Omdömen om Nordisk Spa
2011-12-08
Henrik
Tack för all hjälp när min värmare slutade fungera! Nu när det är minusgrader vill man verkligen ha hjälp på en gång! Mailade in igår och servicekillen var ute hos mig idag på eftermiddagen! Supertack!!
2011-08-18
K.A
Företaget annonserar på blocket och google och deras hemsida lockpriser på bad. 29.900:-
När jag ville handla så ville de inte sälja. Det var enligt deras anställda i butiken ett dåligt köp, lång levtid, oisolerat etc.
Senare ringde en annan säljare upp och hon hävdade att det var deras demoex de sålde och detta ex saknade värmare vilket inte gick att åtgärda.
Klassiskt exempel på bondfångeri, annonsera billiga varor som de inte har och försöker sälja de dyra.
Hej Kenneth!
Tack för din feedback. Välkommen in till butiken för att titta på modellen i verkligheten samt för att jämnföra de olika märken och modeller vi säljer!
Hälsningar Team Nordisk Spa
2011-02-05
Ninni & Mackan
Jättenöjda, tack för hjälpen!
Vi köpte en tundra(?) från Nordisk Spa våren 2010. Vi blev glatt bemötta och kände att det var rätt återförsäljare för oss. Nu har vi haft vårt spabad i två år och är fortfarande väldigt nöjda