Outnet

Omdömen om Outnet

2012-01-31

Anders

Levrans bra, men byte!

Leverar snabbt, men byte verkar inte fungerar. Har väntat över en vecka på vårt byte. Kundtjäst svara inte på mail.

2011-12-26

Lotta

Lysande!!

Kanon trevlig personal som svarar på kundtjänst när man ringer. Väldigt hjälpsamma om det är något man undrar över. Jättebra priser och snabb leverans.

2011-06-01

Edward

Kanon

Förstår att de blir årets e-handlare av friluftsartiklar två år i rad. Grymt utbud, bra priser, enkel hemsida där allt funkar. E-handel när den är som bäst! Sen att köpa rätt produkter är ju lite upp till en själv! ;-)

2011-01-24

Mari

Jättebra service!

Jag beställde vantar till mina barn och beställde fel storlek. Mitt egna fel men ändå stod Outnet för returen och skickade andra vantar i rätt storlek helt utan kostnad (och det står inget om fri retur för vantar egentligen).
Kommer verkligen att handla där igen!

2010-10-22

Lina

Suverän kundtjänst

Jag överlevde en snöstorm i fjällen tack vare Outnets kundtjänst. Ringde dem och bad om råd kring utrustning för en fjällvandring i slutet av Oktober och fick hjälp att handla produkter (som kom dagen efter), vilket gjorde att jag höll värmen trots 25 sekundmeter och en halvmeter snö.

Svar från Outnet
2011-01-17

Hej Lina!
Vad roligt att vi kunde hjälpa till! Hoppas du hade en bra vandring på fjället trots snöstormen :)
Mvh Jacob på Outnet

Sport och fritid