Recond City Mölndal

Omdömen om Recond City Mölndal

2012-05-11

Johan R

När du vill ha kvalitè

Riktigt bra bemötande o service, var inga problem med att få lånebil när jag hade bilen inne på rekond, blev riktigt nöjd med resultatet. Kan starkt rekommendera recond city om ni är pedanta som mig =)

2011-10-04

Bo Nillsson

Bäst

Lämnade in bilen för helrecond, trodde inte mina ögon när jag såg bilen. Lacken var perfekt och även insidan av bilen såg perfekt ut!

Väldigt nöjd & rekomenderas starkt!

2011-09-24

Jonas

Bäst i stan

Lämnade in bilen för en helrekond efter ha hört positiva saker om företaget från vänner.
Fri lånebil ingår i priset, bra service och hög kvalitet på jobbet!

2011-08-09

Henrik

Supernöjd!

Fick ett bra bemötande, snabb service och en riktigt fin bil efter genomförd helrecond. KAn varmt rekommendera Recond City.

2011-07-01

T R

bättrade på sitt rykte!

de var inte glada att jag inte var glad - fick en gratis rekond! ger ju ett seriöst intryck. bilen blev som sist ren o fin.

2011-02-15

T R

Uselt

Bilen blev ren o fin, men de lyckades bryta av ett solskydd. Först ville de inte riktigt erkänna, sedan sa de att de skulle fixa nytt. Han ringer 2 veckor senare o frågar om det går bra med en annan färg? Han hade hittat den på en skrot... Jag sålde sedan min bil o fick ett sämre pris pga dessa klåpare. Jag skulle aldrig våga lita på dem igen.

R1000613;Bilvårdsanläggningar