Rejta.se
Välj rätt företag utifrån 516 503 omdömen
Sveriges sajt för omdömen
Vald plats Sverige Välj ort

Frisörmästar'n i Majorna

rating
Snitt 4,69 (13 omdömen)
Skriv omdöme!
031 - 24 00 10, Karl Johansg. 15, 414 59 Göteborg

Mer information

Kategori: Frisörer, hårvård

Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsida
Bilder på Frisörmästar'n i Majorna
Lägg till bild

Omdömen om Frisörmästar'n i Majorna

?

2013-08-25

Fröken M Fröken M

Suverän!

Bokade tid efter att först ha läst omdömen här och sedan besökt salongen där jag genast blev mottagen med ett leende och fick en snabb konsultation av Sobhi. Har nu varit där flera gånger och vill inte gå till någon annan! Väldigt trevlig, kunnig och serviceminded - så himla nöjd!

2012

?

2012-08-29

Bettan

Supernöjd

Jag är jätte nöjd varje gång jag e där.Han är verkligen den bästa frisören jag har träffat.

?

2012-08-07

Stina

Otrolig duktig

Jag har aldrig träffat nån som är duktigare än han.Super nöjd är jag .

?

2012-08-05

Jenny

Nöjd

Jag är nöjd varje gång jag lämnar salongen.Jag har vart kund i över 10 år :)Han är bäst

?

2012-06-23

Malin

Jag hittade denna frisör efter att ha läst kommentarerna nedan. Jag blev jättetrevligt bemött och väldigt nöjd med min frisyr. Jag slingade och klippte mig och det blev riktigt bra! Kan verkligen Rekomendera detta ställe

?

2012-06-21

Bettan

Bäst

Jag är alltid nöjd.Han e superbra.

?

2012-06-08

Gun

Han är bäst

Jag har klippt mig hos han i 17år.Jag är alltid lika nöjd och lämnar salongen med ett leende.Han är Bäst

?

2012-03-22

Anneli

Oseriöst

Okunnig personal, min klippning blev helt ojämn. Försöker tvinga på en produkter.

?

2012-02-16

Eva

Har varit där idag och och klippt och slingrat mig för första gången. Är väldigt nöjd. Tack för proffsigt bemötande och lyhördhet. Jag kommer att klippa mig nästa gång hos honom....

Visa alla omdömen (13)

Rejta i din mobil!

  • - Sök där du är
  • - Skriv omdömen i din smart phone
  • - Dina vänners omdömen

Fler frisörer, hårvård i Göteborg

Rejta Close
Mejladress Den här mejladressen är ny för oss!

Godkänn den genom att klicka på länken i mejlet som du får av oss. Ditt omdöme visas på Rejta.se så snart det är klart!

Ändra mejladress
NB: Din mejl kommer inte synas eller användas i andra syften.