Omdömen om Pappersstugan AB
2010-12-18
AMW
Jag har fått hjälp med allt o lite till. Även med varor som ej varit inköpta i butiken.
2010-07-15
Dagmar Jansson
Min ugnslucka gick i tusen bitar. Två dar senare satt en ny på olats. Bra jobbat tjejer. Litar på Er!
Ha en bra sommar!
2010-03-17
Fam. Samuelsson
Min spis gick sönder dagen efter satt en ny där den gamla suttit, trots att det var snöstorm och dåliga vägar. Bra kämpat tjejen! Kommer alltid att handla hos dig.
2009-01-28
Mats
Köpte en vara som ej fungerade vid hemkomst. Återvände till butiken dagen efter för att byta. Som svar fick jag att jag skulle kollat att varan fungerade innan jag lämnade butiken. Jag kommer aldrig mer att handla elprodukter i denna affär.
Hej Mats!
Det vore kul att trffa dig och se vad du köpt!
Mvh Personalen på Pappersstugan
2009-01-28
2009-01-27
Mats
Köpte en vara som vid uppackning visade sig vara trasig. Åkte tillbaka dagen efter då och visade upp varan. Svaret blev att jag fick skylla mig själv som inte kontrollerade varan innan jag lämnade butiken. Om ni köper något i denna butik be dem packa upp varan och kontrollera att den fungerar innan ni tar den därifrån.
Servicen var superb! Trasig spis ena dagen ny och installerad spis andra dagen! Toppen bra jobbat! Kommer alltid att handla hos dig!