M Hårdesign

Omdömen om M Hårdesign

2012-05-07

Natalie B Natalie B

Världsklass!

Bättre än såhär blir det inte! Alexandra är så otroligt duktig!!!!! Kommer aldrig gå till nån annan!!

2012-02-15

Micaela

Jag älskar mitt hår!

Marianna är guld värd! Utan henne och hennes magiska fingrar så hade jag aldrig haft modet att klippa mig i en riktigt kort bob. Jag hade ärligt talat gett upp hoppet om frisörer tanke på att jag har ganska lockigt hår... och så dyker hon upp. Tack Marianna!

Ni får räkna med en dam som säger precis det hon tycker och jag kan lugnt säga att hon vet vad det är hon pratar om. Men hon lyssnar också på kunden och samråder med kunden innan hon börjar klippa. Hon klipper aldrig mer än vad hon får tillåtelse till (dock har hon aldrig behövt bekymra sig i mitt fall, hon får klippa mig kortare än vad hon gjorde förgående gång bara hon inte gör så att jag ser ut som en tant vilket hon lovar mig alltid).

Pröva henne! Även om du bara skall klippa topparna. Priset är överkomligt och hon kan lätt konkurrera med andra närliggande frisörer i trakten. Jag måste tyvärr hitta en ny frisör för att jag har flyttat till Stockholm på heltid. :(

2011-06-20

Pia

Trevligt bemötande och snygg i håret!

Tre trevliga frisörer som verkar trivas med sitt arbete och därmed gör bra jobb!

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård