i love Pizza i Göteborg AB

Omdömen om i love Pizza i Göteborg AB

2012-05-06

kalle

vad har hänt ???????

har degen någonsin vart så dålig som den är idag...stenhård han ju knappt skära pizzan
får nog söka upp tandläkare efter detta besök hos i love pizza!!!!

2012-04-30

Antonio

Göteborgs godaste pizzeria

Kan gott rekommendera i love pizza !! Finns inga fräschare! Stort utbud & och trevlig personal

2012-03-30

Äckligast i stan

Jag har hört att de ska stänga igen på frigga ganska snart,lite kunder, äckliga pizzor.

Degen fastnar i halsen,ska jag äta panpizza tar jag El corazon.

Anders foppa larsson

2011-12-30

Hans

för dyrt

Gott men inte värt pengarna :)
Ska du ha pizza + dricka så går det över 100 lappen , tvärs över så får du det mycket billigare men med lite , lite sämre kvalité

2011-11-29

Maxim

Jesus christ vilka pizzor.

Jag är en pizzafantast.
Har bott hemifrån sen jag var 16 år och det har blivit många pizzor och pizzerior.
Det har funnits 1 pizzeria i GBG som under flera år varit min favoritpizzeria, nämligen Kungs pizza i kungsten. För en tid sedan åkte jag förbi friggagatan och tittade in i I love pizzas lokaler och tyckte det såg riktigt fräscht ut.
Veckan efter gick jag in och beställde en pizza.
Hade inga förväntningar då jag är van vid att bli besviken om jag går till någon annan pizzeria än kungs.
Men fyfan säger jag, vilken underbar pizza.
Trevligt bemötande och möjligheten att bestämma alla ingredienser själv är bara guldstjärnor i min bok.
Har nu ny favvopizzeria som jag vallfärdar till trots att jag inte ens bor i närheten.
Ni har fattat grejen.
Det är få som kan kombinera flashig lokal med faktisk god mat.
Tappa inte det nu utan fortsätt så här.
5 fulla stjärnor.

2011-09-27

Johan

Bäst i stan!

Fantastiska pizzor i ren och fräsch miljö. Så bra att det är svårt att handla någon annanstans. Surt att de öppnade två månader innan vi flyttade till Lindome - där jag inte köpt pizza en enda gång...

2011-08-11

Marcus

Medel

Grymma pålägg men något smaklös och tjock botten. Vore grymt med lite olika olivoljor att ha på pizzan också!

2011-07-10

Johan

Utmärkt pizzeria

Fantastiskt trevlig personal, man blir garanterat mätt, extremt fräscha lokaler, många olika varianter på pizza/sallad/kebab, helhjärtat koncept och god smak på allt från pizzadegen till såserna!

2011-05-28

TS

Bästa pizzerian i stan

Kan bara hålla med i den goda kritiken. Detta är den bästa pizzerian i stan. Prisvärt och fräscha råvaror. Dessutom trevlig och serviceminded personal! Är ju inte så svårt att vara trevlig, all borde följa deras exempel.

2011-05-01

Niklas

Mycket mat för pengarna!

Mycket mat för pengarna, serviceinriktad trevlig personal och fräscht både i köks och restaurangdelen. Kebabtallriken är värd varje krona!

2011-04-27

Thörn

Bästa pizzorna utan tvekan

riktigt goda pizzor fräscha råvaor, fräsha lokaler eg allt fräscht och smakfullt, trevlig personal, grymt helt enkelt.

2011-04-25

Sandra

Goda sallader!

Fräscht ställe med goda sallader. Mycket mat, trevlig personal och bra priser.

2011-03-04

Sara

Sara

Vi har alltid älskat Utby pizzeria och blev inte besvikna när vi testade deras nya I love pizza på Friggagatan. Samma goda kebabkött, gott kryddat. Att det är stora portioner är lite av deras signum men det är fräscht och gott utöver det. Kul att det börjar hända saker på Friggagatan!

2011-02-25

pizza guy

Mycket mat!

Om du är hungrig, ta kebab tallriken!! Sukt mycket mat :)

2011-02-17

ia

Super

super god måste testas

2011-01-20

elias saliba

grymmmm!!!!!! kebab sallad

Bästa o frächaste sallad jag ätit GRYM sås mild + vitlök ....mmmmmm.

2010-12-04

Me!

Skit göttt

Hel nöjd rejält med mat och god kebabsås.

2010-12-03

Pontus Olsson

Bästa pizzan i stan!!!!!!

Varför äta pizza i tråkig miljö när man kan äta den i en super fräsh miljö :)

Tack I Love Pizza!

2010-11-15

John K John K

Grymt bra pizza

Man blev mätt utan att den kändes flötig. God som fan (kebabpizza med isbergssallad)

2010-11-14

Ansi

Fettbassängen

Testade en Crespo Verde med mozzarella, körsbärstomater, ruccola och pesto... har aldrig sett något så flottigt i hela mitt liv, det DRÖP av fett, hela kartongen var alldeles full med fett i botten.
Ostfett, pestofett och så REJÄLT med olivolja på detta.
Rikligt med ruccola och tre små ledsna dränkta körsbärstomater (påslängda efter gräddning).
Pinade i mig halva, resten går i sopen.. får sno lite av pojkvännens istället sedan när halsbrännan avtagit.

Svar från i love Pizza i Göteborg AB
2010-12-01

Hej Ansi! Tråkigt att du tyckte så! Men vi har sett över vad som kan gått fel, och kom fram till att de va lite förmycket olivolja i peston! Detta är nu åtgårdat och hoppas du kommer tillbax för att testa igen! MVH I Love Pizza!

2010-11-10

Mumma

Ordentlig pizza

Äntligen en pizzeria i stan som erbjuder pizzor med tillräckligt mycket mat på och inte bara pizzadeg.
Riktigt god och krämig kebabsås.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001211;Pizzerior