Omdömen om Riksmäklaren Sverige AB
2011-10-19
Caroline
Ringer och frågar varför de sänkt priset på ett objekt som jag var intresserad av och ville boka en visning. Får svaret "det kan du räkna ut själv" och "har du vaknat på fel sida" och "vad är du ute efter egentligen?". Har aldrig blivit så illa bemött av en mäklare. Fruktansvärt otrevlig!!
2011-08-24
Anlitade tyvärr dessa för ett tag sedan. Annonsen kom ut snabbt men sen hände ingenting. Visningarna var få och vi fick i princip ordna dem själva. På en visning gick mäklaren innan visningstiden var slut som tur är ringde folk på vår mobil och vi fick köra och visa själva. Rena mardrömmen i flera månader fast vi hade en attraktiv bostad till salu. Vi fick ut 200 tusen mindre än grannen fast vår bostad var totalrenoverad och deras ett renoveringsobjekt. Chefen var totalt ointresserad och de båda mäklarna fruktansvärt otrevliga. Välj annan mäklare om ni vill sälja tryggt detta är ett minst sagt oseriöst företag.
Detta är helt omöjligt att gå i svaromål på då det inte finns varken objektreferens eller kundreferens.
2011-08-23
Micke
från start lät allting bra men sen gick det utför.
Inga telefonsamtal utan bara sms som svar.
fick nästan tvinga dom att ha visningar,
Ljuger för en. går aldrig att nå på mobilen och ringer man till kontoret så är dom upptagna och säger att dom ska ringa upp vilket aldrig händer för dom tcker inte det är något viktigt man vill.
så gör er själv en tjänst att använda någon annan.
Riktigt dålig mäklare! Fick aldrig tag på mäklaren, svarade aldrig på samtal eller på mejl. Hade två visningar på två månader varav vi själva fick "tvinga" mäklaren att lägga ut visnigen. Mäklaren tyckte vi var jobbiga som försökte ta tag i honom en gång i veckan för att fråga om vi skulle ha visning. När vi äntligen fått en spekulant som var intresserad, svarade inte mäklaren på spekulantens frågor och svarade inte på mejl när spekulanten försökte ta tag i honom. Detta fick vi reda på eftersom vi bytte mäklare som sedan kontaktade dessa spekulanter. Så anställ INTE riksmäklarna, riktigt okompetenta och otrevliga! Detta var bara en liten del av det hela mäklaren gjorde!