjligt innan dom rasar igen. Räkna inte med att få någon hjälp alls! Svårt att tro på de tidigare positiva omdömena de fått här. Hoppas man kan hjälpa någon från att begå ett stort misstag genom att rejta. Mvh Peter
2011-08-17
Gustav
Tack för en bra affär, fick precis extranyckeln och resterande dokumentation som Halms bil lovade o skicka.
Seriöst bemötande och en solklar affär rakt igenom.
Mvh Gustav (Norrland)
2011-08-11
Camilla
Vi köpte vår familjebil hos Halms Bil i Vällingby.
Idag efter ca 8 månader är vi fortfarande nöjda.
Har det varit något så har vi alltid ringt och fått hjälp av personalen. Vare sig det gäller rådgivning eller hjälp med bilen.
Kommer självklart tillbaka när det blir dags o byta bil. Bra betalt vid inbyte och alltid rätt pris hos de när man letar bil.
Med vänliga hälsningar Camilla från Gotland.
2011-08-03
Elin
Om de kunde sluta lura kunderna så skulle de ev få mer än förstagångskunder. Jag ångrar mitt köp där då de luras och bedrar utan minsta antydan till skam i kroppen. Får se hur länge det här inlägget får ligga uppe då mina tidigare försvunnit..
2011-07-26
Emil
Fick bra mycket mer för bilen hos Halms Bilar än hos många andra märkeshandlare.
Riktigt nöjd!
2011-07-21
Zakarias
Var där igår och kollade på en bil. Schyssta bilar, bra priser...
Kunde vart lite bättre med skyltning så man hittar enklare men men... det blev affär och jag är nöjd.
Blir jag missnöjd så hör jag av mig här.
Mvh Zakarias
2011-07-19
Adam och Martina
Tack så hjärtligt för en bra service.
Allt gick snabbt och smidigt. Försäkring, registrering och garanti!
Tveka inte på Halms Bil, killarna där gör ett bra jobb!
2011-07-13
Håkan i Uppsala
Köpte min BMW hos Jonathan i Vällingby.
Vill bara tacka för ert bemötande och all hjälp vi fick med transporten av bilen som vi fick utan extra kostnad!
Rekommenderas varmt!
2011-06-29
Magnus
Svängde förbi deras bilhall i Vällingby för att sälja bilen.
Jonathan(säljaren) begav sig ut till bilen, provkörde, kollade utsidan, insidan mm. Gav ett rimligt bud, Klart!
Pengarna på kontot direkt!
Kunde säkert få lite mer för bilen om jag själv annonserade ut den men det var smidigare så.

Köpte en vw golf 04 precis
Tack för hjälpen!