Omdömen om Michell & Company
2012-05-16
Matte
Undvik denna bilfirma så gott det går!
Dryga som bara den!
Gick runt i "bilhallen", bilarna saknar varudeklarationer, är skitiga och vissa luktade konstigt.
När man frågar om bilarna är de hur otrevliga som helst. En säljare lämnade oss när vi började fråga om en av bilarnas historik, en importerad bmw.
Aldrig mer!!!
Vi är aldrig dryga och vi hjälper alltid till, bilarna är inte rekondade men innan leverans så görs en kontroll och en rekond på alla bilar över 30.000kr.
Tyvär så tror jag att du inte är en kund utan en som försöker smutskasta oss.
2012-05-15
Köpte en audi s6 av Michell och Company för 90.000:-. En super fin bil (utseendemässigt). Efter tre dagar hemma uppdagades det ett fel på höger sida fram. Det visade sig vara länkarmen och bussningarna som var trasiga, det visade sig även att det var fel bultar som satt på hjulen. Bilmekanikern beskrev dessa bultar som "livsfarliga" och att de kunde lossna när bilen var i rärelse. Skadan på länkarmen kan endast ha inträffat pga. en krock (påkörning av föremål, ex. trottoarkant). Utöver dessa fel hade vår bil helt nedslitna bromsskivor och bromsbelägg och vår ABS och ESP var urkopplad och sladdarna till dessa var klippta. När vi fixat dessa fel hade vi bilen hemma i ytterligare tre dagar, då la GENERATORN av. Vi tog kontakt med Michell efter varje uppkommet fel och berättade för honom vad som hänt. Han svarade endast -"Och vad tycker du att jag ska göra åt det?" När vi sa att vi ville ha hjälp fick vi endast svaret -"Nej, ni köpte bilen!" Vi anmälde detta till ARN (Allmänna Reklamations Nämnden) och fick rätt till ersättning från Michell och de skickade ut papper till honom. Dock är detta företag även en skojjare när det gällde detta, så givetvis fick vi inga pengar från dem. ARN menade att en bilfirma inte får sälja en bil som har farliga fel, så att utlova en bil med ABS och ESP och få en bil utan båda är lura sina köpare. Varning till er andra KÖP EJ BIL AV DENNA FIRMA!!! Vår audi hade även fler fel, men det var sådana fel som man kunde leva med, den hade en ej fungerande t
Det va ju så att du sa till oss att du körde på trottoarkanten då du övningskörde med bilen och då började ABS & ESP lampan att lysa, vi hjälper alltid till om en kund är missnöjd med bilen, så länge han/hon inte har krockat och orsakat skadan själv. Centrallåset och farthållaren visste ni om att de ej fungerande, det va därför ni fick köpa en audi S6 2002 för 90.000kr för 2.5-år sen.
2012-05-15
Viktor
Köpte en volvo xc90 hos Michell och kan inte vara annat än nöjd, bilen går för jävla bra och jag blev bemött av proffsig och mycket trevlig personal. bytte in min saab 9-3 och fick ett pris som tom jag va nöjd med!
Kommer handla fler bilar hos dom!
Michell min flickvän håller på o tar körkort. Kan du leta fram en röd audi cab till henne? hahaha
Vi glider förbi så fort hon har körkortet i handen
2012-03-30
Jag har genom åren köpt bilar av Alexander på Michell & Company. Skitnöjd...
Inga dolda fel, inga smusslande försäljningsknep. Rekommenderar verkligen ett besök!
2012-03-23
Staffan och Linda
Jag och min andra hälft är nöjda med killarna. Trevliga och hjälpsamma mycket bra kundbemötande har dom. Vi Har köpt två bilar hos Michell och är mycket nöjda.
2012-03-17
Fredrik o Melissa
Vi köpte vår andra bil hos Michell & co, väldigt nöjda med bilköpet, bra service.
Kommer garanterat tillbaks om ett par år igen
// Fredrik o Melissa
2012-03-14
Goran
Byte ut min Renault Scénic mot en Saab 95 utan några problem , kunniga & hjälpsamma killar. Utan tvekan kommer jag att gå tillbaka.
Jag är supernöjda med affären!!
Rekomenderar Michell&Co Starkt !!!
2012-03-07
Andreas
Köpte en Volvo V70 -02 i aug -11. Efter tre veckor gav spjällhuset upp och räkningen skulle landa på 7000:-. Inget som täcks av garantin. Ringer upp Henrik, som var säljaren, och förklarar vad som hänt. Efter någon timme ringer Henrik tillbaka och talar om att dom står för halva kostnaden. Grymt snyggt skött. Nu ett halvår senare gick bilen igenom besiktningen utan en anmärkning. Den bästa bilfirman jag varit hos.
2012-03-06
Bobo Fredriksson
Riktigt bra killar som jobbar där. ärliga och trevliga.
2012-02-25
Liljan
Snabb service redan från entren, väldigt nöjda.
Bilfirman har en bättre service än många andra bilfirmor som vi har vart och tittat på.
2012-01-25
Sebbe
Köpte en Peugeot 206, mycket nöjd. Bra pris, hjälpte mig även till en service m.m. rekommenderar!!!
2012-01-24
Fredrik
Grymt snabba affärer, toknöjd! Sålt 2st bilar till dem och fått ett trevligt bemötande. Hård vid förhandlingar men man får pengarna direkt! Tack för bra service!
2012-01-20
Helene & Jeppe
Rekomenderar Michell & co starkt! Snabb, smidig och mycket bra affär! Köpte en Pajero och kan inte vara mer nöjda. Vi kommer definitivt återkomma till Michell o gänget. =)
2011-12-30
Bytt nu min 3:e bil dära, Byte in min x5:a 04- mot en 120D 07- och som vanligt inga konstigheter o trevliga grabbar///Arben
2011-12-14
Johnny och
Köpte min bil Bmw X5 för 5 dagar sedan, är jätte nöjd med den! Den här bilen är min andra bil jag köper från dem. Ett jättebra bemötande och ingen krångel alls med bilen. Jag tycker folk som klagar borde gå och köpa årets modeller istället och inte klaga så mycket!
2011-12-12
Sami K.
Var ute efter en bensinsnålare och mindre bil. Hade en BMW 745ia-02 som jag fick byta in till ett kanonpris. Fick mycket mer än någon annan bilfirma jag talat med. Dessutom fick jag en klockren Volvo i utbyte. Servicen var kanon, mycket trevliga och kunniga försäljare. Summa summarum: Känner mig väldigt nöjd. Trygg, snabb och krångelfri bilaffär. 5 av 5 stjärnor. Nästa bil köper jag hos Michell & Company
2011-12-08
Brian & Filiz Calderon
Byte ut vår Audi a6 mot en Audi a8 utan några problem mycket trevliga, kunniga & hjälpsamma allt med vad positivt heter har dem. Utan tvekan kommer vi att gå tillbaka. Vi är supernöjda med affären!!
2011-11-20
Bra service och bemötande. Köpte en begagnad bil men råkade få fel vinterdäck. Åkte tillbaka 6 mån senare och fick byta till rätt däck utan problem. Bilen som jag köpte var det inga dolda fel på. Jag kommer att kolla med Michell & Co igen när det blir dags för nästa bilköp.
2011-11-16
Arben
Köpte mig en BMW X5 -04 visade sig att backsensorena var trasiga, tog kontakt med michell o det var inga problem bokade tid på en verkstad och fick dem utbytta samt som dem stog för alla kosnader, trevliga och pålitliga grabbar kommer gärna tillbaks o handlar bil igen!
2011-11-13
Kollade på bil där men servicen var hemsk! Fick mig att känna mig som ett fån för att jag ställde relevanta frågor om bilen. Jag skulle gärna ha köpt bilen jag provade men inte på detta ställe, om de är så otrevliga redan innan man köpt bilen så kan man ju bara tänka sig hur det skulle vara i kontakten med dem vid ev strul efter att ha köpt bilen...
Hej!
Du kom in till vår bilhall med cykelhjälm på huvet och ville prova två bilar, en säljare följde med dig upp till vår övervåning och visade dig bilarna samt att du fick provköra bilen. Den "relevanta" frågan du hade var: Är bilen besiktigad och då svarar vår säljare ja den är besiktigad till Juni 2012 det va den ända frågan du hade om bilen. Efter visningen så cyklade du iväg för att titta på fler bilar. Vi gjorde vårt bästa och visade dig bilen, vet tyvär inte varför du kände dig som ett fån.
2011-11-10
johan
köpte en Bmw 320d -05 av dom i augusti och sen kom det lite fel på den och det var inga problem dom ersatte mig med alla kostnader och fick även fel vinterdäck som jag märkte förens nu när jag skulle byta fick även ersättning för dom och sålde dom andra på blocket så jag tror man kan lita på det dom säger allt som sagt till mig har dom då hållt och inte skitit i det men kolla bilen ordenligt så allting stämmer mot vad som står i annonsen pga att så många bilar så kan det självklart gå lite fort när dom lägger ut en annons men är det nått som är fel så åtgärdar dom även det.
2011-11-09
Tomas
Bytt 2 bilar där nu och åker ingen annanstans än till dem vid byte av bil. Helt rätt priser så sluta jaga på andra ställen nu.
2011-10-23
Janne
Köpte igår en Ford Maverick till vettigt pris. All personal kanontrevlig och det kändes tryggt. Rekommenderar fler att handla där!
Plus i kanten för dom supersnabba tvättnissarna som piffade upp bilen innan jag åkte hem.
Upptäckte dock ett klonkande ljud från framvagnen när jag åkte därifrån, förmodligen något glapp i dämparna eller liknande, ska ringa dom imorgon höra om dom kan åtgärda det.. återkommer med uppföljning!
2011-10-23
amina jassim
Vi har precis köpt våran 5:e Bil från Michell och är verkligen så nöjd med både bilarna och personalen som jobbar där. Vi kan verkligen rekomendera ett besök hos michell om du är ute efter en bra och trygg bilaffär. Evigt tack från era trogna kunder jonas och amina
2011-10-19
Anton Håkansson
Jag är mycket nöjd över bill affären jag gjorde hos Michelle & Company, dom var trevliga bilhandlare med båda fötterna på jorden som man kunde bolla både tankar och funderingar med, mycket proffsigt av dom, och priserna på bilarna är väldigt lågt gämfört med andra bilhandlare!
2011-10-16
Malin
vi åkte ända ifrån Göteborg till sthlm för en bmw x5 dom hade ute på annons. På bilderna visas en jätte fräsh bil med alla delar som ska sitta på bilen på. När vi kommer dit och dom rullar ur bilen så blev den en stor besvikelse direkt.. lacken var inte alls som på bilderna, ena handtaget saknades och det gör det garanterat inte på bilderna, ena sidospegeln var sönder i själva kåpan, sönderskrapade stötfångare... vi som köpare väntar oss iaf något i likhet med det man ser på bilderna men här var det ENDAST fälgarna som var sig lika.... bilen är en trafikfara då framlhycktorna är såååå matta att ljuset knappt kom igenom. Motorn var inte mycket bättre heller, ratten skakade mer än en jordbävning och bromsarna var helt slut.. bilen var därimot inte städad någonstanns, låg gamla kaffemuggar, tepåsar och gud vet vad i mittfacket.. vad är det för seriös bilhandlare som inte går igenom bilen innan??
ändå ville dom ha närmare 90.000 för bilen!!?!?
nee, aldrig mer, skulle inte rekomendera dessa.. fick senare tag på den bilen vi ville ha på ett annat ställe där allt var bättre och fräschare..
2011-10-14
Karin
Handlade en bil av Michell o Co, närmare bestämt en Jeep grand cherokee -04.....
Dessvärre har tidigare ägare misskött bilen grovt och vi fick resterna av kakan kan man säga, har aldrig i mitt liv sett en mer misskött bil och blev rätt trött när alla fel dök upp. Vi köpte bilen för 73000:- och enbart för att få bilen körbar, 10 veckor på verkstad...senare kostade minst 59000:- har ej fått slutnotan än, men dessa pengar är vi hittills uppe i. Vi i vår familj får räkna med ytteligare några tusenlappar då vi måste laga ac´n, fixa nya stötdämpare, och få rutan att stanna uppe, samt kunna öppna den. Vilket är fullt normalt att sådant kan komma...
Men för att komma till saken, så kan jag trots denna skit bil rekommendera Michell o Co. det är nämligen så att Michell vet sina skyldigheter som bilförsäljare och ersätter oss med 45000:- Och det känns bra tycker jag. Det gör att jag som privatperson får bekräftat att det är mer lönsamt och tryggare att handla av en bilfirma än av en privatperson. Michell skall oxå ha en stjärna i kanten för att han har svarat i telefonen och även ringt tillbaka till mig som kund, när jag har jagat honom. Tack för det!
Du har även lyckats vara trevlig när jag varit arg...."Proffsigt"!
Tackar för mig och hoppas ni bilägare där ute sköter om era bilar, även de ni tänkt byta in!!
Mvh Karin
2011-10-10
Stuard
Bra bilaffär där man får hjälp med att hitta den bil man vill ha. En nöjd kund från Ystad, som kommer att handla där igen.
2011-09-21
Johan
De annonserade ut en Audi A4 Avant i fint skick, med få mil till bra pris. Först sa de utan knot att de ville byta in min tidigare bil - dagen efter var det tvärstopp. Klart man blev besviken, men jag fick snabbt bilen såld privat, och köpte sedan Audin. Mycket sympatisk och hjälpsam handlare, som gjorde upp affären snabbt och smidigt, trots att det var lördag. Bilen går som en dröm, för övrigt. :)
2011-09-09
Pierre
Tjena vill bara säga att efter kört 54 mil från skåne var bil som utlovat och sagt i skick vilket är helt toppen när en säljare är ärligt
surt att köra dom milen om säljaren säger att bil e fel fri och man kommer upp och det är skrot men som sagt i detta fallet var det inte så
mycket bra bemötande öppnade till och med tidigare för mig :)
4,5 tim upp och 4 tim ner igen med en bil som är helt underbar
så nästa gång det ska bytas bil i vår familj så ska jag kolla in vad dom har innan jag tittar nån annanstans ( och har jag inte bråttom så kan man ju vänta nån vecka och se )
tackar för en bra service och trevligt bemötande både på telefon och i hallen en tidig lördag morgon
kan varmt rekomendera denna firma
ps abs givaren var kass det fixa dom lätt och smidigt tack än engång // en som är hel nöjd med sitt köp och ja jag har körkortet ännu :)
2011-08-30
Andreas
Byte in en skoda octavia rs mot en saab 93 och är helnöjd!
Bra firma där du kan diskutera med personalen, bra priser och så vidare. Kommer definitivt komma tillbaka!
2011-08-20
Jannis
Michell & Company hjälpte mig med att sälja min topp fräsha BMW M5. Dom verkar ha bra koll på bilmarknaden, då jag tror att både köpare och jag va nöjda med priset. Det var inga konstigheter, pengarna kom in snabbt på kontot efter avslutat köp. Jag har även köpt en Mini Cooper av samma firma för ca 1 år sedan som jag är helnöjd med.
Kommer garanterat att kolla med dom först när det är dags att köpa bil igen. Tack för hjälpen
2011-08-13
Bra och trevligt bemötande, allt från mail, telefon till första träffen.
Kommer absolut att komma tillbaks vid nästa byte.
2011-08-11
Pablo Abreu
Jag blev av med mitt körkort 2009 o så sålde dem min bil åt mig.
Tjänade tom en slant på 5000kr!
Året efter när jag fick mitt körkort tillbaka kom jag tillbaka o köpa en annnan bil
Bmw 523a för 23.000kr. Den fungerar alldelles utmärkt och har fortfarande kvar bilen!
Jag är riktigt nöjd! Tack Henrik och Alexander för ett jättebra jobb!
2011-08-08
Nurettin
Enda företag som det går att prata med, enda företag som man känner att man har gjort en bra affär.
REKOMENDERAR helhjärtat.
2011-07-31
En besviken norrlänning.
Köpte en V70 härifrån, känns lite lustigt att Michell & Company pratar om trafiksäkerhetsgarantier på bilar som kostar mer än 30.000 kr, fick nämligen byta vänster yttre styrled, krängningshämmaren fram gick rakt av när jag kom hem med bilen, såg även senare att det satt 4 st olika däck på bilen, blandat tillverkare samt vinter och sommardäck (nästan blankslitet..) kontaktade senare Michell & Company utan gehör, har tagit kontakt med konsumentvägledning som skickat rekommendation till Michell & Company utan gehör, har även själv ringt och försökt att reda ut problemen men fick luren slängd i örat.. Vad ni än gör, köp aldrig en bil från den oseriösa svammelfirman.
Hej!
Vi förklarade tydligt för dig redan på telefon innan köpet att vi ej har någon trafiksäkerhetsgaranti på Taxibilar, volvo du köpte var en 2005 som gått 48000mil för 45000kr. Mvh Michell
2011-07-29
Semjon
Har köpt bil där 2 gånger. Super nöjd båda gångerna. 2 gången hjälpte de mig även att sälja en bil, allt gick fort och smidigt. Nöjd kund som kommer tillbaka när det blir dags!!! ;)
2011-07-12
Otroligt missnöjd kund
dom är otrevliga och ljuger. köp aldrig något där
2011-07-11
Robert
Köpte min andra bil hos Michell & Co, bra pris fick jag för min bil och bra service.
Kommer handla igen vid nästa bilbyte.
2011-07-06
Luckas Q
En Bra firma där man får bra service och ett professionellt bemötande. Kollade runt på ett gäng ställen innan jag hittade min bil på Michell & Company
Rekomenderas varmt, trevliga säljare.
2011-06-29
Farzad
Jag köpte en bil och var tvungen att bytta hela avgasrören, styrled vänster fram och bilen staratr inte nu och står på verkstad. När jag ringde och vill få någon form av kompensation, så fick jag det värsta bemötandet.
Hej Farzad!
Innan köpet av din Opel Zafira för 27000kr så förklarde vi tydligt för dig att avgassystemet var dåligt och att det inte ingår någon garanti eftersom den kostade under 30.000kr, vi förhandlade priset och du köpte bilen som rep-objekt. Efter 5-månader ringer du och meddelar att du vill att vi ska stå för byte av styrled och jag sa tyvär vi kan inte stå för den kostnaden pga av att vi ej har garanti samt att du hade förhandlat priset redan.
2011-05-19
Kenta
Jag måste rekomendera denna bilhandlare, ja jag vet att bilhandlare är ett speciellt släkte för sig, men jag har handlat ca 6 st bilar av michell och om det har varit något med bilen har michell ALLTID ställt upp och löst problemet. Så jag kan med gott hjärta rekomendera denna bilhandlare till er ALLA. Bäst priser och trevlig personal.
2011-05-19
Emma
Då mitt första inlägg togs bort, provar jag igen...
Köpte vår bil för några veckor sedan. Efter någon dag startar den inte. Lämnade in den på verkstaden där den fortfarande står.
Inte kul alls...
2011-04-10
theViking
Funkade bra med affären mkt nöjd med bilen.
Trevligt bemötande.
2011-04-05
lasse
första kontakten med michell o co var på blocket när jag letade bil. hittade en saab 93 vektor årsm.03 åkte buss till stockh.blev hämtad på city terminalen. dessa. grabbar är trevliga och har mycket bra service,tittade även i bilhallen oj mycket fina bilar till bra priser,kan vi rekomendera för ett besök eller deras hemsida ,vid våran hemmresa ringer michell ock kollar att det går bra med allt mvh lasse 0 anki = nöjd kund kommer säkert tillbaka
2011-03-25
Roger Larsson
Köpte en Bmw m3 cab
Blev hämtad på flygplatsen
Problem som uppstått.
Har oxå blivigt löst av Michell
Super service mycket nöjd
Kommer absolute handla där igen om jag ska sportbil
2011-03-15
Peter
Köpte en Saab 9-5 årgång -02 enligt annons men den var tagen i trafik redan november -01. Således en 01:a. Fick problem med både bromsar då båda bromsrören bak var nästan av redan första dagen och under första veckan även vevhusventilationen. Har behövt lagat bilen för drygt 5000 kr än så länge men antar att packboxen behöver bytas. Har fått ersättning med 1750 kr men såg i tidigare svar från Michell att bilar över 30000 kr borde haft garanti. Köpte min för 41000. En annan undran är ju vems uppgift det är att betala påställningsskatten? Prutade från 47000 till 41000 men på det totala så kommer bilen att kosta över 50000:-. I övrigt en fin bil som jag trivs med.
Hej!
Vår Trafiksäkrehetsgaranti omfattar inte vevhusventilation, du fick 1750kr för att dela på summan för bromsana du prutade 6000kr på priset, bilen är av årsmodell 2002.
om bilen: Regnr SZF0XX
Senaste regbevis (del2) 2011-02-24
Fordonsslag Personbil
Årsmodell 2002
Fordonet tillverkat Nov 2001
Fordonsår 2001 , Saab 9-5 2.3t SportCombi (185hk), 2002. Om du kollar Chassinr och räknar åttondesiffran bakifrån så får du fram vilken årmsodell de är på bilen.
Chassinr: YS3ED55E3(2)3017669 Du får gärna kontakta Saab och fråga.
2011-03-02
Niklas
Köpte en ganska dyr bil där förra året, blev garanterad att de hade gått igenom den men kort därefter gick den sönder, men då fick jag ingen hjälp och plötsligt gällde inte garantierna. Innan du köper bil där, Googla företaget och bilda dig en egen uppfattning!
Hej Niklas!
Låter lite märkligt att du har köpt en dyr bil utan garanti. Vi har alltid 3-månaders trafiksäkerhetsgaranti på bilar över 30.000kr.
2011-02-16
Mycket nöjd med inbyte och min nya Saab som jag köpte tilll bra pris
2011-02-10
Diabel
Köpte min a8 hos dem för några veckor sedan.
Fin bil i fint skick till mycket bra pris ( ca 30 000) billigare än den billigaste på blocket !!!!!!
Hade lite otur då termostaten börjat spöka 2 veckor efter. Alla vet hur dyrt det är med termostatbyte på 4.2 audi motor.
Ringde Michell och problemet är löst nu.
Mycket proffsigt , trevlig personal (bilintresserade anställda).
Nästa bil kommer säkert köpas där också !
2011-01-15
Finn Judin
Michell & Company är helt i särklass! Kjöpte en MB S600L, till et mycket bra pris, och hadde lite otur när jag skulle hemta bilen.Men inga problem, Dom reparerade på nolltid, och erbjudde even at skicka bilen hem till mig med Autotransport! En utrolig sevice! Man kjenner att man blir tagit på alvar! Min nesta bil blir garnterad kjöpt hos Michell's! Et värkligen seriöst firma.
Jag vill också berömma Tanto Bilservice AB för samma höga service och vänlighet! Begge firmane går långt utanpå allt jag har erfarit tidigare!
2011-01-14
Var lite skeptisk, men vid träffen kändes allt helt i sin ordning, vilket det också var! Löste min lån och betalade mellanskillnaden direkt till mig! Rekommenderar varm!
2011-01-12
Susanne L
Köpte min söta gula Seat Ibiza till ett bra pris och när jag fick hjälp att sälja den när jag inte behövde den längre, så sålde jag med hjälp av dom så tjänade jag 3000 kr!:-)
2011-01-03
Jag har precis köpt en en fräsch Audi utan problem, utan tvekan och ångest. När en säljare får en och känna sig trygg så är det en bra affär på väg ditt håll, och det fick jag..en bra jädrans affär !
Tveka inte på grabbarna på Michell & Company !
2010-12-30
Fam Qvarnström
Köpte vår Saab 9-5 i veckan och kan inte vara nöjdare. Killarna är seriösa och pålitliga bilhandlare! Inser att en servad kund är en nöjd kund. Har redan och kommer fortsätta rekommendera killarna!
2010-12-13
Jonas
Köpte en Saab till ett mycket bra pris! Trevliga, kunniga och hjälpsamma grabbar! Har bara bra att säga!
2010-12-09
Conny L
Mycket nöjd med hur snabbt å smidigt mitt bilbyte gick.. bra pris på nya bilen å bra pris på den gamla.. som d ska kännas när man kommer hem från en bilhandlare.
2010-12-04
Adrian LIndqvist
Vill tacka för en så bra bil affär,för att ni är trevliga,kunniga,hjälpsamma för eran bemötande.
Jag kommer att fortsätta göra bil affärer med er för att jag känner att jag få bra betalt(fick på min bil den bästa prisen i hela staden) och få bra pris på den nya bilen som jag vill köpa(fick bra rabbater dessutom)
Kommer att rekomandera grabbarna till alla jag känner.
Jag är super nöjd.
Adrian Lindqvist
2010-12-02
F.W
Trevliga och hjälpsamma killar som vill mycket! Finansiering, garanti och försäkring, Kan mycket väl tänka mig att köpa fler bilar här.

Man visar intresse för en bil men de orkar inte ta fram den för den står längst in. Messar tidigt på morgonen att jag vill se och prova den. Ringer också för att säkerställa att de förstått intresset. Sent på eftermiddagen säger de att de ska köra ut bilen på kvällen så jag kan titta på den morgonen efter. En timme senare har de sålt bilen till annan person utan att kontakta mig innan. Oseriöst!!!
Hej!
Tyvär så ringde vi dig ett antal gånger utan svar, då din mobil var avstängd. Vi håller aldrig en bil utan att ha fått en handpening och det upplyste vi dig om, vi hoppas att du hittar en bil som passar dig