Omdömen om Plaza Hotel
2012-05-28
Konferensbesökare
Risigt rum som gav ett ofräscht intryck, och med en säng som knarrade varje gång jag rörde mig. Fanns ingen helkroppsspegel på rummet. Frukosten lämnade mycket att önska. Absolut inte prisvärt. Har bott bra mycket bättre för samma pengar på andra ställen.
2012-05-28
Konferensbesökare
Hotell av vandrarhemskaraktär, dålig städning, mycket smutsiga fönster, begagnade möbler, trist frukost. På tok för dyrt 1495 kr per natt för ett dubbelrum använt av en person. Jag har aldrig tidigare bott på ett hotell med så dålig standard till ett så högt pris. Rekommenderas absolut inte!
2012-02-21
mamma
Bodde med barnen i ett stort familjerum, hade fint badrum med badkar, jättemysigt!!! Hotellet var toppen, har inget att klaga på. Städningen var superbra, frukostbuffén var jättefin, barnen gillade också att det fanns lite för dom, barnflingor och goda yoghurtar. Verkligen prisvärt!!!
2012-02-21
Mathilda
Mysigt centralt hotell med trevlig personal. God frukost, massor att välja på. Sköna sängar och rummet var nyrenoverat, jättefint! Rekomenderas varmt!
2012-02-04
Lars Ericson
Ett av de sämre hotell vi bott på! Lätt att låta sig luras eftersom hotellet på sin hemsida har "Öppningserbjudande". Hotellrummen är förmodligen inredda med en salig blandning av begagnade/slitna gamla hotellinredningar och rummen var dessutom dåligt städade. Frukosten spartansk. Personalens beteende präglades av den dåliga produkt man erbjuder sina gäster.
2011-12-28
Lina med famílj
Ett av de absolut bästa och mysigaste hotell jag bott på. Stora fina rum, fräsch frukostbuffé, hjälpsam personal, bra centralt läge och ändå fri parkering både i garage (vår 1:a natt) och på innergård (2:a natten). Kan inte bli bättre, världsklass rakt igenom!
2011-12-24
Patrik
Mycket prisvärt hotell, bra läge, fina rum och hög service.
2011-09-25
Denise
En trevlig atmosfär trevliga rum bra med en stor platt tv.Nära centrum bra när man ska handla.Bra frukost jätte mycket o välja.
2011-09-12
"Resande"
Ostädat, snorkig trött personal och allmänt slitet! Inte aktuellt att återvända.
2011-05-27
Anna-Lena
Personalen var väldigt tillmötesgående, hjälpe till och fick oss att känna oss, välkomna. Vi kommer att boka detta hotell vid nästa vistelse i Örebro.Rummen var fina och rena, finns det mesta du förväntar dig på ett hotell. Frukost var oxå mycket bra, fanns för alla smaker.
2011-05-24
DAHL
Ett prisvärt hotell mitt i city. Kan varmt rekomenderas. Frukosten håller en väldigt hög klass.
2011-03-01
anonim
sköna sängar trevligt personal är man kan säga bästa hotel i hela Örebro.
Jag verkligen kommer tillbaka .
2011-03-01
Nöjd barnfamilj
Allt toppen på detta utmärkta centrala hotell med sköna sängar, god frukost och fri parkering. Hotellet var verkligen fräscht med helt nyrenoverade stora rum, vilket till det låga priset vi fick var oerhört prisvärt.
2011-02-22
Resande
Sämsta hotell jag sovit på! Rummet var ej städat ordentligt och det arbetar snorkig personal som tycks tro att bara för att de arbetar på ett hotell ägaren valt att kalla "Plaza" så kan de sätta näsan i vädret. Finns bättre hotell med TREVLIG personal i stan.
Hade en underbart trevlig helg på detta väldigt mysiga hotell. Betalade endast 695 kr för ett stort fint nyrenoverat dubbelrum med WiFi och allting annat man kan önska sig på ett bra hotell. Mycket god frukost med stekt bacon och prinskorv m m. Mer prisvärt hotell går knappast att få, det var verkligen närapå lyxigt fast till budgetpris. Rekommenderas verkligen!