Omdömen om Mumien AB
2012-02-27
Rikard
Jag är inte nöjd, mer besviken. Skickade in min mobil för lagning och den kom i princip samma skick tillbaka. Hade en spricka i displayen innan som Mumien lagade men nu är det glapp istället och min lås knapp kan man inte trycka ner och det ser ut som om det ligger vatten innanför displayen.
2012-02-25
Ellen
Behövde hjälp med min Samsung Galaxy Gio då jag varit klantig. Jag fick hjälp på en gång och mitt problem löstes snabbt.
2012-01-31
Annelie
Behövde få en krossad display utbytt på min iPhone. Snabb och trevlig service och snyggt resultat, tack för det Mumien!
2012-01-17
Arne
Fick nytt glas på min samsung Galaxy S2
det tog 40min bra jobbat
2012-01-03
Lasse
Fick ny display på min Iphone 3Gs. Det tog ett dygn, men resultatet är alldeles utmärkt!
2011-12-18
Hans
Lagade min vita iphonedisplay. Fick ett mörkare glas än innan. Knappen i mitten är mycket vitare än ytorna runt om. Så var det inte innan reparationen. Det glappar även i toppen och på sidorna. Detta betalade jag mycket pengar för.
Fick veta pris i förväg vad det skulle kosta. Meddelade att de beställde hem en reservdel, inga extra kostnader. Spräckt display. Och fastän det var helgdag med klämdag så gick det smidigt och fort, helt nöjd.