Omdömen om Aptera Bemanning & Rekrytering AB
2011-12-12
Kapten Zoom
Uppger redan i annons att telefonsamtal inte är välkomna och vägrar ge info om typ av tjänst, bransch etc. Känns svårt att söka ett jobb utan att veta vad det rör sig om (men all info om mig vill man gärna ha). Helt ok enligt Apteras sätt att se det tydligen. befinner mig på senior nivå och har aldrig träffat på något så korkat och "icke tillmötesgående" rekryteringsföretag. UNDVIK!
2011-05-12
anonym
DÅLIGT -leker amatör psykolog, specellt ledningen har inget proffessionellt bemötande. Under intervju avbröt person i ledningen "ansvarig för rekryteringen" ett otal gånger, vilket visar på bristande intern förtroende/respekt - gissa hur behandlar man då sina potentiella kunder? Speciellt den tekniska kompetensen är undermålig - "godag yxskaft". Jag undrar allvarligt om man lyckas hitta de rätta slutkandidaterna???
Hur dumma tror de man är egentligen, de frågade hur mycket jag har/hade tidigare i lön - och så blir de skit sura för att jag inte tänker diskutera mina tidigare löner!!! Inte f-n tänker jag blotta mig så mycket, håller med om att de ser på en lite grand "från ovan", leker amatörpsykolog och ska pressa en för att se om man håller för trycket (men själv håller de inte för trycket - utan brusar genast upp).
I jämförelse uppfattar jag till och med Arbetsförmedlingen som mer proffessionell, och det säger inte lite det...