FlyttGiganten

2011-12-08

Tobbe

Seger

Mycket bra !
Vi flyttande mellan två ställen och var tvungna att ha våra saker i förvaring under några månader.
Flytten från gamla lägenheten till FG egna lager gick jätte smidigt.
Även flytten från FG till vår nya bostad gick så bra.
Alla saker var hela och mycket bra skick.
Så vi rekommendera dom varmast

2011-08-25

Ingvar

Snabba och duktiga

Tog in en drös med offerter och kom fram till att Flyttgiganten fick uppdraget. Mycket bra val, snabba och proffsiga samt billiga! Det smattrade i trappan när flyttgubbarna sprang upp och ner. Mycket bra!

2011-01-21

Lars

Proffsigt

Jag flyttade inom Stockholm och upplevde proffsigt bemötande från offert till färdig flytt. Snabba, strukturerade och kreativa killar. Kan jag varmt rekommendera.

2010-11-06

Helena

Vi är jättenöjda med Flyttgiganten

Vi är jättenöjda med Flyttgiganten, från bemötandet i offertfasen till att själva flytten ägde rum. Proffsigt! Flytten gick mycket smidigt tack vara de otroligt strukturerade flyttkillarna. Dessutom uppskattade vi extra mycket att de var rädda om våra saker och interiören i lägenheten.
Tack!

2010-09-13

Anja

Prisvärd, snabb och pålitlig flyttfirma!

Är mycket nöjd med allt - från bemötandet i kundtjänst till trevliga, pålitliga och snabba killar som utför flytten. Dessutom till ett mycket bra pris! Rekommenderas!

2010-08-15

Professionell, prisvärd och pålitlig

Vi flyttade med Flyttgiganten i juli 2010 och från och med början funkade allt jättesmidigt. De reagerade omgående och professionellt på offertförfrågan, lån av flyttkartonger smidigt, själva flytten: punktliga, trevliga och ordentligt utfört (vi hade jättemycket jättetunga grejer och tre trappor utan hiss, men killarna kämpade bra och gjorde det hela i bra tid!). Rekommenderas varmt!

2010-08-04

Matilda

Lätta och bra att jobba med

Vi har använt oss av Flyttgiganten vid vår senaste flytt. De var enkla att jobba med. Flytten gick smidigt, de var försiktiga, snabba och trevliga.

2010-07-05

Åsa.L / Anders.B

Flyttat

Jag o Min kille flyttade i Lördags 3/7 o fick fin hjäp av killarna från flyttgiganten,dom var mycket nogranna o duktiga, gjorde ett riktigt bra jobb tack för de killar.
Flyttar vi igen så hör vi av oss igen..
Tack som varmast.

2010-06-28

Vesslan

Smidigt, punktligt, kundvänligt

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick från Flyttgiganten. Allt gick enligt plan och med kort varsel. De var noggranna, försiktiga och jobbade mycket bra.

Hus och hem
R1000132;Flyttfirmor