Omdömen om Sax Dax Nyans
2009-09-05
Johan
Bahaa har klippt mig i över 10 år, alltid snabbt och rätt! Kungen av klipp!
2008-11-24
Tanten
Är stamkund sedan i början av detta år. Kommer att fortsätta med det i fortsättningsvis också. Han är billig och bra. Heders!!
2008-11-21
Jeanette
Klippte mig i torrt hår. Klippningen var anpassades till mina fall och min hår kvalitet. Det gick snabbt och klippninge höll längre än andra klippningar Mycket nöjd
2008-04-16
Micke
Stamkund sedan början av 2000-talet och kommer gå till saxdax så länge det finns, förhopningsvis för alltid:-) Proffsig klippning, på kort tid, till en human peng, för att vara en frisör som ligger mitt i city. Högsta Betyg.
2008-02-27
blazeit420
Väldigt bra och professionell frisör, klipper snabbt och precis som man vill ha det, biligt också !!
2007-10-23
Anders
Mycket bra klippning - snabb, säker och bra resultat. Billig och modemedveten. Ring och beställ!
2007-07-31
Har klippt mig där sen de öppnade. Någon enstaka gång har jag varit hos andra. Dock alltid återvänt då kvalitén och tiden är så mycket bättre hos Sax Dax
2007-05-29
Simon
Har klippt mig här i ca 5 år nu. Har man ont om tid fixar han frisyren på tio till femton minuter alltid perfekt moderiktigt resultat. Ta med en bild ur någon skvallerblaska på tex. en kändis frissa du gillar så trollar han dit den innan du hinner sätta dig i stolen. Billigt är det och kaffe får man på köpet. Proffsigt och säkert!
2007-03-24
Mycket bra och professionell frisör . Går alltid efter mode och vad som passar just dig. Rekommenderar mycket bra och för en liten peng.
2007-02-19
Marco
Du behöver inte boka en månad i förväg, tid finns nästan alltid samma dag eller dagen efter. Lagom noggran, prisvärd och snabb! Den bästa frisör jag har haft!
2006-10-27
Christer
Efter första besöket är jag mycket nöjd. Jag har ganska tjockt hår och brukar irritera mig på att många frisörer tunnar ut det på fel sätt men eftersom frisören i detta fall använder en särskild teknik med rakblad (sådan där gammal 50-tals), snittar av det istället för att bara dra av, så blev det stor skillnad och jättebra. Mycket snabb och billig!
2006-09-26
Pontus
Alltid tid, inga problem
-snabbt och smidigt utan tjafs!
2006-09-02
Markus N
Detta företag är ut över det vanliga. Han klipper på rekord tid och priset är billigt. Jag har klippt mig där i snart två år och resten av min familj går dit också. Om ni ska klippa er för ett bra pris och komma ut som kung/drottning på stan är detta det rätta stället.
helt klart bäst i stan !!!!
på kort tid o för en lite peng får du världes bästa klippning o service ... Bahaa e grym på att klippa snabb o trevlig o vet precis hur man vill ha de !!! du e bäst Bahaa