Mölnlycke Lackerings- o. Karosseriverkstad,AB

Omdömen om Mölnlycke Lackerings- o. Karosseriverkstad,AB

2012-02-24

Eva

Mölnlycke lackerings o karosseri

Urdåligt företag! Gör dåliga jobb, ljuger och slirar. Lovade i januari att återbetala en del vilket ännu inte gjorts. Inkompetenta från chefen och neråt!

2011-10-09

Fredrik

Mycket bra jobb

Har fått hela sidan på min BMW E46 coupé lackerad efter att en odåga repade den. Resultatet är otroligt fint, någon skillnad i kulör/nyans kan jag inte se och inte heller några lackeringskanter. Och jag är pedant!
Att de skulle prioritera snabbt och billigt som nämns (av en som inte fått ett jobb gjort där) är helt fel, snarare tvärt om vilket ger ett minus för att det tog lång tid att först få en tid där, samt att själva jobbet tog 2 veckor.

2011-09-20

Erik

För stora för att vilja göra privatkunder nöjda

När jag kom dit blev jag illa bemött och jag fick inte intrycket av att de var villiga att genomföra ett ordentligt jobb. Efter det första kundmötet stod det klart för mig att det är inte hos dem jag skall göra jobbet. Jag tror killen också fattade att jag hade förlorat intresset för deras jobb och när jag backade ut ur garaget så hade han en sådan där mördande blick som var som tagen från Stanley Kubricks Full Metal Jacket. Alltså, detta är nog det sämsta kundbemötandet jag har varit med om BAR NONE!

Jag vet inte om jag hade otur med just honom men mitt intryck efter besöket är att de inte har något intresse av att göra mindre privatkunder nöjda. De har avtal med större företag såsom försäkringsbolag och stora biluthyrare såsom Avis, Hertz, Europcar m fl. Så det enda som som prioriteras är att det går snabbt och är billigt, om färgen flagar av och det blir fult som skam ett eller ett par år senare skiter de högaktningsfullt i.

Så för en privatperson; REKOMMENDERAS EJ.

Bil, båt och motor
R1000599;Billackering, lastbilslackering