vårt sällskap på 4 personer åt där under v 32. 2 st beställde pizza som var mycket god. Vi andra 2 beställde lövbit och kebab tallrik.
kebaben var helt okej förutom pomefritten som smakade apa.
och när jag fick ut min lövbit med klyftpotatis och bea (man kunde välja mellan bea sås och vitlöksmör) vissade sig att jag fick en utbankad hamburgare med klyftpotatis som var dränkt i rödvinssås. Och servitören var inte jätte pigg på att ge mig en ny tallrik utan frågade om jag inte kunde skrapa av det eller så...
Så om ni väljer att äta på sunes elefant rekomenderar jag pizzan. Beställ ingen pizza sallad om ni inte vill ha den okryddad och potatis rätterna var inte deras starka sida om vi säger som så.
kebaben var helt okej förutom pomefritten som smakade apa.