H & M Hennes & Mauritz Sverige AB

Kategori: Kläder - Detaljister

Omdömen om H & M Hennes & Mauritz Sverige AB

Afrodite E Afrodite E

bästa

handlar de flesta kläderna på hm för att dom har billiga & superfina kläder!

Wilma S Wilma S

Bästa

Jag handlar nästan alla mina kläder på H&M. Dom har bra baskläder, billigt och bra kvalité. Supernöjd kund hos dom!:)

Jacqie S Jacqie S

Min favorit klädaffär

H&M är min absoluta favorit affär, jag hittar nästan alla mina kläder hos dem. Det är billigt, bra kvalité och snyggt mode! Av någon konstig anledning så kommer jag alltid ut med något, kan inte fatta :P Jag rekommenderar denna affär i alla fall sen är det upp till var och en! :)

2012-05-20

Redhair Devil Redhair Devil

Första val

När jag behöver nya smink, så väljer jag att handla på HM. Lätt att hitta fina och billiga strumpor. Det sämsta var att jag inte fick praoa på HM när jag gick i åttan pga. åldern, men min klasskamrat fick göra det.

2012-05-17

Amanda S Amanda S

H&M är en av mina favorit affärer. Varje gång man går in där kommer man ut med något! Det bästa är att det är någorlunda billigt, så man får verkligen mer för pengarna!

2012-05-05

Tora J Tora J

man hittar alltid något..

HM är butiken där man inte kan gå in i utan att komma ut ifrån med minst en lite kasse!
Det finns typ allt och jag tycker att dem har fått mer "modekoll" också de senaste året vilket gillas stort!
Snygga saker bra priser och generösa med rabatt erbjudanden MASSA + !! PUSS

2012-05-04

Stella W Stella W

Älskar HM!

Älskar kläderna!!!!!!! Gå in i butiken och shoppa loss säger jag bara!

2012-05-04

Njae, helt ok, men servicen kunde varit bättre.

2010-12-05

Se ut hur som helst?!

bara för unga slanka vackra

Hennes kläder är inte förskönande för den som inte redan är skön (vacker). Ofta tunna dåliga kvalitéer i materialen som inte blir långvariga.

Visst har man köpt några plagg men dessa modeller med god kvalité kommer kanske aldrig igen!?

2009-12-10

c.

uselt

personalen på damavdelningen på hamngatan är så otrevliga i kassan så man vet inte vad man ska säga...varken hej eller tack eller ögonkontakt av vissa expediter. Skicka ner de på lagret eller gå en charmkurs!

Shopping, butiker
R1000983;Kläder - Detaljister