Puta Madre

Magasinsg. 3, 411 18 Göteborg

Omdömen om Puta Madre

2012-05-23

En besvikelse

Jag har velat gå till Puta Madre länge men blev väldigt besviken. Det tog över två timmar att få maten och den innehöll endel dåligt tillagade köttbitar. Det var den sämsta restaurangupplevelsen jag varit med om, tyvärr.

2012-05-07

Sofi

överpris

Mycket enkel Mexikansk husmanskost till ordentliga överpriser. Små portioner, liknade flygplanstallrik. Mysig lokal trevlig personal goda drinkar

2012-03-29

Majk

Gött!

Riktigt bra mat och service!

2012-02-25

Emma

Grymt!

Fantastisk service! Jag är väldigt allergisk mot bland annat ägg. Servitörerna och kocken gjorde ett suveränt jobb! Kan rekommendera denna restaurang då servicen och maten var grymt bra! Skönt att känna sig trygg när man är ute och äter.

2012-02-12

Samuel

Göterbogs tråkigaste mat?

Besökte restaurangen med sällskap. Bra drinkar i baren medans vi väntade på bord. Fick bord fort trots att det var fullsatt. Pluss för det.
Servicen vi fick var helt OK.

Nu till maten som måste vara den mest överprissatta maten i Göteborg. 243:- för redsnapper hade inte varit dyrt om maten hade varit vällagad. Dock var inte maten ens i närheten. Torr fisk, smakade ungefär som torr makrill i tomatsås utan tomatsåsen som dessutom inte smakade något. Torr sötpotatis, en grillad tomatbit, en grillad lök bit, en silverlöks/ tomatblandning jag ej kommer ihåg namnet på som smakade något men mest lök. Värt en axelryckning i bästa fall. Påpekade att det inte var speciellt bra varpå det tyckte att det var tråkigt att maten inte var min typ. Tvivlar på att sydamerikansk mat "ska" smaka ingenting och torrt, eftersom det påstods att det skulle smaka på det sättet. Ett hån mot alla sydamerikaner i min mening. Dålig ursäkt. Hade min rätt kostat 90:- hade det varit OK men inte ens då bra.

Det enda som var bra var drinkarna. Servicen OK. Maten total katastrof. Köket får antingen sparka kökschefen eller hela varmköks personalen, beroende på vart felet ligger. Och det finns ett STORT fel i köket.

Många tycker mycket om atmosfären, vilket jag håller med om. Dock ursäktar atmosfären inte maten.
Sämst mat i Göteborg för priset än så länge. Kanske finns sämre ställen men jag har inte varit där.

2012-01-28

zeziliaw

Fantastisk helhetsupplevelse!

Helt fantastisk restaurangupplevelse! Interiören helt underbar, personalen tillmötesgående och läckert klädda. Vi åt lammlägg som var supergott. Orkade inte testa tårtorna men bara synen av dem fick mig att inse att här snackar vi tårtor utöver det vanliga!

2011-12-28

Susanne

Toppen!

Jättegod mat, väldigt trevlig service med utförlig presentation av smakerna och härlig lokal som är inredd precis som namnet antyder...Absolut inget att klaga på.

2011-12-14

Martin

Mja

Jag blev tagen av inredningen och tänkte "här skulle jag kunna hängs hela tiden!" men sen kom medioker service och medioker mat... Priserna är inte direkt humana heller. Väl värt ett besök bara för inredningens skull, och om man har 500-600 över som man inte vet vad man ska lägga dem på, så visst. Men det var sista gången jag gick dit.

2011-12-08

Christian

Upplevelse!!!

Grymt med mat som smakar precis som i Mexiko.
Fantastiskt gott. Kambenen med Mole var smaskens, och alla runt om kring mig var också super nöjda. Otrolig miljö. Härlig servis. En upplevelse helt enkelt!!!

2011-12-02

Karl

Blandat plus och minus

Helt ok mat, mkt häftig inredning och schysst musik.
Dock var vår servitör lite nedlåtande, när jag ville ändra lite/ ta bort en ingrediens i maten. Inte ok alls att vara nedlåtande mot en kund och ha inställningen "med du vet ju inte vad mat handlar om - Svensson".

2011-11-29

John och Lizanne

Häftig interiör och trevliga bröder som serverar

20 tals miljön var härlig, de två gulliga servitörerna
var raska och trevliga, denna mörka och dimmiga
nov kväll. Mkt goda drinkar, kambenen (costillas) saknade sting men lammet var ljuvligt (mixiote de cordero), spicy och gott.
Lite dyrt.

2011-11-16

Annorlunda och häftig interiör

Dyrt! Om bara maten hade varit lika läcker som inredningen så hade man känt att det var värt pengarna.

2011-10-19

Pia

En överdos av röd sammet

Vilket läckert ställe, mycket trevlig personal, spännande annorlunda mat och tårtorna...... mums!

2011-03-11

koneser

Ett fantastisk ställe, spännande mat ( om man gillar mexicansk kök) rolig och belevad personal...en toppen kväll

2011-02-26

Marie

lacker miljo

Som att vara pa resa i tid och rum. Men maten var inte sarskilt lyckad.

2011-02-17

nice