Cuts & Colours Jessica Marin Hair Studio

Omdömen om Cuts & Colours Jessica Marin Hair Studio

2012-03-01

Eva

NÖJD!

Så Nöjd men allt! Rekommenderar varmt Cuts & Colours och Jessica.

2011-12-28

Anne

mysigt och kalas nöjd

Tack för en mysig stund med gott fika,trevlig miljö och en super bra klipp/färg!
Rekommenderar Jessica varmt.

2011-09-13

petra

Tack

Tack jessica för att du tog hand om mig, fast det inte fanns tid, du fick jobba över länge en kväll. Då jag varit på ett salong i stan och såg ut som en skata när jag gick därifrån. Nu blev festen räddad:) Tack återkommer igen kram Petra

2011-08-22

anonym

NÖJD!

Fick vänta nästan 4 veckor på en klipp och färgning, långt tid....Men herregud det var det värt! jag är super nöjd.

2011-08-11

Jennie J

Suverän frisör

Tack för att du gjort en frisyr som gör att jag att jag ser mer levande ut och som känns kanon även jag bara går hemma med en liten bebis.... Jessica visste precis vad jag behövde för att få upp lite liv i mig. cool frisyr, snygg färgning och fräcka slingor. Tack du är bäst

2011-08-05

Alexandra P Alexandra P

Bästa tjejen

Jessica är den bästa av alla frisörer. Hon har gjort ett kanon jobb med mitt hår och gett förslag på vad jag kan göra för att få det bättre. Har köpt produkterna som hon rekommenderat och är hur nöjd som helst. Kommer alltid gå till Jessica och fixa håret. Grymmaste tjejen :):)

2011-08-05

eva b

Tack för att du fixar mitt hår såååååå bra.

Gullan

Tack!

Tack Jessica för din proffsighet! Längesen jag var så här nöjd!

Supernöjd :D

Jessica är grym!! Kan verkligen rekomendera att åka till henne om du vill ha en personlig styling!
Tack!

Mia

superduktig

Jessica är den coolaste, galnaste och duktigaste frisören vi någonsin träffat, tack för att du har stylat till oss!!! Vi är alla sjukt nöjda! Tjejorna på Centrumblommor

2011-07-27

sara

Bästa frissan!

Jätte nöjd med allt jessica gör! Rekommenderar jessica varmt! kram

2011-07-26

Carola

Grym!!

Grymt nöjd varje gång. Alltid roligt o göra något CRAZY med frillan.
Den ända frissan som fått fria händer då jag aldrig blivit nöjd tidigare hos någon annan.
GRYM... :)

2011-07-20

anonym

NÖJD plånboken med:)

Kalas nöjd och även billigt! Slingor på mitt hår som är halvlångt och klippning 1200 kr. 600 spänn billigare än i stan. Och verkligen jätte fint blev det, sen bra tips om hur jag ska sköta och ta hand om mitt hår. Utan att man känner sig påprackad med saker. Jessica berättar vad hon rekommenderar, sen betonar hon verkligen att det är upp till mig om jag vill köpa produkterna. Första gången jag kommer hem med saker jag vet jag behöver:) Tack och vi ses igen.

2011-07-20

Ann-sofie W Ann-sofie W

Supernöjd!!

Lyssnar och ger tips hur man ska sköta sitt hår på ett bra sätt och dessutom gör otroligt snygga frisyrer..

2011-07-14

Sandra

Vilken toppen tjej

Gjorde en hårförlängning blev ssssåååå himla bra. Bra kvalitet på håret, fästen som inte syns eller känns. Snygg färgning och helt otroliga tips om hur mitt eget hår (som är livlöst och slitet) skulle få liv igen. Super bra priser både på produkter och självaste fixet av håret. Tusen tack Jessica

2011-07-05

Annika S Annika S

Alltid Nöjd och glad när jag går därifrån =O)

Helt klart den bästa av Frisörer jag varit till som lyssnar och förstår, lämnar sedan förslag på hur man kan göra :) Alltid super nöjd när jag går därifrån =)

2011-07-04

Ylva

Nöjd varje gång

Jessica är superduktig på klippning, färgning...Man blir alltid lika glad och nöjd när man har varit där;)

2011-07-04

Camilla

Bad hair days - känn er blåsta!

Jag har faktiskt haft lite ångest för att byta frisör efter min flytt till Tierp. Har provat ett par olika, men inte blivit riktigt nöjd förrän jag av en slump råkade på Jessica - en riktigt duktig tjej som ärligt säger vad hon tycker samtidigt som hon lyssnar på mig och vad jag vill ha. Nu kan jag lugnt känna att det finns hopp för mitt hår. Att det är ett par mil att åka bryr jag mig inte om, det är det värt!

Supernöjd!

supernöjd! Och riktigt bra priser!

Kristina

Proffsig frisör!

Är helnöjd både vad gäller färgning och klippning! Jessica är proffsig på alla de sätt och jag är en helnöjd kund!

sara

Super!!

Klippning och färgningen blev kalas. Jessica förstod direkt vad jag menade och kom med många olika förslag som bara blev till det bättre:) Super nöjd och uppskattar en frisör som verkligen vill och åker på så många kurser som Jessica gör, jätte kul.

Jenny

En grym frisör!

Har under många år klippt mig hos Jessica. Har aldrig känt mig så lugn och trygg hos någon frisör! Har heller aldrig varit så otroligt nöjd efter en klippning hos henne. Hon är GRYM!!

2011-01-14

Alex

Jättenöjd!

Frisyren blev helgrymm och det kostar mkt mindre än i stan! 5/5!

Fler företag i Karlholmsbruk