Omdömen om Sitt O Mys
2011-12-30
Fredrik
Lovar att köra hem soffa allt betalt ingen soffa kommer och dom svarar inte när man ringer
2011-10-26
Arg
Svarar inte! Luras. Olika besked hela tiden. Soffan ser hemsk ut och är en enda stor backe. Går inte att sitta i en del. Någon som vet hur man kommer till rätta med sin reklamation???
2011-10-12
Missnöjd
Otroligt dåliga på att sköta reklamationer. Har gått TRE månader och fortfarande inte löst. Ringer inte tillbaka, hör inte av sig, ger fel besked och ljuger. Chaufören verkar dessutom ha väldigt dåliga arbetsvilkor då han skulle få bekosta skyddsfiltar till transporten ur egen ficka om han ville använda det.
2011-09-20
Eftermarknaden, sitter med en soffa som är nedsutten, ringde soffhuset två gånger i mars, en gång i april, och var inne där den 19 juli, då skulle * komma och ta foto på soffan samma vecka, kom dom, nä. ringde dom, nä!!!!! Är så jädra trött på att dom försöker slingra sig. Men mig blir dom inte av med. Jag ska ringa dom idag, sen återkommer jag hit. tack för mig.
2011-09-17
Elisabeth
Vi var ute för exakt samma sak, vid samma tidpunkt, som "André Svensson". Och dom hörde inte av sig en enda gång. Extremt dålig service och högst opålitliga leveranstider. För oss ljög dom dessutom!
2011-06-21
Linda
Har köpt soffa och fotpall i nov 2010.. Soffan har kommit men var är fotpallen?? Allt är betalt... Nu har vi fått reklamera soffa, redan insutten. Detta gjordes i feb och och de lovade höra av sig. Ringde i April och i maj. Till slut hotade vi med att köra upp soffan då rent plötsligt blev man mer angelägen att höra av sig. Tänk en extra gång när ni ska köpa soffa... är det inget som finns i butiken tar det lång tid 6-12 mån. Otroligt trevliga människor men otroligt DÅLIG service.

Otroligt dåliga på att hålla vad dom lovar köppte utesoffgrupp på trädgårds mässan i Malmö i slutet av februari betalde där har inte fått soffan än 23 maj nu??? Ringde och hävde köpet i dag och sa att jag ska ha pengarna på mitt kontot snarast åter står att se om det tar tre månader för dom att betala till baka pengarna till mig med många telefon samtal och tjat :((