Göteborg Energi DinEl AB

Kategori: Elförsäljning

Omdömen om Göteborg Energi DinEl AB

2012-03-29

Henrik

Mycket snack och lite verkstad

Jag kontaktades av Dinel inför en flytt, och deras erbjudande verkade lockande. Jag valde att acceptera deras erbjudande och skulle få papper hemskickade...inget hände! Ringde upp efter ett par v och frågade hur det låg till, och svaret var att det var inte upplagt! Då fick de göra det igen. Efter ett par dagar ringde de upp och sa att ngt blev fel, och undrade om jag beställt nätabonnemang. Det hade jag inte då de i första samtalet sagt att det fixar Dinel. Ok. nu var allt löst och jag borde få mina papper...nej. Efter ytterligare ett telefonsamtal fick jag reda på att det verkar som om de skickat papper till huset där jag ännu inte flyttat in, trots att det sista vi sade i telefon var att stämma av vilken adress det skulle skickas till. Denna gång skickade de bekräftelsen via e-post och till rätt adress. Har ännu inte fått någon post...

2012-01-18

David

Innerligt tacksam!

Jag blev kontaktad av en mycket trevlig säljare som hjälpte mig räkna ut precis hur jag kunde lägga upp mitt el avtal så att jag kunde spara så mycket pengar som möjligt med den förbrukningen jag hade. Jag fick ett direktnummer till den säljaren jag tecknade avtalet med som jag har kunnat ringa med alla mina frågor vad gäller el där jag behöver professionell rådgivning.

2011-06-30

Mikael

Mikael

Grym service och mycket bra priser! Trevligaste säljarna jag pratat med som inte bara pratade priser utan tog reda på behovet jag hade och det kändes verkligen som jag gjort en bra affär efteråt! tummarna upp!

2011-04-13

Johan

Håller inte vad dom lovar...

Det har stått på deras hemsida i flera månader nu att äntligen kan man logga in på sin egen sida och se sina egna räkningar, avtal mm.
Man kan inte registrera sig som kund, man kan inte logga in, knapparna man ska trycka på finns inte. Dåligt!!!

Industri och transport
R1000745;Elförsäljning