Kategori: Byggmästare, Byggnadsentreprenörer
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Eskilstuna Byggtjänst AB
2011-12-28
Lina
Jag är själv utbildad inom vården och tror seriöst att jag skulle göra ett bättre jobb att göra i ordning badrummet än vad de gjorde. När jag kom hem efter 5 veckor då badrummet skulle stå klart var det
Sprickor i klinker och kakel i mitt nya badrum och det var inte ens allt. Sjukt missnöjd och när jag ringde för att klaga till EB så säger de att ägaren är i Thailand och kommer tillbaka i Januari. Perfekt? Arg kund
2011-11-01
Lars Sundström
Jag är också mycket missnöjd med Eskilstuna Byggtjänst AB. De har gjort jättedålig kakling i köket och i badrummet. Skadade kakelplattor, mycket ojämna fogar, ingen linjering och katastrofalt klinkersläggning blev resultat av deras arbete. Alldrig mer Eskilstuna Byggtjänst!
Räkningen blev också saltad.
2011-10-28
Har haft väldigt dåligt och oproffsigt bemötande. De har inte åtgärdat fel som de har gjort och jag fick betala ur egen ficka för att få badrummet klart. Under all kritik! Missnöjd!
2011-03-10
Östbergabo
Tycker att det är positivt att de ringer om de är osäkra på en ritning. Kanske var den svår att förstå. Tänk om de hade gjort helt fel istället. Då hade det verkligen blivit livat i holken. Tycker att EB i de flesta fallen gjort ett bra jobb. De flesta är nöjda men det kan ju inte vara helt perfekt i alla lägenheter. Det är ju människor som utför arbetet och inte maskiner. Men i de allra flesta fallen handlar det om små fel som går att korrigera. Mycket missnöje i Trångsund, undrar just vad det kan bero på. Konstigt att folk inte förstår att de måste betala för det man beställer utöver standard, det är inte gratis och det är ju något som den enskilda ska betala själv och inte föreningen. Tycker att i det stora hela så har EB gjort ett mycket bra jobb. Få klagomål i Östberga i alla fall, trots mycket stora badrum och mera jobb och naturligtvis högre tidspress. Tummen upp för EB och dess underleverantörer.
2011-02-23
Trött
Kommunikationen mellan ledning och arbetare är i stort obefintlig och den lilla som finns är otydligt. Det är många missförstånd och sura miner, speciellt lite högre upp i herarkin.
Något som störde mig enormt var att det var SÅ viktigt att fylla i ritningarna över hur man ville ha det. De skulle sitta på dörren för arbetarna att se. Trotts detta ringde det i stort någon varje dag och ställde frågor. Jag hoppas verkligen att allt det man inte ser håller bättre standard än ytan som jag ser. Tyvärr har jag inget annat att jämföra med. Jag kan ändå inte säga att jag tycker de skött detta snyggt. Ifrågasätter man något får man mest dåliga ursäkter, bortförklaringar och dåliga försök att skylla på någon annan.
vill dock ge 5 solar till rörkillarna som jobbar både hårdare och längre än alla andra.
Hade kunnat tänka mig 3 solar om jag känt att man kunnat prata med exempelvis platschefen.
2011-02-14
Experten
Tycker de ageerar proffsigt, att folk inte förstår entreprenader kan ju inte byggarn rå för.
Känns som om styrelser måste lära sig att hantera sina boende/kunder.
Hur ska Byggarn kommunicera med 70-120 hyresgäster som i sin tur kräver nyproduktion vid renovering....
2011-01-06
Brf Farfadern 1
Tycker att de har gjort ett jättebra jobb! Trevliga människor, lätta att prata med. De har hållt tidsplanen vad gäller stambytet. Besiktningsanmärkningarna har tagit lite längre tid att åtgärda. Men man sitter ju inte i sjön precis om man får vänta på det. Huvudsaken är ju ändå att tidsplanen har hållt vad det gäller att få toalett och dusch. Många i Trångsund som är missnöjda. Varför? Dock inte alla. I vår förening är cirka 99 % väldigt nöjda. Det finns dock alltid några som aldrig är nöjda med någonting här i världen. Kanske det bor många sådana i Trångsund. Tummen upp för Eskilstuna Byggtjänst och de duktiga underleverantörerna, Bravida, Kurt Görans, Kakel och puts (mycket duktiga plattsättare) och Carlings måleri!!!
2011-01-02
GLad att det är över
Jag tycker att de höll tidplanen vad gäller själva stambytet. Självklart kan det inte flyta på perfekt för alla. Alla lägenheter ser olika ut och det är inte konstigt att vissa är mindra nöjda än andra. Det är mänskligt att fela och jag tror att grabbarna på byggtjänst gör så gott de kan. Håller däremot med om brister i kommunikationen, men världen går inte under för det. Man får samarbeta helt enkelt. I stora drag så tycker jag de har utfört ett bra arbete.
2010-10-19
Boende trångsund
Många boende som är märkliga. Tycker killarna är proffsiga och lätta att prata med. Mycket nöjd med allt arbete och att tidsplanen följs. Puss
2010-10-12
Emelie
Är det inte fantastisk att efter stambytet komma hem till ett badrum snyggt på ytan men med utstående kakel på sina ställen och en vägghängd toalett som lutar lätt åt vänster. Ovarsamhet då min nya bänkskiva blev repad och nersjunken så jag har även ett fint glapp mellan kakel och bänkskiva. Tack?
Vill varna Er som tänkte anlita Eskilstuna Byggtjänst AB. Sedan 2010 försöker vi få ordning på vårt badrum efter deras stambytet. Kakelplattor spricker. Det droppar vatten från röret under tvättstället.Det känns jättetråkigt på alla sätt!