Köks Entré

Omdömen om Köks Entré

2012-03-15

Robert Danielsson

Nylackerade dörrar

Lämnade in dörrar från 1950-talet med flera färglager och ojämnt grovt rollad latexfärg till slipning och omlackering. Dörrbladen blev helt släta och i skick som nya. Var även tydliga på telefon att ange fast pris samt leveranstid. Rekommenderas!

2012-03-17

Tack!
Vi håller alltid en hög nivå på all vår lackering.
Vi vill bara ha nöjda kunder.
Är en lucka, dörr eller möbel olämplig att lackera berättar vi det för kunden.
Mikael Westerholm
Köksentré

Ananya Westerholm

Tack för mina fina kök! Snyggt och prisvärt.

Första gången köpte jag luckor till min sommarstuga som har Ikea stommar och det blev så bra att dom fick byta ut hela mitt kök i lägenheten till ett Storsjökök. I min serveringsgång lackerade dom mina befintliga luckor och bytte alla lådor till nya mjukstängande med släta nya lådfronter. Jag kan rekommendera detta företag som tidigare hette Söderkök men efter namnbyte ändrade till Köksentré.
Tack Micke, Lennart och Tommy på Köksentré i Täby/Arninge www.koksentre.se

TRYGGHET HELA VÄGEN.
När kunden tat ett beslut om en investering så bokar vi alltid upp ett möte hemma hos Dig för att gå igenom förutsättningarna på plats så att inget blir fel i leveransen. Fabriken erhåller därefter ett slutunderlag och tillverkar Ditt unika kök med vana händer. Cirka 5 veckor efter produktionsstart står Ditt drömkök klart hos oss.

Ulla Karlsson

Vi fick vårat kök vi önskat oss!

Köksentré var smidiga att diskutera med när vi hade specifika önskemål. Av alla köksleverantörer vi diskuterade med så var Köksentré den enda som tog med sin snickare för att titta på hur vårt hus såg ut. Det såg vi som ett stort plus med tanke på den speciella konstruktion som krävdes för vårat kök. När väl beställningen var gjord så fungerade det mesta som man kan förvänta sig. Vi insåg att vi inte skulle kunna låta Köksentré ta hela monteringen (eller någon annan köksleverantör heller för den delen) . Jag tog därför 1 vecka ledigt och var hemma och byggde och målade tillsammans med deras snickare för att hålla ner monteringskostnaden, detta upplägg fungerade utmärkt. Stommarna från Strömsdal är unikt gedigna och luckorna är bra. Varenda skåp är måttanpassat med exakt den sockelhöjd, djup, bredd och skåpshöjd vi ville ha. Köksentré fixade också fram en ny täcksida med rätt mått snabbt så den hann levereras sista planerade monteringsdagen. Köksentré höll uppgjord tidplan och kom den dag som var bestämt. Deras snickare gjorde ett bra jobb. Även denna gång har allt skötts smidigt från Köksentré Efter avslutat projekt är vi nöjda men har också fått, vi fick även vara med och påverka monteringen för att få det exakt som vi ville ha det med vårt unika kök.

2012-02-09

Planeringsprocessen fortsätter alltid tills kunden känner att: -"Nu har jag hittat mitt drömkök". Därefter erhåller alltid våra kunder ett specificerat prisförslag där allt ingår, även montering när kunden vill att vi utför detta.

2011-10-28

Ananya Westerholm

Mitt drömmkök

Jag kan rekommendera detta företag som tidigare hette Söderkök men efter delning bytte namn till Köksentré. Första gången köpte jag luckor till min sommarstuga och det blev så bra att dom fick byta ut mitt kök i lägenheten. I min serveringsgång lackerade dom mina befintliga luckor och bytte alla lådor till nya mjukstängande. Tack Micke och Lennart på Köksentré

2012-02-09

Företaget grundades på söder 2001 i Stockholm under namnet Söderkök & Luckor, 2007 öppnades en filial i Täby som 2010 bytte namn till Köksentré.

Vi har lång erfarenhet, vilket ger oss stor kunskap som i sin tur ger trygghet för dig som kund. Förutom montering av nya luckor eller helt nytt kök, utför vi kakel, klinker, annan byggnation eller lackering av luckor, dörrar och möbler.

2011-09-28

Johan Wiberg

Johan

Tack för ett snyggt kök. Bra och trevlig personal.
Allt att rekomendera.
Johan

2012-02-09

Vi följer alltid med genom hela processen, från det att du första gången kommer in till oss, tills dess att ditt kök står klart hemma hos dig.
Se Johans kök på: http://www.youtube.com/watch?v=4DQEkgPu27U

Fler företag i Täby