Omdömen om Bryggeriet Restaurang & Pub
2012-01-10
Linus
Jag och min flickvän var i Ystad på semester ochför att hälsa på släkt. Vi blev rekommenderade att testa bryggeriet och blev inte besvikna. Riktigt god mat, fin öl och bra service. Vi fick ett nytt favoritställe och kommer absolut tillbaka.
2012-01-10
Jakob
Efter en lång dag på stan så valde vi att besöka restaurang bryggeriet. Vi beställde en röding och en plankstek. Både fisken och köttet var perfekt likaså det vita och röda vinet som vi fick rekommenderat till.
2012-01-06
Martin B
I höstas när vår färja till Polen blev inställd blev vi tipsade om restaurang bryggeriet. Där bjöds det på kanon mat i form av utsökt plankstek! Tack för maten och den fina servicen!
2011-12-13
Gunilla Eriksson
Vi ett företag hade beställt julbord för 25 personer och det var i väldigt god tid. När vi skulle beställa snaps, så ville naturligtvis de flesta skåningar ha bäsk. De kunde pressa fram 4 snapsar bäsk, väldigt dåligt. Eftersom vi var första sällskapet, kunde det ju inte tagit slut den kvällen. När det sedan var kaffe önskades beställa päronconjak, den var slut. Då beställdes det Dooley´s eller Bailey´s, men det var också slut. Kom det som en överaskning att det var flera företag som hade bokat bord. Julbordet var det sämsta jag någonsin har ätit, men väldigt liten varriation av kallskuret. Saknade bl a kalvsylta, räkor, ål och sås till den varmrökta laxen. Sedan att ni lagerför 58 olika whisky det bryr jag mig inte om eftersom jag ville äta ett gott julbord. Jag kan verkligen inte rekommendera denna restaurang till någon, eftersom man får betala för lyx och får sämre än, jag kan inte komma på något så dåligt.
Hej Gunilla Jag håller fullständigt med i din kritik. Anledningen var att vår leverantör hade missat vår beställning till fredagen och vi hade blivit lovade extra leverans på lördag. Tyvärr missades även den och i det läget var det försent att komplettera upp via systembolaget. Vi vill härmed framföra en ursäkt för det inträffade. När det gäller Julbordet stämmer det att det inte fanns räkor, vilket vi aldrig haft på julbordet. I rättvisans namn skall dock påpekas att vi fått många lovord för vårt julbord. Tyvärr går ju inte nöjda gäster i samma utsträckning in och ger omdömen på rejta vilket skulle ge en mer nyanserad bild av Bryggeriet. Icke desto mindre tar vi kritiken på allvar och jobbar på att bli ännu bättre för att våra kunder skal vara belåtna när de lämnar restaurangen
2011-12-12
Firmafesten bokad för 10 personer. Vi förbeställde maten för att det skulle underlätta. Sämre service har jag nästan inte varit med om. Vi fick beställa dricka till förrätten, förättstallrikarna dukades av och efter en liten stund kom man helt plötsligt in med varmrätten. Eftersom det var oxkött hade jag förväntat mig ngn stekorder. Sedan fick vi sitta och vifta för att få beställa dryck till maten. Flera tomma glas på bordet. Vinet kolkades upp till brädden i glasen. Då var halva varmrätten uppäten. Ljusen slocknade och där satt vi och kände oss i stort sett övergivna. Vi gav upp. När man äntligen kom in och frågade om vi ville ha kaffe (märkväl, kaffe och inte dessert) var vårt tålamod slut. 'Men jag har frågat, sa servitrisen.' Fast ingen hörde det. Så försynt så att 10 törstiga och dessertsugna personer inte uppmärksammar att någon frågar om man vill ha något får man inte vara om man jobbar på krog. Vi betalade notan och tog dessert och kaffe och mera öl på annat ställe. Där spenderade vi 3.000 kronor till.
Jag förstår bara inte att man inte ens var intresserad av att försöka sälja när vi t.o.m. var en firma. Hellre vilket misstag som helst; fel mat, seg biff etc än att bli nonchalerad. Det är oförlåtligt. Maten var god, men det är inte det starkaste intrycket vi gick där ifrån med.
Hej
Det är beklagligt när vi får dåliga omdömen på rejta. Det är ännu mer beklagligt när vi försökt ge våra gäster service men blivit nonchalerade när vi försöker ta beställningar. När det gäller stekorder på köttet var maten förbeställd och överenskommen stekgrad var medium vilket också serverades. Missen med dryck till varmrätten stämmer och det ber vi om ursäkt för. Om vi tagit drycken först hade maten blivit kall eftersom den blev klar för tidigt. Vinet fylldes med ca 2 cm kvar till kanten (28 cl glas) vilket är normalt. Dryckesbeställning togs i samband med att sista maten ställdes på bordet. Vid två tillfällen var servisen framme vid bordet och frågade i normal samtalston (vi skriker normalt sett inte åt våra gäster för att påtvinga oss uppmärksamhet) Vid ett av tillfällena bistod en av personerna i ert eget sällskap (längst ut på kanten) med att försöka få uppmärksamhet utan framgång. Vad gäller kaffet var frågan "Önskar ni någonting mera"
Givetvis är vi intresserade av att sälja, oavsett om det är en firma eller ett privat sällskap. Men vi kan inte tilltvinga oss uppmärksamhet av gäster som nonchalerar oss när vi tilltalar dem i normal samtalston. Vi beklagar att ni upplevde situationen som att vi inte var intresserade. Vi hoppas att fortsättningen på kvällen vart trevlig.
Vänliga hälsningar
2011-08-12
Marie Kristiansson
Besökte restaurang Bryggeriet förra året och hade stora förväntningar på en trevlig kväll även denna gång 2011-08-03. Tyvärr blev det inte så. Servicen var i stort sett obefintlig trots att det inte var fullsatt. Vi fick be om att få menyn. Vinet till varmrätten fick vi påminna om trots att personen som serverade varmrättem skulle säga till. Hade nästan ätit upp maten när vinet äntligen kom. Det lär dröja innan vi besöker denna restaurang igen.
Hej Marie
Det är alltid lika trist när vi inte lyckas leva upp till våra kunders förväntningar, både för våra kunder och oss själva. Tyvärr kan det under sommaren uppstå brister i kvalitén beroende på extrapersonal eller mindre erfaren personal. Vi lägger ner mycket arbete på att vår personal skall förstå att deras insats är helt avgörande för våra kunders upplevelse. Trots detta händer det att någon inte håller måttet vilket är djupt beklagligt. Jag kan inte göra annat än att be om ursäkt och se till att det inte upprepas. Att vi tar våra gäster synpunkter på allvar hoppas vi skall lysa igenom genom att vi svarar här på Rejta. Det bästa är dock att tala om vad man tycker i samband med besöket. Då har vi en rimlig chans att rätta till misstaget direkt. Vår målsättning är att alla skall vara nöjda när de lämnar restaurangen även om något gått snett på vägen.
Med vänlig hälsning
2011-08-05
Var där idag o tog en öl o bestämde oss för lunch, men kan vara hålla med "Marianne" som skrivit tidigare. Maten som kom in var halvfabrikat som värmts och det var synd o bedrövelse för det maten kostade ( hade varit bedrövligt även om det varit billigt). Vi sa till o fick efterätt som kompensation men tyvärr är det inget ställe jag rekommenderar som matställe. Och det känns ju värre när man läser tidigare inlägg - det är ju inte första gången tydligen.
Hej Pia
Efter att ha läst Ditt och Mariannes inlägg konstaterar jag att Schnitzeln bör ses över. Efter en snabb koll konstaterar jag att vi sedan 1 Juni sålt ca 900 portioner schnitzel och de allra flesta, med några få undantag, varit nöjda. Det räcker dock inte, alla ska vara nöjda, varför vi så fort som möjligt kommer att återgå till att göra vår egen schnitzel som vi gjort tidigare.
2011-07-23
Marianne
Vi besökte Bryggeriet igår och testade deras lunchmeny, vilket var en total besvikelse. Schnitzeln smakade bara fritering och potatisen smakade lika dåligt som den såg oaptitlig ut, den var mjuk, mjölig och dränkt i en röd oaptitlig krydda. Väldigt dyr lunch för sådant halvfabrikat.
Hej Marianne
Jag beklagar att Du inte var nöjd och uppenbarligen har vi inte nått upp till den nivå vi normalt håller. Schnitzeln är mycket riktigt färdigpanerad men i övrigt en produkt av svenskt ursprung med helt kött av hög kvalitet. Således ingen "lågprisprodukt" bestående av sammansatt, pressat kött. Alla smakupplevelser som inte når upp till förväntningarna får dock anses som icke prisvärda. Vi kan bara framföra vår ursäkt och se till att vi inte upprepar vår miss med potatisen. Det hade dock varit bra om Du sagt till på plats så vi kunde ha fått möjlighet att rätta till vårt misstag omgående.
Eftersom Du får en kopia av detta svar, förutsatt att Du lämnat en korrekt E-postadress, är Du hjärtligt välkommen att höra av dig så vi kan kompensera dig på lämpligt sätt.
Hälsningar
2011-07-21
P.N
Maten var jättegod och dom har ett jättebra bemötande. Vi kan varmt rekommendera Bryggeriet och vi kommer tillbaka.
2011-07-18
Åsa
Som vegetarian beställde jag "Grillad tortilla med Mozzarella" och det var lika intetsägande som det låter. Bränd tortilla med kall okryddad mozarella inuti, blek isbergssallad till. Ingen höjdare. Har varit på Bryggeriet många år och alltid varit supernöjd fram tills i sommar... Miljön och ölet håller fortfarande hög standard dock!
Hej Åsa
Jag vill verkligen beklaga vår miss och framföra en ursäkt. Givetvis skulle Du blivit kompenserad. Jag vill att Du hör av dig till oss så vi får en chans att kompensera dig och återupprätta ditt förtroende för vår restaurang.
Med vänliga hälsningar
2011-07-14
Sten Dahlen
Trots fullbokad restaurang fick vi mkt bra service och ett proffsigt bemötande. Maten var jättegod och den egna färskölen testades i alla varianter. Vi kan varmt rekommendera Bryggeriet och vi kommer tillbaka.
2011-07-09
Mats
Kan knappast bli bättre. Underbar miljö med bra mat och öl. Servitriserna får bara höga poäng. Vi kommer tillbaka flera gånger.
2011-05-27
knud
Genuin miljø, jættegod mad og superservice. Vi kommer tillbaka i sommar.
2011-05-04
Mia med vänner
Tackar för ett enormt trevlig besök - maten var jättegod! Personalen var väldigt trevlig och vänlig!
Vi kommer snart tillbaka!
2011-02-05
Åhusbo
Har besökt er 2 gånger de senaste året & det har varit en stor besvikelse varje gång. Servisen borde gå charmkurs....servisen är mest besvärad om man frågar något eller vill beställa något.... vi saknar den familjära känslan där va i restaurangen för 3 år sedan!
Hej
Jag beklagar att Ert besök inte varit till belåtenhet. För att jag skall ha en bättre möjlighet att åtgärda problemet skulle jag behöva veta tidpunkten för ert senaste besök. Maila mig gärna på info@restaurangbryggeriet.nu
2011-02-03
Lundabor!
Saknar verkligen den den härliga stämningen som genomsyrade Bryggeriet förr. Nu verkar servitriserna mest besvärade och är sura. Brukar längta till somrarna på er härliga gård men inte om det ska vara sådan begravningsstämning som nu. Hoppas på ändring!
2010-10-18
Nena
Inte särskilt trevlig personal denna gången, fick vänta länge och hämtade till slut menyn själv. Vi var fem kunder i restaurangen så de va inte mycket att göra.. Blev lite besviken att den grillade ryggbiffen har bytts mot enticote, inte alls lika gott. Förra gången va allt perfekt.
2010-09-11
N
Vill framför mitt beröm för både välsamakande mat med högkvalite och även entt bra utval med drycker. Sist men inte minst vill jag även passa på att berömma er personal för ett mycket trevlig och proffisionelt uppförande emot mig som kund.
2010-06-13
Stina
Vid besöket med 40 bussresenärer från Lerberget den 9 juni fick vi verkligt god mat. Fläskytterfilé med jättegod svampsås och potatisgratäng. Trevlig och snabb serveringspersonal. Allt till belåtenhet.
2010-05-30
Ej kräsen...
Först var servitrisen otrevlig vid servering då vi inte svarade snabbt nog på vem som skulle ha vilken mat... Fyra av oss åt samma rätt och alla tyckte att den var för salt och vi sade till och det enda de erbjöd var mer att dricka... Vi har varit på Bryggeriet många gånger. Det var visserligen länge sedan sist men har alltid varit bra innan. Detta var definitivt den sista gången vi besökte Bryggeriet. Vi blev väldigt besvikna...!
Hej ""Ej kräsen"
Till att börja med vill jag beklaga att ni inte var nöjda med ert besök. För att kunna åtgärda problemet och få mer information vore jag tacksam om ni kunde kontakta mig via info@restaurangbryggeriet.nu
Vänliga hälsningar
2010-03-28
Riktigt nöjd gäst
Har nu varit på Bryggeriet ett antal gånger sen de nya ägarna tog över och det har blivit riktigt bra. Bra lunch, bra A la Carté, fullsatt After work och Quizkvällar. Ser fram emot sommaren då uteserveringen öppnar på den fantastiska innergården.
2008-08-02
stoffe
Det här stället är underbart! Jätte god mat, trevlig personal och framför allt deras goda hemmabryggda öl. Ute serveringen är helt underbar och dem har även trubbadurer på sommarna samt musik tävlingar. Om ni är i Ystad är detta stället en självklarhet.

Jag & familjen har besökt er 3 ggr under 1 års tid & otrevligare personal får man leta efter....Nu väljer vi någon annan restaurang!!
Hej Per
Om ditt inlägg är seriöst ber jag dig vänligen kontakta mig så att jag har en ärlig chans att åtgärda problemet Av alla de inlägg med kritik som jag besvarat här på rejta och uppmanat de klagande att kontakta mig har ingen gjort det.. Om jag ska ha en möjlighet att kunna åtgärda problemet och reda ut vad som hänt med inblandad personal måste jag få veta tidpunkten för ditt besök. Jag ber dig vänligen att höra av dig så jag kan åtgärda problemet
Vänligen
076-1420083, info@restaurangbryggeriet.nu