Ska du spela bort din lön är de trevliga. Kommer du med paket eller andra ärenden är de inge trevliga. Sponsra någon annan istället!
Anmäl omdöme
Svar från Lindahls Tobak Direkten
2012-02-03
Hej; Vi har ca 80 paketkunder per dag. Vi har haft kunder som blivit irriterade över att de inte fått hjälpa till att packa upp(och märka) paketen för att få just sitt tidigare än stipulerad tid. Normalt får vi lev. kl.10.30 och därefter tar det ca två timmar innan vi är klara. Några kunder har blivit irriterade över att inte vi, utan de själva, skall embalera de paket som skall lämnas in. Några kan bli irriterade över att man måste legitimera sig när man hämtar paket, speciellt om man är ombud åt adressaten. Men den absoluta majoriteten är nöjd och tycker att verksamheten fungerar utmärkt. Dock är det ju alltid trist om någon upplever det motsatta. Vår ambition är att de skall vara så få som möjligt. Mvh Karl-Erik
Anmäl
2011-02-19
Glavkon
Otrevligt bemötande
Otrevligt och snäsigt bemötande är en dålig affärsidé.
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2011-01-21
Tryggve m fam
!!!
Fantastiskt bemötande/service och alltid trevlig stämning!
Hej;
Mvh