Vald plats Skåne Välj ort

Omdömen om Restorit Dataklinik HB

2011-08-18

Anna-Lena

Fantastisk service!

Min macbook pro hade trasig skärm och tangentbord och Mac-butikerna var mycket oserviceminded när jag var där och frågade om reparation (ingen garanti kvar). Restorit fixade den däremot på en dag!! Satte dit begagnad skärm (som ny) och tangentbord samt hemkörning för ett mycket bra pris. Kommer aldrig mer gå någon annanstans om problem uppstår.

2011-08-12

Tobias N Tobias N

Snabbt, kunnigt, bra pris

När hårddisken kraschade en lördag tog Khalil snabbt emot, analyserade och gjorde nödvändiga reparationer och åtgärder till ett bra pris. Rekommenderas!

2011-07-27

Simon

Mycket bra!

Kahlil bytte processor på min laptop samma dag som jag ringde och servicen samt bemötandet var mycket bra. Datorn fungerar utmärkt och jag rekommenderar definitivt Restorit.

2011-07-10

Evelina

Stationär PC

Jag har haft en lång resa med Khalil på Datakliniken. Genom alltsammans har han varit extremt servicevillig och trots att det till slut visade sig att det var mitt eluttag det var fel på har han hela tiden varit lika hjälpsam. Tre gånger inom loppet av ca en månad har han hämtat/lämnat min dator och svarat på otaliga samtal och sms. Och dessutom till en pytteliten kostnad! Om jag hade lämnat till någon annan hade jag garanterat fått betala det trippla, minst. Nu går min dator som en moraklocka igen och jag kommer definitivt att kontakta Restorit Dataklinik nästa gång jag behöver hjälp med någonting.

2011-05-07

Ferenc

Restorit Dataklinik är det bästa dataserviceföretag jag har någonsin kommit i kontakt med! Enastående service, skicklig och mycket kunnig personal som fixar en krånglande dator till moderata priser. Ett stort tack Kahlil för ditt trevliga bemötande och hjälp.

2011-04-28

Johan

MacBook med sprucket glas

Vår MacBook (2 år gammal) hade råkat få ett sprucket glas/skärm. Kullander skulle ha 9100:- för att laga den och försäkringsbolaget värderade datorn till 6000:- och det kändes som om vi skulle vara tvungna att köpa en ny. Restorit Dataklinik importerade glas från USA och monterade det med perfekt resultat för endast 2200:-. Vi kan verkligen rekommendera Kahlil och hans bemötande och service.

2011-04-15

martin

Sprucken skärm på min nya MacBook

Det här var nog den bästa service/reparation jag varit med om!! Djupt olycklig efter olyckan hittade jag Restorit på nätet och tog kontakt. Bemötandet var klockrent från början och jag kände genast stort förtroende för Kahlil. Till en väldigt mycket lägre kostnad än hos Kulllander (Apple-åf), och dessutom betydligt snabbare fixade dom min dator. Supernöjd, rekommenderas verkligen!!

2011-04-07

PH

Lagat Logikkort på MacBook Pro

Spillde kaffe på min MacBook Pro (6mån gammal). Lämnade in den till aukt.Appleverkstad som sa att jag var tvungen att köpa ett nytt logikkort för 7500:- exkl moms. Men Restorit Dataklinik tog emot min dator, lagade logikkortet och skickade tillbaka datorn till mig. 2900:- tog de för besväret och nu funkar den klanderfritt. Rekommenderar verkligen detta dataföretag.

2011-03-29

Daniel

DV 9000

Måste säga att jag är riktigt nöjd med sättet som dem har jobbat på, speciellt ett stort tack till Khalil
som orkat att fortsätta kämpa för att få igång min DV 9000 som har varit en stor huvudvärk för mig.
Kan verkligen rekommendera dem.
Tack för bra service!

2011-03-02

Det var det bästa , Kommer ALDRIG att lämna min dator ngn annanstans, Rek.till alla mina vänner. Suverän service, kunnighet och snabbhet på att fixa min trasiga laptop. Dessutom billigt. Man känner sig inte "rånad" Med vänlig hälsning Gaby

2011-03-02

peter / A-M

Visst kan de bättre!

Tydligen var det ett olyckligt sammanträffande att telefonen och hemsidan inte funkade samtidig! Nu längtar vi efter vår PC. Hoppas att det inte dröjer för länge!!

2011-02-15

peter

Kan ni bättre???

Restoreit lagade min PC (med garanti), den slutade dock att fungera efter en vecka!! Var finns företaget nu? Varför kan jag inte få tag på dom? ? ?

Svar från Restorit Dataklinik HB
2011-02-16

Hej Peter!

Det gäller fortfarande samma telefonnr och hemsidan fungerar fortfarande. Även mailet funkar. Vi lämnar garanti på åtgärdat fel, vi kan mycket bättre, det är bara ringa!

Mvh Dataklinik

2011-02-12

Lina

Lagad MacBook och bättre begagnat batteri!!

Efter att i mer än ett halvår ha haft stora problem med en störd styrplatta och ett sedan flera år totalt slut batteri i min MacBook fick jag tillbaka en fullt fungerande dator och ett begagnat batteri efter bara en dag på service!
Folket på Datalink ringde upp samma kväll som jag lämnade in min dator och förklarade vad felet var och vad deras förslag på åtgärd samt priset för detta var! De erbjöd sig dessutom att köra hem datorn senare på kvällen!
Ett utbytt tangentbord och styrplatta, jobbet det tog dem att göra det samt ett batteri - allt för 1500 kr!
Jag har mycket stort förtroende för vad de kan fixa och känner mig väldigt trygg med att veta att vad som än händer i framtiden så kommer det lösa sig på bästa sätt!

Dataklinik rekommenderas varmt!!!

2011-01-31

FeH

Suprise

Fantastisk service, snabb, korrekt och mycket kunnig personal som verkar ha kundens bästa för ögonen! Grafikkort som har pajat i en HP laptop skulle "en av de stora experterna på datorstrul" fixa för 4500:- + 1000 för jobbet! dvs. 80% av priset för en ny dator!
Restorit lagade i stället, för byta svindyra komponenter! Så nu har jag en fullt fungerade dator igen för 1400:-! inkl. 2 månaders funktionsgaranti! Som helnöjd och tacksam kund kan jag därför tryggt rekommendera Restorit Dataklinik HB.

2010-12-27

Micke

Annandag jul

Datorn bara dog. Provade att ringa, fast det var annandag jul. Fick besked att om möjligt lämna datorn kl 14. Gratis undersökning, sedan kostnadsförslag på reparation.Klockan 15 ringde han och jag fick mitt kostnadsförslag. Klockan 16 var min dator reparerad och klar....på annandag jul.
Fantastisk service. Dessutom tog han sig tid att förklara felet och orsaken.Vad som annars skulle ha tagit minst 14 dagar tog endast 2 timmar. Jag är helnöjd och rekommenderar denna affär varmt.

2010-12-14

Erik N

Som sagt, världsklass!

Läste de tidigare rejtningarna och blev lite misstänksam. Det lät nästan för bra för att vara sant. Nu med nytt grafikchip i min DV9000 kan jag bara instämma med tidigare skribenter. Mycket prisvärd, snabb och bra service till ett bra pris!

2010-11-28

rolleback

Äldre MacBook som ny!

Jag klantade till det när jag skulle byta RAM-minne i min MacBook från 2006. Datorn gick inte att starta efter min något omilda behandling, den var helt död! Fick ett tips om att Dataklinik i Malmö kunde rädda datorn. Lämnade in den för en kostnadsfri undersökning och det visade sig att logic-kortet var skadat. Efter en mycket proffsig insats lagades datorn och det nya minnet sattes på plats. Jag är mycket nöjd med företaget och personalen ställde upp på tider för hämtning av datorn utanför kontorstid. MacBooken snurrar nu på utan problem och det var värt varenda krona. Jag kan varmt rekommendera Restorit Dataklinik i Malmö.

2010-10-02

Emma R Emma R

Otroligt proffessionellt & prisvärt!

Högsta betyg!
Efter reparation av grafik kort och skärm på min MacBook pro från 2007.
Reparationen tog knappt två dagar. En fantastisk och pålitlig kundservice som jag varmt rekommenderar om man liksom jag möts av okunniga och naiva mac försäljare!

2010-09-25

Christer

Fixat det som inte HP kan

Toppenbetyg!
Efter att fixat problem med grafik och WLAN som inte det multinationella Hewlett Packard förstår sig på kan man bara ge toppbetyg till Restorit!!
Att löda om komponenter på moderkort till en lap top är inte många som kan. Att dessutom göra det snabbt, proffesionellt och till ett rimligt pris är mycket bra!
Jag kan varm rekommendera företaget!!!

2010-09-25

Mattias

Gjorde ett mycket bra arbete!

Dataklinik kom och hämtade min dator och lämnade den när den var klar. De lagade min HP DV9000 som hade ett grafikkort som inte längre ville längre, dataklinik åtgärdade detta. Ett prisvärt företag om man inte vill betala dyra kostnader.

2010-09-10

Stig

Batteriet åter

Eftersom jag precis fått tillbaka det saknade batteriet nu vill jag gärna öka på stjärnmängden i min "rejt". Som sagt datorn repades för en överkomlig summa och vi är helnöjda med den. Kan rekommendera andra som har problem med ex HP Pavilion att vända sig till Restorit.

2010-09-05

Stig

Repade datorn ua men behöll batteriet

Repade grafikkortet, toppen! Hade dock lite svårt att få iväg den, dessutom behöll han batteriet!
Har kontaktat honom gång på gång men han vägrar svara. Tveksamt om jag vill rekomendera denna "klinik" . Skickar han batteriet kanske jag gör det...

2010-08-18

Sara J Sara J

Trevligt, snabbt och proffsigt

Är mycket nöjd efter att lämnat in min laptop. Trevligt bemötande, klara och snabba besked och väldigt proffsigt utfört.

2010-08-07

Thomas

Än en gång - kan varmt rekommenderas.

Lämnade in Macbook Pro till Apple service och fick beskedet att det som gällde var ett nytt moderkort men så fann jag detta företag på nätet och kan bara hålla med alla andra vad gäller god service och kunnande och till en tiondel av vad nytt moderkort skulle kosta.
När jag läste omdömena om företaget lät det för bra så misstänksamheten vaknade men nu kan man bara instämma.

2010-07-12

Stefan L

Proffsigt, snabbt och trevligt!

Fick min MacbookPro-laptop lagad till ett väldigt bra pris på kort tid av en mycket trevlig och kunnig serviceperson. Kan verkligen rekommendera denna firma till boende i hela Sveriges avlånga land, då jag skickade min dator tvärs över Sverige. Det lönade sig :-)

2010-07-05

Kristina

Rekommenderas varmt!

Grafikkortet i min bärbara dator visade tydliga tecken på överhettning så jag kontaktade Dataklinik. Redan i telefon fick jag en preliminär diagnos och lämnade in maskinen på eftermiddagen. Samma kväll ringde Dataklinik , bekräftade diagnosen och meddelade att maskinen nu var åtgärdad och kunde hämtas. Fick även hjälp med rådgivning när det gällde en annan dator. Bemötandet var serviceinriktat, proffsigt och vänligt och allt detta till ett mycket bra pris. Jag är supernöjd och kommer att återvända hit om något annat skulle strula. :-)

2010-06-03

Stina

Fantastisk datakunnig människa .....

Lämnade in stationära dator som min f d man byggt som kraschat o ingen förstod sig riktigt på den. Dagen efter fick jag tillbaka min dator fullt fungerande. Han kom o installerade den till mig o gav sig sedan på sonens laptop som oxå behövde en genomgång!! Jag är jättenöjd!!! Billigt o bra!!! En tacksam kund .... :)

2010-05-17

Karsten

Fantastisk hjælp.

Dataklinik fik min maskine ind, der var dømt færdig (logicboard) af Apple Servicepartner i Danmark.

De fiksede den uden problemer, snabt og billigt.

Tusind tak, Dataklinik!

2010-05-13

Henrik

Bra billig service

Hade problem med min grafikkort, visade sig att mitt grafikkort hade kraschat. För en låg peng ,bra service fick jag hem datorn med ett nytt grafikkort samma dag och fungerar grymt bra.

2010-04-27

Kim

Fantastiskt bra

Bäst när det både gåller service, pris och kunskap. Både hämtar upp, reparerar och lämnar tillbaka datorn inom ett fåtal dagar. Och detta till ett pris som är överlägset bättre än andras.

2010-04-26

Melanie

Fantastisk service!!

Har haft ett flertal problem med min laptop under det senaste halvåret och varje gång jag har vänt mig till Datakliniken så har felet avhjälpts omgående till ett otroligt bra pris och oavsett veckodag! Servicekänslan de har är oerhört sällsynt och fantastisk! Snabba och trevliga! Har tidigare använt mig av Josty Data - men upptäckte ganska snabbt att jag blivit lurad på x antal tusenlappar då de tagit mer än dubbelt så mycket betalt jämfört med samma jobb som Datakliniken. Kommer inte att gå någon annanstans igen! Bra jobbat!

2010-02-22

Emma östman

Mycket nöjd

Vår dataskärm gick sönder och vi kontaktade Resorit Dataklinik. Vi fick ett mycket proffsigt bemötande med hög service. Fick datorn lagad på några dagar till ett bra pris. Kanon med hemleverans av datorn (till och med på en söndag!). Rekomenderas varmt och vi kommer absolut att anlita dem igen.

2009-12-09

linda

Rekomenderas varmt

Fantastisk service, bra pris, vänlig och artig. Jätte engagemang, levererade och installerade datorn, rekommenderas absolut.

2009-12-03

Savvas

Kanon service

Snabba billiga och kunniga

2009-10-26

Barbro L

Imponerande kompetens!

Snabbt och effektivt. Prisvärt. Här löses avancerade datorproblem på ett fantastiskt sätt. Rekommenderas varmt!

2009-08-30

jalime

Datareparation

Snabb reparation under helg till lågt pris med trevligt bemötande. Hämtning och leverans av datorn ingick. Rekommenderas varmt.