LensWay Stinsen, Sollentuna

Omdömen om LensWay Stinsen, Sollentuna

2012-02-12

Sara

NÖJD

Toppen toppen toppen! Och ett stort + till Lensway Kundtjänst som alltid ger ett oroligt bra bemötande. Tänk om alla inom service kunde ta efter er!

2011-12-14

Cajsa

Mycket bra!

Stor kund hos dom, handlar regelbundet nya linser online. Funkar alltid jätte bra, snabba leveranser och mycket trevliga på kundtjänst. Rekommenderas varmt!

2011-09-01

Lena Svensson

Undersökning?

Jag ville köpa nya glasögon och fick titta i någon apparat som jag trodde var en riktig undersökning(ingen informerade mig om något annat) när glasögonen sedan kom o de inte fungerade sa de att jag skulle gå till optikern och göra en riktig undersökning (?!)
Gick då till Synsam som gjorde en helt annan undersökning dom inte stämde överrens med mina glasögon. Jag ville inte gå tillbaks utan köpte nya glasögon som fungerar jättebra! Jag fick dessutom jättebra service på Synsam. Känner mig lurad av lensway som inte ens talade om att de ej är optiker där.

2011-08-04

Lotten

Superbra!

Proffsigt och trevligt bemötande, jättebra glasögon till mindre än halva priset mot vad "vanliga" optiker tar. Jag är jättenöjd, har handlat flera gånger där nu. Kommer aldrig att gå till någon annan optiker, senast jag gjorde det kände jag mig lurad långt efteråt. Rekommenderar Lensway å det varmaste!

2011-04-06

M

Jag var på Stinsen härom dagen, och fick en jättebra upplevelse av hur en bra säljare skall vara! Han var engasjerad, men inte ett dugg påträngande, men väldigt serviceminded - ute efter att möta MINA behov och önsken, inte efter att få in pengar, och upplevde inget köp-press eller att jag tog för lång tid med att pröva bågar. Roligt, och avslappnande atmosfär. Hjälpte med att finna fram alternativ. och kunde svara bra på mina frågor. 1.gång jag var där var dem flera, men verkade inte SÅ kunniga eller engagerade då (då var inte han där.) Detta är tips till alla er säljare, för vad som VERKLIGEN säljer! Nu har jag känt det tryggt att beställa mina första glasögon här och kommer absolut att gå dit igen!

Fler företag i Sollentuna