Omdömen om H & M Hennes & Mauritz Sverige AB
2009-01-22
Personal på H,M i Uppsala måste verkligen vara den absolut sämsta i Sveriges historia. Jag har ALLTID blivit dåligt bemött. Man säger hej, får inget hej tillbaka, ingen ögonkontakt, man säger tack och kärringen tittar inte ens på mig utan säger nästa kund.
USCH! Dom är inte hjälpsamma och otroligt otrevliga. Men är men ett så stort företagen så vad gör en kund mer eller mindre verkar det som.
2008-12-12
carro
jag tycker att det är bra att vi fått ett helt nytt hm i haninge centrum, med divided! innan hittade man bara basic-saker i den lite sunkiga källarlokalen, men nu är det toppen!
men annars har hm i almenhet väldigt bra saker!
2008-11-26
Rikard
H&M har allt man kan kräva som kund. De har det senaste modet(Comme des Garçons), de senaste trenderna mixat med det bästa basmodet till ett pris som får konkurrenterna att tappa hakan. För att inte nämna den utmärkta servicen som man som kund alltid får i kassan och provrummen. H&M bör mänskligheten se som det åttonde underverket! På grund av att H&M hat låter en hel generation studenter ha råd med det senaste modet samtidigt som man har haft pengar över till annat som är viktigt här i livet. Det bör också nämnas att H&M har en hemsida som ständigt är uppdaterad med de senaste där det också är lätt och beställa. Som kund vet man också att H&M alltid har snabba och säkra leveranser enda hem till brevlådan.
2008-11-21
Filuran
Här har man köpt mycket kläder så man kan gå ut i ett fint väder. Även för de som är blind så finns det kläder som blockar vind. Med detta rimm så hoppas jag på hopp så jag vinner en fin Laptop.
2008-11-21
emmi
(Omdömet avser H & M Hennes & Mauritz Sverige AB)
Mycket trevlig personal och alltid till hands när man behöver nåt. Lite virrvarr men därför personalen finns till för- och utbudet är något utöver det extra. En av mina favoritbutiker. Jag <3 H&M
2008-11-16
MsDewberry
Är nog en av H&M:s trognaste kunder, jag blir aldrig besviken och det gör att jag tittar efter det jag söker först hos H&M innan jag letar i andra butiker. Web-butiken är super, snabb och enkel - kan inte annat än att ge många stjärnor till denna klädkedja!
2008-11-15
Nina
Att handla på HM går bra, jag skulle kunna handla där varje dag. Personalen är trevlig och snäll trots att dem varje dag får höra en massa gnäll. Springiga barn och besvärliga kunder, dem har inte så många lugna stunder. När månaden närmar sig sitt slut och man tittar på kontot gör det ont,så tänker man "Har jag handlat nått vettigt eller bara en massa strunt?". När man tittar på sina kläder kan man inte sluta le, man hoppas bara att man kan få mer pengar genom att be. Att be till gud om nya kläder, H&M´s kläder passar i alla väder. Att hitta en ny outfit från topp till tå, det är bara på HM det kan gå. Snygga kläder till både vardag och fest, ja vad ska jag säga? HM är bäst.
2008-11-15
H&M är den bästa kläd affär som finns, det finns något som passar alla och det är inte för dyrt! Go, Hennes & Mauritz!
2008-11-13
jessica
kläder för alla storlekar spädbarn.pojke.flicka.ungdom.för lite större storlekar,gravida. alla kan handla här. jag är en stor kund på hm.man får massa bonus checkar och peronalen är alltid trevlig och hjälper en med vilket som passar bäst. tack hm utan er hade jag fått gå naken.
2008-11-12
AW
Blev mäkta överraskad över deras väldigt snygga och originella hemsida! Värt en titt om du vill se något riktigt schysst!
2008-11-11
FL
H&M har en förmåga att genom hela sin "affär" ständigt leverera ett fantastiskt resultat
2008-11-10
Julia
H&M är verkligen bäst. när jag kommer in på H&M så hittar jag alltid något som jag vill ha. Bra service har dom också. De är ganska billigt om man jämför med andra butiker. dom har så mycket som man kan köpa t.ex. smycken, väskor, smink och så klart kläder.
2008-11-05
N
H&M är en klädbutik för alla, jag lovar, du hittar allt. Dom har prisvärda kläder med hyfsad kvalité. Man kan inte förvänta sig för mycket av en tröja som kostar under hundra kronor! Då är man på fel ställe. H&M är bra eftersom alla har råd. Själv är jag student och har inte mycket pengar, men jag har alltid råd att handla på H&M. Tack för att det finns en sådan butik!
2008-11-04
rebecca
jag älskar hm dem har snygga och ganska billiga kläder och acersoarer mm. dem äger kappahl fett mycket kappahl har snygga men dyra kläder hm finare och billiga !:D
2008-11-03
milla
vart ska man annars köpa de chickaste kläderna?!!! :D
2008-11-03
MEJ
Genom att erbjuda moderiktiga kläder med sjysst kvalitet till extremt bra pris gör HM en social insats. Oavsett inkomst och samhällsklass kan alla klä sig snyggt för en bra peng. Helsjysst tycker jag.
2008-08-20
Hmmm
Helt enort oförskämda. Saknar ord. En enormt otrevlig kvinna som säkert lät annat gå ut över mig. Tur att man inte jobbar med dem.
2008-07-05
Linnea
Många av dem kläderna jag köpt på H & M har gått sönder.. Sen ska det tydligen vara barnarbeten bakom det hela... Så jag råder alla som vill att tänka på det och vad det är man egentligen stödjer.
2008-05-16
Lina
I det senaste utskicket, (Summer of 2008)finns det en modell som är så äckligt smal! Kolla sid. 4 och 24. Usch! Det värsta är väl att osäkra tonårstjejer kommer att tro att det är så man ska se ut. Jag undrar om fotografen verkligen är nöjd med bilderna? Jag tycker inte dom är snygga! Jag ska inte handla kläderna iallafall!
2008-05-05
Veralyn
Bättre kvalité än väntat och mycket prisvärt. Kanske lite slätstruket mode ibland. Barnkläderna är mycket fina, jag beställer ofta till min pojke! Hade gett högsta betyg om man fick fler erbjudande när man handlar via internet.
2008-02-18
Cissi
Jag är väldigt nöjd över den service jag fått av personalen här där jag bor, handlar ofta och mkt och får alltid hjälp med att kombinera ihop snygga outfits eller få tag i rätt storlek. Har fått ärliga svar när jag bett om smakråd över hur jeans sitter på mig, de har sagt att de inte rekommenderar dom för mig eller att de gör det, inte bara velat sälja allt. Tummen upp för den nya looken på butiken där avdelningarna har flyttats, jag som inte har barn vill gärna se damkläderna direkt när jag kommer in och det får jag nu.Det känns inspirierande och "vårigt". MKT nöjd kund! Mkt gulliga tjejer som är hjälpsamma. Ett plus för att de ringde mig när de hittade mitt klubbkort på golvet i butiken!!
2007-06-22
Björklund
Hennes & Mauritz har nästan allt inom kläder , väldigt bra kvalitet och inte så himlans dyrt heller , en affär som är för alla åldrar och personalen är trevliga och hjälpsamma , helt enkelt en bra affär ;)
2007-06-12
Madelene
Jag skulle vilja tala om att jag älskar H&M! Och personalen som jobbar på H&M i Gävle är så hjälpsamma! Tack så jätte mycket för det. Men, jag har en sak också som jag vill att ni lyssnar på... MER KLÄNNINGAR! Jag tycker jätte mycket om söta, fina, snygga klänningar och det skulle vara jätte trevligt om ni kunde satsa lite mer på det! Tack på förhand.
2007-06-09
Cattis
Detta är företaget som alltid erbjuder mig som kund en fantastisk god service och alltid roliga moderna plagg oavsett ålder och storlek. Jag blir så glad!
2007-05-30
Camilla
H&M i Gävle måste vara en trevlig arbetsplats eftersom det speglar av sig i form av trevligt bemötande, bra service, aldrig något krångel vid reklamationer eller byten.
2007-05-26
Jenny
Jag känner mig alltid redo för att handla billigt när jag kommer in i HM... en fantastiskt bra affär med allt för stora och små.. grymt bra är det!
2007-05-18
Angelika
Modet som är nu är så snyggt! Och vart kan man handla allt till så grymt bra priser om inte på H&M? Stor eloge till denna klädkedja som har så gott som ALLT!
2007-05-16
Mamman
Jag måste få säga vad jag tycker: H&M i Huddinge centrum har inte trevlig personal. Jag har precis fått mitt första barn o är nu mammaledig. Jag tycker jättemycket om klädkedjan H&M, handla väldigt mycket därifrån, bra kläder till bra priser! Toppenbra nu när man måste handla barnkläder titt som tätt. Men personalen i Huddinges butik ser alltid så sura ut o frågar man något så får man aldrig ett muntert svar.Synd! Ska man behöva åka iväg för att handla o bli väl bemött? Jag arbetar själv i butik o visst kan man ha en dålig dag, men inte så ofta.
2007-05-10
Sofia
Måste säga att jag har hittat H&M och har börjat uppskatta deras kläder.
2007-05-09
Michelle<3
personalen som jobbar där är så snälla och hjälpsamma när mman inte hittar rätt storlek m.m. med bästa hälsningar , Michelle =)
2006-10-06
Torbjörn
H&M i Göteborg är mycket bra, köper ofta kläder där. En kanonfin kritstrecksrandig kostym för 600 kr, det är bra.
Hittar alltid något till ett överkommligt pris. Kvaliteten kan variera dock, men om man synar sömmarna innan man slår till så brukar det vara lungt.
(Omdömet avser H & M Hennes & Mauritz Sverige AB)
schiitbra klädaffär,älskar hm,har allt man vill ha oxå äre billit å bra :D