Omdömen om Puta Madre
2012-05-07
Sofi
Mycket enkel Mexikansk husmanskost till ordentliga överpriser. Små portioner, liknade flygplanstallrik. Mysig lokal trevlig personal goda drinkar
2012-02-25
Emma
Fantastisk service! Jag är väldigt allergisk mot bland annat ägg. Servitörerna och kocken gjorde ett suveränt jobb! Kan rekommendera denna restaurang då servicen och maten var grymt bra! Skönt att känna sig trygg när man är ute och äter.
2012-02-12
Samuel
Besökte restaurangen med sällskap. Bra drinkar i baren medans vi väntade på bord. Fick bord fort trots att det var fullsatt. Pluss för det.
Servicen vi fick var helt OK.
Nu till maten som måste vara den mest överprissatta maten i Göteborg. 243:- för redsnapper hade inte varit dyrt om maten hade varit vällagad. Dock var inte maten ens i närheten. Torr fisk, smakade ungefär som torr makrill i tomatsås utan tomatsåsen som dessutom inte smakade något. Torr sötpotatis, en grillad tomatbit, en grillad lök bit, en silverlöks/ tomatblandning jag ej kommer ihåg namnet på som smakade något men mest lök. Värt en axelryckning i bästa fall. Påpekade att det inte var speciellt bra varpå det tyckte att det var tråkigt att maten inte var min typ. Tvivlar på att sydamerikansk mat "ska" smaka ingenting och torrt, eftersom det påstods att det skulle smaka på det sättet. Ett hån mot alla sydamerikaner i min mening. Dålig ursäkt. Hade min rätt kostat 90:- hade det varit OK men inte ens då bra.
Det enda som var bra var drinkarna. Servicen OK. Maten total katastrof. Köket får antingen sparka kökschefen eller hela varmköks personalen, beroende på vart felet ligger. Och det finns ett STORT fel i köket.
Många tycker mycket om atmosfären, vilket jag håller med om. Dock ursäktar atmosfären inte maten.
Sämst mat i Göteborg för priset än så länge. Kanske finns sämre ställen men jag har inte varit där.
2012-01-28
zeziliaw
Helt fantastisk restaurangupplevelse! Interiören helt underbar, personalen tillmötesgående och läckert klädda. Vi åt lammlägg som var supergott. Orkade inte testa tårtorna men bara synen av dem fick mig att inse att här snackar vi tårtor utöver det vanliga!
2011-12-28
Susanne
Jättegod mat, väldigt trevlig service med utförlig presentation av smakerna och härlig lokal som är inredd precis som namnet antyder...Absolut inget att klaga på.
2011-12-14
Martin
Jag blev tagen av inredningen och tänkte "här skulle jag kunna hängs hela tiden!" men sen kom medioker service och medioker mat... Priserna är inte direkt humana heller. Väl värt ett besök bara för inredningens skull, och om man har 500-600 över som man inte vet vad man ska lägga dem på, så visst. Men det var sista gången jag gick dit.
2011-12-08
Christian
Grymt med mat som smakar precis som i Mexiko.
Fantastiskt gott. Kambenen med Mole var smaskens, och alla runt om kring mig var också super nöjda. Otrolig miljö. Härlig servis. En upplevelse helt enkelt!!!
2011-12-02
Karl
Helt ok mat, mkt häftig inredning och schysst musik.
Dock var vår servitör lite nedlåtande, när jag ville ändra lite/ ta bort en ingrediens i maten. Inte ok alls att vara nedlåtande mot en kund och ha inställningen "med du vet ju inte vad mat handlar om - Svensson".
2011-11-29
John och Lizanne
20 tals miljön var härlig, de två gulliga servitörerna
var raska och trevliga, denna mörka och dimmiga
nov kväll. Mkt goda drinkar, kambenen (costillas) saknade sting men lammet var ljuvligt (mixiote de cordero), spicy och gott.
Lite dyrt.
2011-11-16
Dyrt! Om bara maten hade varit lika läcker som inredningen så hade man känt att det var värt pengarna.
2011-10-19
Pia
Vilket läckert ställe, mycket trevlig personal, spännande annorlunda mat och tårtorna...... mums!
2011-03-11
koneser
Ett fantastisk ställe, spännande mat ( om man gillar mexicansk kök) rolig och belevad personal...en toppen kväll
Jag har velat gå till Puta Madre länge men blev väldigt besviken. Det tog över två timmar att få maten och den innehöll endel dåligt tillagade köttbitar. Det var den sämsta restaurangupplevelsen jag varit med om, tyvärr.