Vi var i Wasahamnen juli månad med bästa sommarvädret. Vi (och många andra gästande) tycker det är skandal att Stockholm har en sådan sunkig sanitetsanläggning. Av alla hamnar vi har besökt denna sommar så har Sveriges huvudstad i särklass den sämsta anläggningen, skäms ! Se som exempel på marinan vid Mariehamn som vi också besökte i sommras, dessutom billigare. Jag funderar att gå vidare med detta till stadens politiker, det måste ju bli en ändring. Mvh Ingemar Burell, Norrtälje
Anmäl omdöme
Svar från dockspot AB
2012-04-06
Wasahamnen drivs ej av Dockspot AB. Dockspot AB driver Smögens gästhamn på västkusten.
Mvh Ingemar Burell, Norrtälje