Omdömen om Custice AB
2011-08-23
Roine
Materialet höll inte alls måttet, tyvärr. Pengar som är bortkastade.
2011-05-20
Bortkastade pengar
När man väl köpt så får man veta att det är löpande i efterhand. Snacka om att köpa grisen i säcken. Stärker min bild av säljare, tyvärr!
Hade materialet varit så bra som dom sade, då hade jag varit nöjd - men icke. Betalade för skräp.
2011-04-19
Besviken
Tyvärr var levererat material gammalt och stämde inte alls. Som dom flesta leads - kalla och inkorrekta.
Hej.
Vi beklagar verkligen din uppfattning av leveransen. Hoppas du kontaktar oss så vi dels kan reda ut vad som inte varit bra samt kompensera dig och se till att du känner att ditt ärende hanterats korrekt samt prioriterats. Även om vi agerat fel i detta fall är det viktigt att finnas där när det blåser hårt och stå upp för de eventuella misstag vi gjort.
Mvh// Custice AB
2011-03-24
Thomas, Akvarie-Leasing
Otroligt imponerad och fashinerad av det nya och fräsha sätt Jon Frans levererar ny metod vid säljprocessen. Ett för mig nytt tänk som jag är fullkomligen övertygad om kommer generera bättre utfall i mitt dagliga sälj. Fem stjärnor är max, hade det funnits 1000 hade jag utan tvekan gett 1000. Rekomenderas varmt!
2011-02-24
Henrik InfoMer
Haft kontakt med Jon Frans och tycker att han är en mycket duktig och pedagogisk person.
2011-02-16
Victor
Väldigt väldigt bra genomgång, Jonas Frans är otroligt pedagogisk och duktigt. har gett mig nya infallsvinklar.
2011-01-27
Mattias
Material och genomgång som gav säljarna ett helt nytt och effektivt sätt att jobba med undersökningar. Extra stort beröm till Jon Frans som har ett fantastiskt engagemang och som förmedlar på ett mycket pedagogiskt arbetssätt.
Custice är ett självklart val framledes för Dialect i Väst.
2010-12-17
Jonas
En kanon genomgång av rapportkorten vi fick av Custice. Fick en helt ny syn på hur man kan jobba med denna information. Detta var helt nytt för mig, men jag kommer använda Custice som huvudleverantör när det gäller marknadsundersökningar i framtiden.
Fick massa info per tel vad materialet skulle innehålla. När jag sedan erhöll material så fanns inte ens den info med i levererat material !!!