Omdömen om Annas Gourmet Pizza Kebab Grill
2012-04-02
Gustav
Helt klart en av de bästa pizzerian i Göteborg.
2012-04-01
Hugo Sten
Jag tycker att maten var jätte bra. Det var fräscht och rent där. En av de bästa ställen jag har vart i.
2012-04-01
Sofie Svensson
En av de bästa pizzarian. Det var underbara människor som jobbade där, pizzan, salladen, kebaben etc var extremt goda. Servicen var jätte bra, jag rekommenderar alla att äta där.
2012-02-11
Niklas
Ett av de bättre ställen jag varit på, de har väldigt goda kebabbrullar och de pizzor jag prövat ligger verkligen i överkant!
2011-07-04
Freddy
Har under de senaste åren haft Annas Gourmet som mitt förstaval när det kommer till köpa av pizza, kebab, sallader etc. Inte nog med att maten smakar väldigt bra - dessutom är servicen alltid på topp och jag blir lika bra bemött varje gång. Rekommenderas mer än väl för dig som tröttnat på pizzerior "i mängden".
2011-05-27
Pizzaälskare
Har bara köpt pizza där en gång men lär inte göra det igen. Pizzan var tråkig och salladen var inte god smak på alls, alldeles för stark. Finns bättre alternativ i området om man är sugen på pizza.
2011-04-27
högsbo bad boyz
äckligt mos, äckliga köttbullar. underbar pizza. riktigt god kebab. åk dit, men köp pizza och kebab. visste inte att det låg i frölunda?
2011-04-14
CL
Både bra och trevlig personal och här snålas det minsann inte och priset betalar jag mer än gärna för vad jag får. Dem har riktig kebab kött som inte är färdig fryst.
Jag rekommenderar detta stället!
Hel ok pizza men sen bästa är i Mölndals centrum