Omdömen om Esprit Farsta
2011-12-31
Eva Elings
Jag fick en blus i julklapp som min dotter hade sparat ihop till. Den var köpt den 23 dec och min dotter fick med presentkartong samt det sattes en lapp för priset. De hade bytesrätt/öppet köp på julklappar tills 31 dec. När blusen inte passade i storlek gick dottern tillbaks och ville byta till presentkort istället. Men se, det gick inte. Det var nämligen endast 3 dagars bytesrätt på reavaror. Trots att min dotter berättade att det var julklapp, så vägrade butikschefen att frångå en millimeter från sina principer. Så om ni har funderingar på att köpa en present från Esprit som är på rea, tänk på att de endast tillämpar 3 dagars öppet köp/bytesrätt på reavaror och de frångår INTE den principen även om varan är inhandlat dagen innan julafton i en presentkartong.
2011-04-09
Gina B
Inga bra vibrationer i Farsta butiken, av någon anledning vill man ut när man går in där??
Har nog med att göra att mycket är svartmålat, väggar, tak och vissa pelare. Hemska spottar som pekar rakt in i ansiktet när man vill scanna av vad som är nyinkommet...
älskar annars Esprit, men väljer annan butik
Butikens personal trodde inte på mig, när jag kom för att reklamera en stickad tröja i bomull. Den hade förändrats i färg vid tvätt med liknande färger, och dessutom plagg som tvättats många gånger. Använt rätt temperatur och ett milt tvättmedel. Den som sköter reklamationer i butiken påstår att det kan vara tvättmedlet eller ludd i tvättmaskinen, som har orsakat färgförändringen. Det finns inget ludd i maskinen och tvättmedlet är milt, så här stämmer inget av det! Esprit kommer jag akta mig för i fortsättningen och i den butiken går jag aldrig in i igen. Det är ett uppenbart fel på plagget. Jag har tvättat kläder i ca 40 år och aldrig varit med om något liknande, då jag själv inte har varit orsak till att ett plagg tvättats fel.